![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Moja wishlist. UWAGA - ubrania spoza wątku.moja wishlist:
-plecak szkolny (najlepiej firmowy) !!! -torba (hmm, taka "workowata") w tym stylu. !!! -buty sportowe/adidasy (najlepiej z nike/reebok/adidas/puma) !!! - legginsy w panterkę jak tu - http://muszka.deviantart.com/art/opener-91062429 !!! -kolorowe/wzorzyste bluzy -torby XXXL -buty na koturnie !!! -kozaczki na małej szpilce (najlepiej takie "marszczone") !!! -kurteczki jesienne/wiosenne -t-shirt'y z napisami oraz wizerunkami postaci bajkowych (myszka miki, hello kitty itp.) !!! -eleganckie buty na obcasie -spodnie - rurki - z wysokim stanem -okulary słoneczne - mega duże -bluzy, wisiorki itp. z "króliczkiem playboya" !!! -obcisłe sukienki - bez ramiączek, przed kolana (najlepiej w intensywnych kolorach: niebieski, błękitny) !!! i w ogóle - fajne, modne rzeczy ![]() Załączam ubrania spoza wątku. Wymieniam się tylko i wyłącznie za coś naprawdę super. W większości są to nowe rzeczy oraz te w których chodzę i nie są na oddanie - chyba, że (tak jak napisałam) za coś fajnego. Oprócz tego tych ubrań nie wysyłam jako pierwsza. Oprócz tego zapraszam do mojego wątku WYMIENIĘ - tam raczej nie będzie problemu z wymianą rzeczy.
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-27 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja wishlist. UWAGA - ubrania spoza wątku.
"bluza
![]() firma: OLNY rozmiar: S stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
"bluzka w cekiny"
firma: TERRANOVA rozmiar: M stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
"niebieska bluza"
firma: reebok rozmiar: S albo XS (na oko) stan: dobry wady: małe, jasne plamki
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
"różowa bluza"
firma: kupiłam w HOUSE, a na metce jest "the muppets" rozmiar: XS stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
"zielone bolerko"
firma: CIOCCO rozmiar: na moje oko S lub XS stan: b. dobry wady: brak w rzeczywistości, to intensywna zieleń.
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
"szary żakiecik bez rękawów"
firma: MNG jeans rozmiar: S stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
"spodenki z cekinami"
firma: TERRANOVA rozmiar: XS stan: b. dobry (nowe) wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
"niebieskie spodnie"
firma: HOUSE rozmiar: W29 L32 stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
"żółte spodnie"
firma: HOUSE rozmiar: W28 L32 stan: b. dobry (nowe/z metką) wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
"mini"
firma: BIG STONE rozmiar: 36 - S stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
"bufiaste spodnie/rybaczki"
firma: TERRANOVA rozmiar: XS stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-22 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
"krótka, różowa bluza"
firma: Tally Weijl rozmiar: XS/34/6 stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
"różowe spodnie"
rozmiar: M/38 stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
"różowy grzybek"
rozmiar: 164/14 stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
"czarny żakiecik, bez rękawów"
firma: TERRANOVA rozmiar: S stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
"biała bluzeczka"
firma: Tally Weijl rozmiar: XS/34/6 stan: b. dobry (nowa) wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
"bluza w paski"
firma: HOUSE rozmiar: XS stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
"Biała spódniczka"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
"fioletowa bluzka"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
"Szara bluzka"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
"Czerwona koszula"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
"Żółta tunika"
firma: HOUSE rozmiar: S stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
"czarna, imprezowa"
firma: Tally Weijl rozmiar: XS/34/6 stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
"bufiasta spódniczka"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
"różowa, śliczna bluzeczka"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
"krótkie spodenki"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
"spódniczka w kratkę"
firma: elite rozmiar: 36 stan: dostateczny wady: zepsuty zamek, skrócona.
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
"spodnie rurki"
firma: JEANS rozmiar: ? na moje oko 36/38 stan: b. dobry wady: brak
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
"niebieska bluzeczka"
było|jest|będzie 8 minute ABS (pon., śr., pt.) 8 minute BUNS (wt., czw., sob.) 8 minute STRETCH (wt., czw., sob.) 8 minute ARMS (pon., pt.) 8 minute LEGS (śr.) Edytowane przez PinkLolly Czas edycji: 2008-08-23 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.