![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() S-L Kenvelo, Tally Weijl, Clockhouse etc. Świetne ciuszki na wymienkę!WĄTEK NIE AKTUALNY!!!!!!!!! zAPRASZAM DO NOWEGO https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310805 Witam Wizażanki! Zakładam nowiuśki wątek, w tamtym już się zrobił bałagan. Wish lista: -torby , torebki z stonowanych kolorach. -bluzy, raczej nie sportowe, \ -sweterki -bluzki z długim rękawem -BALERINKI (rozm. 40) -tusz do rzęs Lash Expansion -tuniki, longi itp. -tuby -pasiaki ![]() Kocham wszystko co się świeci ![]() Moje ciuszki są używane, jeśli coś jest nowe to o tym piszę. Rzeczy nie mają żadnych skaz, ewentualnie jak coś gdzieś nie tak to o tym informuję! Tego samego oczekuję od was, moje drogie ![]() Zazwyczaj nie wysyłam pierwsza, bo miałam już przeboje z panną LA MAJJ. Ale zawsze można się co do tego dokładnie dogadać ![]() Ciuszki zawsze wysyłam wyprane i wyprasowane!! NO TO ZAPRASZAM
![]() | | | | | \ / \/ Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2009-02-12 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: S-L Kenvelo, Tally Weijl, Clockhouse etc. Świetne ciuszki na wymienkę!
1. Bluza z kapturkiem FOREVER 18. Prawie nie noszona.
rozmiar L wymiary: od pachy do pachy-48 cm rękaw od pachy- 52 cm długość- 52 cm 2. Bluzka z rękawami 3/4 TOPSHOP. Z wymianki, na mnie za duża. Nie ma rozmiaru ale na moje oko to L. wymiary: od pachy do pachy- 46 cm rękaw od pachy- 28cm długość- 64cm 3. Bluzka z rękawami 7/8 COOL & SEXY. Miałam ją na sobie 1 raz. rozm uniwersalny, takie S/M wymiary: od pachy do pachy- 41cm rękaw od pachy- 43cm długość- 55cm Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-08-24 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. Sweterek VIA APPIA. Nie ma rozmiaru ale takie M. Bardzo mało używany
wymiary: od pachy do pachy- 45cm rękaw od pachy- 47cm długość- 59cm 2. Bezrękawnik CAMAIEU. Z wymianki, nie ma rozmiaru ale to takie S/M, kolor złoty. wymiary: od pachy do pachy- 41cm długość- 43cm NIE MA LECI DO candygurl 3. Super nietoperek KENVELO. Oddam tylko za coś suuper! rozmiar M wymiary: od pachy do pachy- 40cm długość- 63cm Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-12-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Spódnica NEVEN. Taka do kolan
![]() wymiary: szerokość w pasie- 40cm długość- 54cm 2. Bluzeczka z kieszonką CLOCKHOUSE. Miałam ją na sobie 1 raz, rozmiar M. wymiary: od pachy do pachy- 40cm długość- 60cm Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-08-24 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1. Świetna bluzka na ramiączkach TALLY WEIJL. Z tyłu sexy siateczka, ma duży dekold
![]() wymiary: od pachy do pachy- 41cm długość- 68cm 2. Bardzo ładna bluzeczka KENVELO. Posiada na dole ściągacz, świetnie się układa. rozmiar S. tutaj też będę wybredna ![]() wymiary: od pachy do pachy- 40cm długość- 62cm Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-08-24 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Ogrodniczko- rybaczki z jeansu GALLOP. Miałam je na sobie kilka razy. Można je nosić również jako same rybaczki. Rozmiar 30.
wymiary: pas- 42cm długość od pasa- 72 cm długość od kroku- 52cm Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-08-24 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1. Bluzka BEAT WEAR. rozmiar M
wymiary: od pachy do pachy- 38cm długość- 52cm 2. Spódniczka mini PIMKIE. Nie ma rozmiaru ale to S wymiary: szerokość w pasie- 34 cm (ale spokojnie się rozciąga nawet do 44cm) długość -33cm 3. Spodnie jeansowe do kolan GRASE JEANS. Rozmiar 40 wymiary: szerokość w pasie- 40cm długość- 46cm szer nogawki na końcu- 21cm NIE MA LECI DO candygurl Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-12-09 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1. Bluzka z długim rękawem BIAGGINI. 1 raz założona. Rozmiar z metki S ale jest on dużo zaniżony
wymiary: od pachy do pachy- 46cm rękaw od pachy- 45cm długość- 60cm 2. Spodnie jeansowe. Rozmiar z metki to 44, ale jest on zawyżony, moim zdaniem to 40. Proste nogawki, świetnie leżą ![]() wymiary: szerokość w pasie- 40cm Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-08-24 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
2. Śliczna tunika- bokserka w paski, z Tally Weijl, rozmiar L/40 ale nie jest aż taka duża, rozciągliwa, bardzo efektowna, z kapturem. Miałam ją na sobie tylko pare razy. Niestety gdy ją wrzuciłam do pralki to kilka cekinków z nadruku odpdło, co jest widoczne na fotkach. Ogólnie to wogóle nie rzuca się w oczy. Oddam tylko za coś co naprawdę wpadnie mi w oko.
Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-08-24 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
1. Pasek czerwony, NOWY
2. Pasek czarny, NOWYNIE MA!! 3. Modny wisior na szyję, porządny, jak NOWYNIE MA!! 4. Podkład z Avonu, odcień IVORY, ubytek około 20%. NIE MA Edytowane przez House__baby Czas edycji: 2008-12-02 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1219595496 to mi sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.