![]() |
#1 |
BAN stały
|
CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci uchy*inne*
nieaktualne!!!!! Zapraszam do nowego watku!!!!!!
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-09-22 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
dokładki
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-08-24 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CocoM*Allure*Amor*24F*In2 U*Happy*Ultraviolet+kolor *pielęgn*zegarki*torby*ci u
-Joko Winter Glamour podwójne cienie nr 844 Alhambra Night / ciemna śliwka+złoto mocno mieniące się /Ubytek ok.20%
-MAX FACTOR HYPERSMOOTH 005 sand cały - DIOR EYELINER PENCIL kolor 057 Gris Taupe . Ciemnoszara miękka kredka z gąbką do rozcierania. Zostało 8 z 10 cm. Trochę powycierane kolory na wierzchu , niestety ciągle przewracała się w kosmetyczce. - JokoWinter Glamour Orient Poeme Desert Morning Dust nr 236- rozświetlający puder sypki w pedzlu mieniący się zlotymi drobinami.Jaśniejszy odcień ze zdjecia .Prawie pełny , użyłam go ze dwa razy. Wolę ciemniejsze. http://torebka.kafeteria.pl/photos/0...022fe47668.jpg coś u mnie za którąś z rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Idiaminko, nie wiem, czy byłabyś zainteresowana, ale mam moschino i love love 65/100 ml. chętnie zamieniłabym na allure.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Irsin u Ciebie podoba mi się tusz Hypnose i ninka . Co do pudru joko to ma bardzo powycierane opakowanie. Zaraz to dopiszę w wątku bo zapomniałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
Laylo akurat I love nie podoba mi się bo jest strasznie zimny , zresztą mam sporo Light blue a to podobny zapach tylko jakiś taki bardziej przytulny choc też typowy świeżak. Dziekuję za propozycję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym bardzo Twojego Allura i tak myślę, co mogłabym zaproponować. ![]() nie chciałabyś paletki Sunset Cafe 440 Diora albo pudru w kompakcie forever Diora nr 020? oba z niewielkimi ubytkami? znając życie, pewnie bardziej myślisz o wymianie na perfumki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
moze cos za amor amor? nie mam nic z Twojej listy ale moze cos Cie zainteresuje bo mialam duze dokladki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Laylo z kolorówki potrzebuję tylko to co wypisałam w wish liście. A Allure rzeczywiście chciałabym zamienic na perfumki i to najchętniej na Mademoiselle edt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
Za amorka niestety nic nie wypatrzyłam. Ale zaglądac bedę czesto , może następnym razem ..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz cos u mnie za:
*bluzeczke butterfly *kopertowke bhs *bokserke? podoba mi sie wiecej rzeczy,ale ja juz za duzo na wymiane nie mam ;/ ale moze cos Ci wpadnie w oko ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witam po raz kolejny
![]() ![]() podoba mi sie biżu znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() czy jestes nadal chętna na deo Euphori? Ja jestem chętna na tusz chanela jesli juz go odebralas ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-08-25 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
spodobał mi się brązowy cień w sztyfcie clinique ale poprosiłabym o fotkę w jakim on jest stanie , bo piszesz że wypada sztyft. Poproszę również o nazwę to sobie rzucę okiem również w necie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
A pewnie , pewnie że coś wyszukam. ![]() Napiszę Ci co mogłabym ewentualnie przygarnąc , Ty natomiast weryfikuj co możesz oddac za coś mojego / nie wiem jeszcze co ale pewnie się dogadamy/ więc proszę oto moje typy : -peeling i żel do mycia Himalaya Herbals -puder kompact Loreal odcień 23 i drugi prasowany odcień 02 -sypki cień Avon perfect wear -dermomask - wszystkie 3 rodzaje -Baza po d makijaż Dax |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.