|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kiedy wiedziałyśćie ;) ??
Swoje pytanie chciałam skierować do dziewczyn, które mają lub miały chłopaka.
Po jakim czasie bycia ze swoim ukochanym wiedziałyście, że już go kochacie i śmiało mogłyście mu powiedzieć "Kocham Cię" ?? ![]() Ile czasu najdłużej byłyście w związku ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kiedy wiedziałyśćie ;) ??
ja teraz jestem w swoim najdłużej trwającym zawiązku około rok, dokładnie nie wiem
a kiedy wiedziałam, hmm to jakoś samo przyszło, najpierw mu mówiłam że go uwielbiam to on pierwszy powiedział że kocha ja odpowiedziałam że też... ale wtedy było to raczej takie nie całkiem świadome.dopiero z czasem to przyszło
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo szybko wiedziałam,że kocham
![]() I teraz już piąty rok mija
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo szybko wiedziałam, że kocham mojego misiaka. Jesteśmy razem już 4 lata
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
no my z TŻ uwazamy "nasz poczatek" od momentu kiedy wyznaliśmy sobie miłość.. czyli od początku bycia razem ( co nie oznacza ze odpoczatku kiedy sie znalismy :P )
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja dojrzewałam do tego jakieś dwa miesiące od dnia, kiedy zaczęliśmy być razem. TŻ zachował się wspaniale w pewnym trudnym dla mnie momencie i wtedy do mnie dotarło, jak wiele dla mnie znaczy
Już razem nie jesteśmy... ale tamtej chwili raczej nie zapomnę
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja już ze swoim Kochaniem jestem dwa lata, właśnie obchodziliśmy rocznicę.
Chodziliśmy razem do szkoły przez trzy lata. I dopiero kiedy skończyliśmy szkołę zaczęliśmy się spotykać :P Wyszło na to, że mieliśmy się ku sobie od początku szkoły. I po dwóch tygodniach samo przyszło... Wyznał mi miłość koło zakładów mięsnych ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Po pół roku bycia razem i to z nim trwa mój najdłóższy związek, ponad 3 lata
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
witam was dziewczyny! ja ze swoim facetem jestem juz 8 lat na pocztku z małymi przerwami! dosc puzno zrozumiałam ze go kocham to samo od siebie przychodzi!sama nawet niewiem kiedy powiedzielismy sobie to pierwszy raz! mam nadzieje ze i ty bedziesz wiedziała kiedy mu o tym powiedziec!
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
My wyznaliśmy sobie miłość po 8 miesiącach. Mieliśmy już zasnąć, leżeliśmy przytuleni, i wtedy niechcący mi się wymknęło
a on odpowiedział mi tym samym. Piękna chwila.. Jesteśmy razem 3,5 roku i nadal jesteśmy w sobie szaleńczo zakochani
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm mi TŻ wyznal "miłość" jak prosil o bycie ze soba
czyli w Syllwestra przy fajerwerkach itd. Piekna chwila , ja odpowiedzialam ze fajnie a potem juz jakos przeszlo mi przez gardlo jak poczułam duuuuzo
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Zrozumiałam, że kocham go, gdy ze mną zerwał...
Teraz próbuję o niego walczyć. Trzymajcie za mnie kciuki...proszę.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam za Ciebie kciuki, tylko pamiętaj, żeby nie stracić w jego oczach, nie żebraj o miłość, co najwyżej pokaż mu, jaka jesteś wspaniała, żeby to on zaczął o Ciebie zabiegać!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ pierwszy powiedział,że kocha, a ja uświadomiłam to sobie po trzech intensywnych miesiącach w związku, nadal jesteśmy razem, szczęśliwi, niewidząc świata wokół
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie minal nam roczek
a milosc..jej wyznanie uslyszalam po niecalych trzech miesiacach bycia razem...ja powiedzialam to chba nieco pozniej
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Mi mój TŻ wyznał mi miłosć po tygodniu od naszego poznania się
Ja mu po 2 tygodniach Ale nasz związek był i jest bardzo intensywny, zaczęliśmy ze sobą "chodzić" od razu jak się poznaliśmy, spędzaliśmy ze sobą po 10-15 h dziennie, to był pełen spontan i to po prostu WIEDZIELIŚMY I tak jesteśmy razem ponad 5 lat
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
my sie nie spieszyliśmy: on mi to wyznal po paru miesiącach oficjalnego bycia razem a ja mu jeszcze pozniej, chociaz wiedzialam wczesniej, chciałam miec 100% pewnosci
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
A u nas było dość dziwnie
Jesteśmy ze sobą już 3 lata, a "kocham Cię" pierwsze padło z ust mojego TŻ po ok.6 miesiącach bycia razem. O coś się kłóciliśmy, już nie pamiętam i nagle w trakcie kłótni on to powiedział
... wierzę, kiedyś będzie lżej słońcem będzie nowy dzień, ciągle nam za krótki. A wieczór po nim słodki! I wierzę, kiedyś spełni się! Cudowny będzie dzień, lepszy niźli sen i wstawać będę lekko, by dreptać swoją ścieżką ...rozstąpi się ciemność. |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przez parę miesiecy sie zastanawialam ale tak naprawde go kochałam i nie dopuszczałam do siebie tej mysli, ze ja moge kochac...dopiero z czasem zastanowilam sie gleboko, pomyslalam, ile dla mnie znaczy i co by bylo gdybym go stracila.
A pokochałam dość szybko, bo gdy tylko sie poznaliśmy pojawily sie motyle w brzuchu a pare dni ponziej gdy uslyszalam ze w pubie tez on bedzie znowu uruchomily sie motyle. Tak jakos ;-)
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
zaczynam kochac dopiero jak sie przyzwyczaje do swojego chłopaka, dopiero jak sie z nim zzyje, mamy jakies swoje wlasne wspomnienia i przezycia to zaczynam sie przywiazywac i z czystym sumieniem moge powiedziec ze kocham, miesiac dwa lub wiecej zazwyczaj oni zakochuja sie pierwsi, co na poczatku mnie lekko przeraza nie wiem dlaczego, moze dlatego ze nie moge tego tak szybko odwzajemnic, ale pozniej w miare uplywu czasu jest super, bo sie mocno przywiazuje
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
ja poznałam mojego na weselu kuzynki, potem był spacer, pierwszy pocałunek
ale żadnych wyznań.wyminilismy sie nr. gg. on mi pisał że mnie kocha, ja to odwlekałam, po ok. 2 tygodniach po tymże weselu napisałm mu... w alfabecie morse'a że Go kocham. ![]() po ok. miesiącu od tamtego wesela, rozmawialismy przez telefon, i On powiedzial ze mnie kocha, to powiedzialam że ja Jego też... i jak po 30 kilku dniach przyjechał do mnie ( spotkalismy sie w nocy, nikt nie wiedzial o tym że sie z nim spotykam ) troche bylam na niego wkurzona, szlismy chwilke kolo siebie, potem sie do niego przytulilam i nic nie mowilismy. a w pewnym momencie wypalilam ' Kocham Cie' i dałam mu buziaka, takiego... jak sie daje cioci na pożegnanie, tylko że w usta, a on nie popuscil, powiedział ' ja Ciebie tez' i buziak przerodził się w namietny pocłunek.razem jestemy od 47 dni. nie długo... ale to co z Nim przeżyłam to coś cudownego...i mam nadzieje że to 47 dni , przerodzi się w 47 lat... zaluję tylko tego, że jest tak daleko ode mnie, jest w wojsku i nie ma jak sie urwać...
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wiedziałam kiedy uzmysłowiłam sobie że znaczy dla mnie więcej niż kiedykolwiek znaczyła dla mnie druga osoba, było to po około 2 miesiącach bycia razem, codziennych spotkań. On wyznał mi miłość właściwie w dniu kiedy się "zeszliśmy", potem, po kilku miesiącach przyznał mi że było to wtedy nieco przedwczesne A teraz codziennie codziennie upewniam się że go kocham
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Wiedziałam to po niecałym miesiącu od kiedy się poznaliśmy. Po poznaniu szybko zostaliśmy parą
I tak cudownie się złożyło, że oboje w ten sam dzień wyznaliśmy sobie miłość Mam nadzieję, że w obecnym związku pobiję ten "rekord"
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem teraz w swoim najdłuższym związku czyli prawie rok
![]() tak naprawde to mi przytrafiła sie miłosc od pierwszego wejrzenia chociaz nigdy w takie cos nie wierzyłam a tu taka niespodzianka i mnie to spotkało mi chłopak powiedział te magiczne słówka"kocham Cię" jakos dwa miesiace po poznaniu ja jednak poczekałam jeszce jakis miesiac i odwzajemniłam jego słowa chociaz od dawna wiedziałam ze go kocham nie od razu mu to powiedzaiłam poniewaz jestem tego zdania ze" kto pierwzsy wyznaje miłosc do drugiej osoby najczesciej zostaje wystawiony"
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
moj wyznal mi milosc na jakiejs imprezie - i nie potraktowalam tego opwanie:P
ale po jakis 2 tyg od tego wyznania, sama mu powiedzialam to samo - pod kioskiem Ruchu ![]() a teraz juz 7 lat mija ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Ja ze swoim Tż jestem już ponad 4 lata, byliśmy razem ze sobą od dnia w którym się poznaliśmy
po ponad 3 miesiącach jak razem leżeliśmy Tż nagle wypalił że chyba się zakochał, a ja głupia nie zajarzyłam i sie pytam w kim? On trochę zdziwiony i speszony-No w Tobie ja- aha , i od tego momentu często mi mówił że mnie kocha, ja sie na to odważyłam jakiś miesiąc później
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
ja usłyszałam to od TŻeta po... 3 latach związku
wtedy też powiedziałam mu to pierwszy raz... Jestem pewna, że jest o tym przekonany, bo on nie rzuca słów na wiatr, poza tym dość dokładnie się chyba zastanowił nad tym Tak w ogóle to byla dla mnie cuuudowna chwila! ach...Teraz juz 4 latka nam minęły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

?? 

a kiedy wiedziałam, hmm to jakoś samo przyszło, najpierw mu mówiłam że go uwielbiam to on pierwszy powiedział że kocha ja odpowiedziałam że też... ale wtedy było to raczej takie nie całkiem świadome.dopiero z czasem to przyszło
62 60 68 56 54

51-50-49-48-47-46-45-...
34-33-32-32-30..
27-25-23-21...