![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Chętnie wymienię-górna półka
NIEAKTUALNE
PROSZĘ O KONKRETNE PROPOZYCJE, A NIE WPISY W RODZAJU "MOŻE COŚ U MNIE", dziękuję za ubrania, biżuterię i kosmetyki niskopółkowe SZUKAM GŁÓWNIE KOSMETYKÓW Z MOJEJ LISTY POSZUKIWANYCH,inne raczej niechętnie , ale proponujcie, może potrzebuję czegoś o czym jeszcze nie wiem ![]() WYMIENIĘ **Podkład Revlon z Softlexem dla skóry tłustej i mieszanej kolor 180 sand beige całe 30ml przelane do buteleczki z dozownikiem po Teint Idole Lancome- ręczę za oryginalność i świeżość **Kasetka do podkładu Chanel Teint Innocence- w super stanie z welurem i kartonikiem **Sally Hansen Problem Cuticle Remower-preparat na skórki, raz użyty **Artdeco- Camouflage Cream **Zapach Abercrombie &Fitch Clacic -piękny, letni(ale nie świeżuch), mało spotykany ,nie muszę oddawać, ale mam już 3 butelkę i mam ochotę na zmiane **Błyszczyk Lancome Juicy Tubes nr 31 Peche-piękna blada opalizująca brzoskwinia-róż **Maseczka nawilżająca -Shiseido The Skincare Moisture Relaxing Mask zostało 70-75% z 50ml **Piękny matowy róż Maca, wiśniowy, bez najmniejszych drobinek i perły **Paletka cieni Diora piątki nr 770 Pink Idol z kartonikiem i saszetką **Puder E Lauder Lucidity nr. 01 w starym typie opakowania zostało ok 70% **Błyszczyk Clinique Superbalm nr 07 Lilac Szukam-będę uzupełniać *Szamponu Vichy Dercos na łupież suchy *Szamponu Kanebo-tylko nawilżającego *Olejku pod prysznic Nivea *Puderniczki z pędzelkiem do pudru Luminizing trójkolorowego, bez pudru *Zapachu Cat Deluxe *Kremów Vichy z serii Aqualia Wymienione: *sleepy -Loreal Professionnel Absolut Repair -odżywka 150ml raz użyta *ranka- Filtr LRP Anthelios XL 50+, raz wypróbowany z kartonikiem *Dorota-Coco -Krem Nuxe- Creme Etincelante Soin Peeling Eclat -zostało 70-75% z 50ml *Sleepy -Podkład Chanel Mat Lumiere Fluid nr 30 Cendre -ciut mniej niż pół buteleczki *Dorota-Coco Puder- brązujący Mac odcień Golden -z pozoru ciemny ale nadaje się nawet dla jasnych blondynek, bez odcienia pomarańczowego, ładniejszy niż Sun Kissed Clinique *Dorota-Coco NeoStrata- żel na przebarwienia HQ Skin Lightening Gel-zostało ok połowy z 30ml, nie był napełniony do końca, suuuper wydajny Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie wymienię-górna półka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8893557]U Ciebie podoba mi się taki czterokolorowy róż rozświetlacz i nabłyszczacz Lauder
napisz kilka słów o tym czterokolorowcu, jaki daje efekt, mgiełka złota czy srebrna?[/QUOTE] kiedys zrobiłam zdjęcie efektu na ręce, zaraz wyszperam ![]() EDIT już mam zbliżenie i efekt, ale zdjęcie robione z lampą więc wygląda na bardziej błyszczący, na dłoni maziałam każdym odcieniem, część biała jest raczej zimna, lekko srebrna a część brzoskwinowa jest ciepła, złotawa pozastałe części to róż i różo-brąz (kolor trudny do opisania)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może mój krem lub cos innego za krem Nuxe i odżywkę do włosów L'oreal?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za pink idol? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za blyszyk lancoma, poza watkiem mam praktycznie nowy cien art deco zocisto-srebrny, pinie rozwietla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z kolei Tobie się chyba nie opłaca wymiana Lauder za Mat Lumiere, jak to widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos za cienie diora albo puderek Lucidity??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
moze cos za filtr LPR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8894910]Jednak wolałabym rozświetlacz Lauder, ale nie oddam cieni za rozświetlacz.
Z kolei Tobie się chyba nie opłaca wymiana Lauder za Mat Lumiere, jak to widzisz?[/QUOTE] myślę ![]() może ja bym coś dobrała do podkładu w zamian za E.Lauder... interesuje mnie jeszcze odżywka loreal bądź brązer maca( to ten na pierwszym zdjęciu? jest matowy/drobinkowy?)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie mam raczej nic z Twojej listy, ale byc moze znajdziesz u mnie cos za :
**Puder E Lauder Lucidity nr. 01 w starym typie opakowania zostało ok 70% http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276393
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
moze u mnie? juz wkleilam w podpisie watek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8895017]Mirra ,potrzebna byłaby mi tylko puderniczka Shiseido, ale to jednak za mało, dziękuje[/quote]
szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;8895105]małpeczko , Tobie musze poświęcić więcej czasu, odpowiem jak przekopię- wieczorem
![]() Oki ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za puder brązujący mac'a i absolut repair?
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
ranko i chloestic niestety nic u was nie znalazłam, dziękuję za zainteresowanie
Layla, miałam 30 ml tego zapachu, właśnie wykańczam, podoba mi się ale jest typowo letni, więc po wykończeniu zrobie przerwę mała króweczko, dziekuję ale nic nie wybrałam iwciu, masz fajne rzeczy, ale nic mi się z nich nie przyda, dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
**Podkład Revlon z Softlexem dla skóry tłustej i mieszanej kolor 180 sand beige
całe 30ml przelane do buteleczki z dozownikiem po Teint Idole Lancome- ręczę za oryginalność i świeżość i piątka cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.