|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Golarka dla TZ-ta
Niedługo urodziny mojego TZta i problem oczywiście z tym związany. Wiem co chcę mu dac tylko... Zupełnie się nie orientuję. Chcę mu kupic golarkę elektryczną i może Wasi mężczyźni uzywają i wiecie jakie są dobre? Jestem zielona w tej sprawie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ćwir ćwir
|
Dot.: Golarka dla TZ-ta
Cytat:
http://www.allegro.pl/item426226984_...ja_kurier.html jest droższa niż 250zł, ale niedużo, a mój TŻ bardzo ją sobie chwali A jeśli chodzi o tańszą, to mój tata używa takiej i też jest zadowolony ![]() http://www.allegro.pl/item431325176_...24_vat_22.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
o dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ćwir ćwir
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dołączam się i jednocześnie podbijam temat
![]() Też właśnie myślę o takim prezencie. Zastanawiam się jaka jest różnica między golarkami z tymi trzema główkami a takimi z siateczką. Czy zależy to od rodzaju zarostu (czyli ponieka wieku ) faceta, czy wszystkie będą tak samo dobre. I na co zwrócić jeśli się kupuje na allegro. Z mojego "researchu" w internecie wynika, że trzeba patrzeć czy napewno maszynka jest nowa, a nie tylko regenerowana. Chętnie poszerzę swoją wiedzę w tym zakresie, bo skoro mam już wydać te pieniążki to bym chciała aby moje kochanie było zadowolone ![]() buziaki ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciala mojemu meowi rowniez taka maszynke zakupic, tzn elektryczna i zielonego pojecia nie mam jaka
Kiedy sie tu (w holamdii ) orientowalam to z 80 euro nie schodzilo... poradzcie cos... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja rowniez mam problem z wyborem... u mnie cena, jaka moge zaplacic to w granicach 120-200zl! prosze pomozcie
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej hej. Ja kupiłam mojemu TŻtkowie Philipsa. Jaki dokładanie model napisze jutro i pojutrze bo wyjechał i porwał ją z sobą, ale na 90% to jest HQ7240, ceny dokładnie nie pamiętam, wiem że była w media markt w promocji, troche taniej niz w sklepach internetowych, ale prawda jest taka, że jeśli chcesz kupić coś dobrego to tanio tego nie kupisz, zreszta zalezy co dla kogo znaczy tanio ,ale minimum 300pln trzeba miec naszykowane, zreszta wystarczy poszukac to sie zorientujesz w cenach. Mój TŻ jest ze swojej zadowolony szalenie, nie ma problemoów ze skórą (czasami jest przesuszona przy takim goleniu), ale to chyba bardziej kwestia cery niz maszynki z Ważne dla nas było :
akumulator mozliwosc mycia pod woda potrójne głowice a ten model spelnil wszystkie wymagania i jak narazie moje kochanie go sobie chwali.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
chciałabym podpibic.
mam ten sam problem, chce kupic Tztowi maszynke do golenia, poczytalam ludzie chwala sobie philipsa, ja jednak do przeznaczenia mam max 150zl,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.