![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ciuszki dodatki firmówki style.! dla drobnej, xs-m. zapraszam.; )
WĄTEK NIEWAŻNY! NOWY AKTUALNY, PROSZĘ PISAĆ W NIM!
założyłam nowy wątek, ponieważ do tamtego wkradł się mały bałagan, a tu będzie wszystko uporządkowane. i wiele nowych rzeczy. mały regulamin: *jeśli masz mniej przekupek ode mnie, wysyłasz przesyłkę pierwsza, a ja swoją po otrzymaniu lub możemy sie umówić na przesłanie skanu nadania. *opisuję faktyczny stan rzeczy, nie ukrywam żadnych wad; *przesyłki wysyłam listem poleconym priorytetowym, gdyż zależy mi na czasie, nie lubię długo czekać na ubranka. wishlista.! *bolerko czarne lub szare z długim rekawem, *sweterki zapinane na guziczki, *czarna spódniczka mini z materiału czarna, może być bombka, *buty EMU atmosphere.! *ciemne rurki zwężane, *balerinki czarne rozmiar 36/37, *włoski doczepiane, najlepiej na taśmie, clip-in, kolor ciemny brąz/czarne, *czarna duża torba ze skóry ekologiczej, *tuniki, rzeczy w stylu japan, babydoll.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-10-02 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszki dodatki firmówki style.! dla drobnej, xs-m. zapraszam.; )
1. bluzeczka na ramiączkach l.o.g.g. by h&m. jak nowa, bielutka, brak śladow użykowania, ja zawiązałam ramiączka na supełki, gdyż na mnie sa za długie, ale mozna spokojnie rozwiązać lub podłożyć. rozmiar XS. WYMIENIONA.!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-21 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. koszulka espirit z boskim napisem.! serduszko brokatowe, stan idealny, założona jedynie kilka razy. rozmiar z metki XL, ale jest to zawyżona rozmiarówka, to s-m.
3. cieniutki niebieski sweterek. ślicznie leży, bardzo wyszczupla. rozmiar to xs-m.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
4. koszulka sportowa, ma wyglądać na podwójną, ma ramiączka i zakładana jest także na szyję. nowa. rozmiar xs.
5. spodnie dresowe rybaczki, stanowią komplet z bluzeczką, jednak moge wymienić osobno. uzywane, stan dobry. z tyłu napis. rozmiar xs.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
6. bardzo fajna torebeczka DUNNES STORES PRIMARK! mieści format A4, wymienię tylko na inną torebkę mieszczącą a4. nowa.
WYMIENIONA.! wymiary: szerokość ok: 35 cm wysokość ok: 40 cm długość rączek: 56 cm
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-14 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
7. czarna bluza zapinana przy dekoldzie na guziki. ma kaptur, długie sznurki, a na jednym z nich zawieszkę, z przodu kieszonka. blua jest obcisła, fajnie się dopasowuje, rozciąga i także wyszczupla. stan bardzo dobry. rozmiar xs-m.
8. kremowa bluza cubus z dekoltem, kapturem i kieszonką z przodu. ślicznie leży,z przodu ma firmowe logo. stan bardzo dobry. rozmiar s.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
9. śliczna biała kremowa narzutka, ażurkowy swterek na guziczki. delikatny dekoldzik, ślicznie leży. stan dobry. rozmiar xs-m. w następnym poście taki sam granatowy sweterek. WYMIENIONY.!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-28 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
10. śliczna granatowa narzutka, ażurkowy sweterek na guziczki. delikatny dekoldzik, ślicznie leży. stan dobry. rozmiar xs-m. WYMIENIONY.!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-13 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
11. spódniczka dżinsowa CRON-X, rozmiar 27, jednak ja noszę 25/26 i także idealnie pasuje. super się rozciaga. oddam tylko za coś super.
12. śliczny sweterek z krotkim rekawem, rozmiar xs-m, stan dobry. WYMIENIONY.! 13. fioletowy sweterek z rękawkami 3/4, rozmiar xs-m, stan idealny.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-21 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
14. sweterek na guziczki, bardzo delikatny, HENNES, rozmiar S. kolor jasnoniebieski. wady: około 3 milimetrowe zmechacenie z przodu i brak ostetniego guzika na dole, mało widoczne.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
15. śliczny różowy sweterek zapinany na guziczki. stan dobry, rozmiar xs-m.
16. śliczny swterek BENETTON, stan bardzo dobry, rozmiar s.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
17. cudowne bolerko divided by h&m, w bardzo dobrym stanie zapinane na guziczki. rozmiar 38.
18. biała bokserka, prążkowana, z szerokim paskiem cekinów na dole, stan idealny, rozmiar xs-m. WYMIENIONA.!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-21 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
19. świetne spodnie dresowe h&m young, rozmiar 152, ja sama mam 160 i kupiłam je, myślałam, że będą dobre, miałam je na sobie dwa razy i jednak doszłam do wniosku, że do adidasów sa przykrótkie, tak na styk. welurkowe, wiązane na sznureczek, z przodu serduszka z cyrkonii. jak nowe. WYMIENIONE.!
20. śliczna dłuższa bluzeczka z napisem! stan jak nowa, rozmiar unierwsalny. po bokach na dole ma gumeczki, dzięki czemu mozna ją fajnie zmarszczyć. tylko za coś super. WYMIENIONA.! 21. długa bokserka only, rozmiar m, jak nowa. WYMIENIONA.! 22. śliczny sweterek ze ściągaczami, rozmiar S, bosko podkreśla talię, z przodu srebrny napis. stan b. dobry. WYMIENIONY.!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-10-02 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
23. bluzeczka, tuniczka, new look w delikatne serduszka, szersza. jedyną wadą jest malutka dziurka z przodu, niewidoczna praktycznie.
24. bluzeczka ONLY by vero moda, rozmiar xs. śliczny materiał, ramiączka i przy dekoldzie koronkowe. stan b. dobry. 25. bluzeczka wiązana na szyi. wykonana jest z dwór warstw delikatnego przewiewnego materiału-białej i zielonej. przy dekoldzie delikatnie marszczona, malutka kokardka i koronka. wiązanie na szyi i lamówki wykonane ze ślicznej zielonej satynki. nowa, bez metek. wymiary: (rozciąga się) szerokość: 2 x 29 cm; długość bez ramiączek: 43 cm.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
26. bluzeczka z długim rękawem, dekolt, firma ups, rozmiar s, stan b. dobry.
27. biała bluzeczka terranova. założona zaledwie dwa razy, stan idealny. delikatny dekolt, bardzo fajne ramiączka i tył oraz extra napis. rozmiar z metki to L, jednak bluzeczka to s-m, ja noszę xs i jest luźniejsza. wymiary: długość bez ramiączek: 50 cm; szerokość pod pachami: 2 x 39 cm; długość całkowita ramiączek: 12 cm.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
28. bluzeczka w kolorze ciemnej zieleni.
założona kilka razy i wyprana, brak jakichkolwiek śladów użytkowania. rozmiar uniwersalny, pasuje na osoby noszące rozmiar xs-m. wymiary: długość: 50 cm; szerokość: 34 cm; długość rękawa od pachy: 46 cm; długość rękawa od ramiania: 54 cm.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
29. czarne okulary muchy, duże.
30. opaska ciemna zieleń plastikowa. 31. opaska gruba w grochy, satynka. 32. duże muchy ciemne brązowe.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
33. białe buziki na obcasie, ładne leżą na nodze, jednak tylko na szczupłą, drobną nóżkę. rozmiar 37, bylam w nich raz. WYMIENIONE.!
34. szpilki, rozmiar 36, długo przeleżaly w szafie, fleki do wymiany, oprócz tego stan b. dobry.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-10-02 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
35. fajna polówka h&m w kratkę. jak nowa, rozmiar s.
36. rybaczki dresowe adidas, jak nowe. rozmiar s.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-12 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
37. dwa topiki z h&m, rozmiar xs-s. ciemna czerwień i szary-popielaty. założone dwa razy.
38. boska bluzka rich&famous z krótkim rękawem w brokatowe wzorki. delikatnie marszczona na dole po bokach. long. jak nowa. rozmiar xs-m.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-13 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
39. nowa bluzka moodo, rozmiar xs, pod biustem odcinana i ślicznie rozkloszowana, extra wzorek. tylko za coś super.!
40. czarne rybaczki w stanie dobrym, rozmiar xs-34, vs miss. bosko wyszczuplają i podkreślają figurę.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-13 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
41. śliczna tuniczka z kieszonkami w kolorowe groszki. jedna jedyna, kupiłam ją na allegro i jeszcze nie spotkałam nikogo w takiej samej. przyciąga spojrzenia, zapewniam. stan b. dobry, ma kilka malutkich dziurek z przodu, ale mało widoczne. rozmiar uniwersalny. myślę, że xs-m. WYMIENIONA.!
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-21 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
42. śliczna kurteczka house, rozmiar s. jestw stanie idealnym, miałam ją na sobie kilka razy. z przodu na dwie kieszonki zapinane na suwak, kaptur odpinany, na rękawie śliczny wyszyty wzorek i cekiny. moge zrobić fotkę na sobie oraz podac wymiary dla zainteresowanych. wymienię ją najchętniej na inną kurtkę w rozmiarze xs/s, najlepiej zimową, lub płaszczyk, chętnie dwurzędowy, ale czekam tez na inne propozycje.
![]()
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2008-09-25 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
23
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
24
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
25
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
26
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
27
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
28
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
29
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.