![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
reduxil
używal ktos????????????????????? ?skuteczne???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: reduxil
ja własnie zakupiłam ten produkt,stosuje od tygodnia jak narazie to kilo mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Dzis zamowilam Reduxil, podobno rewelacja. Jak wam idzie odchudzanie? Rzeczywiscie hamuje apetyt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
powiem ze ten reduxil to cos daje ,nie chce sie po nim jesc to prawda,jak narazie stosuje go od miesiaca i na wadze 3 kilosiki mniej,ale nie wiem czy to tylko zasługa reduxilu,poniewaz stosuje równiez diete.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej!
Mam pytanie do mootyleek4... napisałaś, że stosujesz reduxil od miesiąca, ale juz troszkę wiecej minęło czasu i może podzielisz się z nami czy ten reduxil jest skuteczny??? ile kg schudłaś??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pobijam temat.
Stosowal ktos reduxil?? jakies efekty? zamierzam kupic w najblizszych dniach a nie moge doszukac sie duzo opini.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja też o nim poczytałąm ale wolałabym się dowiedzieć czegoś od Was Kobietki
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
może coś się zmieniło i któraś z Was stosowała to coś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
pierwszy dzień z reduxilem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ok, ja kupilam jakies 3 tyg temu.powiem wam ze narazie nie wchodzilam na wage bo bylam przed okresem itp. ale widze po ubraniach i szczegolnie po udach, spadlo pare cm i nogi mam bardziej twarde jakby umiesnione a prawie nie cwicze i czesto jezdze samochodem. jestem zadowolona z niego,zobaczymy o miesiacu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
brzmi to baaardzo zachęcająco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj zakupiłam "reduxil" w aptece internetowej http://www.aptekaeskulap.pl/reduxil-...ek-p-5240.html. Piszę o aptece ,bo spotkałam się z cena 155 zł a to podwójna różnica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ja kupiłam swój (na 2m-ce) za 99.90
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a waga choć trochę wam drgnęła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
jak narazie poł kilograma ale niestety troszke zaniedbalam diete.. ale obiecuje poprawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() Nie wiem na ile to zasługa tabletek a na ile picia równolegle czerwonej herbaty (w kostkach-sprasowana) oraz ostatniego posiłku po 17 - >> efekt po mału widoczny i waga leci w dół ![]() Pozdrawiam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Brałam Reduxil, czuję sie po nim o wiele lepiej- wróciłam do swojej wagi - schudłam jakieś 5 kg po 1 miesiącu.. i nie ma żadnego efektu jojo.. i co mnie cieszy- w końcu nie objadam sie słodyczami, co było moją manią....
I Reduxil jest dostępny w różnych aptekach w krakowie, o wiele taniej niż w aptekach internetowych, bo zapłaciłam ok 70zł. Moge spokojnie polecić.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja stosuje Reduxil od osmiu dni i musze powiedziedz ze dzieki tym tabletkom nie mam ochoty na slodycze!! A to dla mnie plus bo jestem strasznym lakomczuchem. A ile waze niewiem bo wagi nie mam. Dodatkowo przemiane materii mam lepsza!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie na opak wszystko. Rozpoczęłam dietę i chudłam jakiś 0,6 -,8 kg na tydzień, trzy tygodnie temu dołączyłam do diety reduxil ..... i przestałam tracić na wadze. Początkowo myślałam, że może za to w wymiarach są jakieś różnice... no ale dziś się mierzyłam i nic .... zero ... . Co do słodyczy... to faktycznie może i zmniejsza apetyt na nie, ale są TAŃSZE specyfiki, które robią dokładnie to samo :/ .... cóż ... szkoda. I żeby nie było wątpliwości, "jem" reduxil tak jak jest opisane na ulotce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Trzeba dodatkowo pić ok 2 litry dziennie, bo jak większość "spalaczy" ... wypłukuje wodę z organizmu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja biorę Reduxil od około 1 miesiąca i nic nie schudłam, dodatkowo ćwiczę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam sobie nic do zarzucenia ... stosowałam dietę, ćwiczenia, piłam dużo wody naturalnej, nie biorę żadnych leków hormonalnych, nie mam też problemów z hormonami, czy tarczycą, nie jestem w okresie menopauzy itd. ..... no i nie pomógł nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
To mnie Pani pocieszyła , bo już myślałam, że ze mną coś nie tak!
Czytając bardzo dobre opinię o reduxil- byłm zaskoczona, że nie chudnę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, jem reduxil juz prawie dwa misiace, co prawda zmniejsza laknienie w moim przypadku na slodycze
![]() ![]() ![]() Reduxil jest naturalnym srodkiem wiec mozna go dlugo stosowac, ja zjem jeszcze jedno opakowanie jak nie bedzie widac lepszych efektow to zaprzestane na nim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
No tak ale nie jedząc słodyczy, będąc w ciągłym ruchu (zakładając że wcześniej jadłaś słodkości nałogowo i siedziałaś ciągle w domku) to 4,5kg w 2 miesiące... hmmmmm. No cóż... mam nadzieję tak czy siak, że Ty akurat zaliczasz się do osób na które reduxil podziałał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak tam wasze efekty? . ja jestem troche zalamana bo zamowilam go ( za 79 zl a nie za 150 !) i poczytalam dopiero teraz wiecej i na necie to zachwycaja sie nim wszedzie jedne i te same osoby czyli reklama i to bezczelna , kurde a mialam taka nadzieje , ehhh
![]() |
#27 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
No tak , ale jezeli jedna i ta sama osoba na roznych forach pisze tego samego posta to dosc dziwne , jeszcze zauwazylam ze od razu odpisuje jej rowniez ta sama osoba (pewnie kolezanka od reklamy) no coz ja czekam na reduxil i licze jednak na pozytywne dzialanie
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Halo dziewczyny !
moze macie jakies pierwsze efekty stosowania ?
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Po przeczytaniu pozytywnych komentarzy, kupiłam reduxil za 89 zł i narazie stosuje go razem z dietą ósmy dzień, jeśli wieżyc wadze narazie ubyło 3,5 kg ^^ ,także polecam serdecznie tym którzy nie są jeszcze zdecydowani. Tabletki naprawde hamują głód. Pozatym wogole nie ćwicze, a dieta polega na malych porcjach i nie łaczenia białek z węglowodanami w jednym posiłku, a wiec nie zadna głodowka i w sumie nie aż tak wiele wyżeczeń a rezultaty są tego warte ![]() Edytowane przez annodomini89 Czas edycji: 2009-06-12 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.