|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
arrachnee wishes...
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Poszukuję: - cieni i pigmentów HIP L'Oreal - pigmentów Inglot - palet Sleek Divine [iDivine i Divine Storm] - cieni Clinique - jasnego rozświetlacza bez widocznych drobin [np. Sephora Ivory, biała czekolada Bourjois] - kasetek magnetycznych ArtDeco - pędzli Sephora, Inglot, TBS [zwłaszcza ściętego do różu] - wszelkich materiałów do scrapbookingu Chętnie przyjmę: - nowe masła do ciała Ziaji - kosmetyki z profesjonalnej linii Ziaji [mogą być z większym ubytkiem, ale w oryginalnych opakowaniach] - kremy łagodzące Veet z zestawów duo bikini [każdą ilość poza zupełnymi resztkami] - kremy do rąk i stóp - nawet małe ilości podkładów bardzo jasnych (w ciepłej lub neutralnej tonacji) - poszukuję ideału ![]() - cienie ArtDeco [zarówno magnetyczne jak i sypkie] - kosmetyki Freemana [zwłaszcza malinowy peeling do twarzy] - maski wygładzającej Sake&Rice Avon Planet Spa [tylko nowe, nie testowane] - tom IV i V Harrego Pottera ![]() i wiele różnych innych rzeczy [jestem podatna na kuszenie] zdecydowanie nie pragnę: - kosmetyków mających w składzie miód, pokrzywy, lipę - odlewek i odsypek zrobionych przez osoby trzecie w zamian to, co w wątku [zawszę mogę jeszcze poszperać]
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-11-24 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: arrachnee wishes...
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
poproszę foto
![]() Które masła ziaji [rozumiem, że nowe, zapieczętowane srebrną folią] znalazłaś coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
moge poszukac zdjec w necie, bo tu gdzie jestem apratu brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
wytropiłam, że masz White Musk
![]() ![]() Wszystko, co mam z Sephory to: - Sephora, Blush Mousse - rose ingenue [użyty kilka razy] - Sephora - mini paletka: dwa cienie i błyszczyk - Sephora, Atomic Volume mascara - czarny - miniatura [nowa, nietestowana] - Sephora, flashy liner waterproof - czarna [nowa, użyta dwa razy] - Sephora, kredka do oczu i ust - śliwka [raz temperowana] - Sephora, kredka do oczu - metaliczny liliowy [raz temperowana] - Sephora, miękka kredka do oczu - metaliczny liliowy [nowa, zafoliowana] - Sephora, gruba kredka do oczu - intensywny fiolet [temperowana dwa razy, popękana zatyczka] - Sephora - 113 fard pailete [testowany] - Sephora, Sweet Eyeshadow Palette [testowany] - Sephora - 72 [testowana] - Sephora - lip gloss rosy glow [zostało 80%] - Sephora, super shimmer - bronze beauty [zostało 80%] - Sephora, paleta błyszczyków [nowa, testowana] - Sephora, metaliczna szminka w ołówku [raz temperowana] miniatura tuszu i biała paleta są w tej chwili w negocjacji - sprawa powinna rozwiązać się jeszcze dziś
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
wstępnie podobają mi się:
SALLY HANSEN - mega shine nowy! [kolor?] ALESSANDRO nail spa control , calcium nail hardener nowe! ALESSANDRO night repair, innowacyjny kosmetyk wygląda jak pisak do stosowania na paznokcieć I skórki na noc DIOR SHOW GLOSS , zuzycie ok. 35% / lindsay pink YSL GOLDEN GLOSS limitowany nr 7 nowy! dior diorlight puder prasowany [kolor?] BOURJOIS 10 hour sleep effect bardzo jasny kolor nr 71 , jest go ponad polowa z 30ml poproszę kody z diorów i ysl i chętnie linki do KWC lub innych pełniejszych opisów z foto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
wszystkie powinny być
![]() ponawiam pytanie o The Body Shop ![]() --------------------- abrasku, ustalajmy wymianę w wątku
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-11-19 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
paleta Sephory wolna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.