![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumy, maseczki, próbki .. od czaaajka
LA ROCHE – POSAY Anthelios AC 30 SPF fluid skóra tłusta 50ml NOWY
PANTENE PRO-V intensywna regeneracja odżywka (suche, zniszczone, łamliwe) 200ml NOWY ORIFLAME uniwersalny krem pielęgnacyjny 15ml NOWY # GILLETTE Series bezzapachowy i bezbarwny żel do golenia z aloesem i witaminą E 200ml NOWY # GILLETTE dezodorant antyperspiracyjny w żelu 75ml NOWY BROS spray na komary i kleszcze 90ml NOWY próbki: # LOREAL ELSEVE odżywka nutri – odbudowująca (suche, zniszczone lub łamliwe) 10ml x7 # LOREAL ELSEVE odżywka nutri – blask (długie, pozbawione witalności) 10ml x7 # ASTOR 3-D podkład o konsystencji musu kolor 300 1.5ml x4 # CLINIQUE Perfectly Real Makeup (każdy rodzaj cery ) Shade 24 1.5ml # ESTEE LAUDER podkład Double Wear Light SPF10 1.5ml CLINIQUE zestaw 3 kroków ( mydełko w płynie do mycia twarzy + lotion do twarzy + emulsja nawilżająca) cos u mnie za to?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to mnie interesuje:
ORIFLAME oczyszczający żel do mycia z ekstraktem arktycznej czarnej porzeczki 200ml NOWY VICHY Lipidiose Nutritive mleczko do ciała (skóra sucha) 7ml x2 OLAY serum (intensywna regeneracja komórka po komórce) 3ml CLINIQUE zestaw 3 kroków ( mydełko w płynie do mycia twarzy + lotion do twarzy + emulsja nawilżająca) coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Krem LRP jest jeszcze nie otwierany?Jeśli tak to może chciałabyś za niego,za balsam Johnson i próbki min. Clinique niszowe perfumy Thais de Puig,tester bez korka i kartonika,około 20\100 ml?To świeży,chłodny zapach,nie do zdobycia w polskich perfumeriach,coś w klimacie Cool Water właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
LA ROCHE – POSAY Anthelios AC 30 SPF fluid skóra tłusta 50ml NOWY
GILLETTE Series bezzapachowy i bezbarwny żel do golenia z aloesem i witaminą E 200ml NOWY ESTEE LAUDER podkład Double Wear Light SPF10 1.5ml CLINIQUE Perfectly Real Makeup (każdy rodzaj cery ) Shade 24 1.5ml VICHY LIFTACTIV PRO Serum [C+] intensywny krem wspomagający odnowę włókien w skórze 1.5ml VICHY Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 1.5ml VICHY Lipidiose Nutritive mleczko do ciała (skóra sucha) 7ml x2 LOREAL ELSEVE odżywka nutri – odbudowująca (suche, zniszczone lub łamliwe) 10ml x7 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
JOHNSON’S ekstra nawilżający balsam do ciała 400ml NOWY
cos u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...12#post9165712 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuja Cię tylko rzeczy które wymieniłaś czy skusisz się również na inne?
![]() Zaglądnij do mnie, może cos Ci sie spodoba, interesuje mnie kilka twoich kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
davidof oryginalny niema wiecej niz 3-4 mies
chciałabym za niego: LA ROCHE – POSAY Anthelios AC 30 SPF fluid skóra tłusta 50ml NOWY # GILLETTE Series bezzapachowy i bezbarwny żel do golenia z aloesem i witaminą E 200ml NOWY # GILLETTE dezodorant antyperspiracyjny w żelu 75ml NOWY
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze jeszcze cos u mnie za:
# PANTENE PRO-V Red Expressions szampon 200 ml NOWY # PANTENE PRO-V Red Expressions odżywka 200 ml NOWA # PANTENE PRO-V Brunette Expressions szampon 300 ml NOWY # PANTENE PRO-V Brunette Expressions odżywka 200 ml NOWA L'OREAL Glam Shine błyszczyk kolor 104 Amethyst Moon 6ml użyty raz w celu wypróbowania PANTENE PRO-V intensywna regeneracja odżywka (suche, zniszczone, łamliwe) 200ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z limonką i imbirem 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z ekstraktem z moreli i białej herbaty 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z odżywczym orzechem makadamia i wiciokrzewem 200 ml NOWY # ERIS Under Twenty maseczka poprawiająca koloryt skóry 8ml (saszetka) NOWA # ERIS Under Twenty maseczka głęboko nawilżająca 8ml (saszetka) NOWA # GARNIER Czysta Skóra maseczka rozgrzewająca 6ml (saszetka) NOWA ORIFLAME uniwersalny krem pielęgnacyjny 15ml NOWY z poszukiwanych Twoich mam jeszcze: do cery tłustej zestaw bdb kosmetyków z wysokiej półki artistry amway tonik,krem,mleczko oczywiscie nowe, swieczke zapachowa truskawkowa,teelighty o morskim zapachu 6szt.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
* vitality by livv botanics 50ml
* Flower by kenzo edp z 50ml Błyszczyk do ust w kompakcie kolor iced pink * świeczki moge oddac za: # PANTENE PRO-V Red Expressions szampon 200 ml NOWY # PANTENE PRO-V Red Expressions odżywka 200 ml NOWA # L'OREAL Glam Shine błyszczyk kolor 104 Amethyst Moon 6ml użyty raz w celu wypróbowania # ORIFLAME żel pod prysznic z limonką i imbirem 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z ekstraktem z moreli i białej herbaty 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z odżywczym orzechem makadamia i wiciokrzewem 200 ml NOWY # ERIS Under Twenty maseczka poprawiająca koloryt skóry 8ml (saszetka) NOWA # ERIS Under Twenty maseczka głęboko nawilżająca 8ml (saszetka) NOWA # GARNIER Czysta Skóra maseczka rozgrzewająca 6ml (saszetka) NOWA # ORIFLAME uniwersalny krem pielęgnacyjny 15ml NOWY #FARMONA masło do ciała karmel & cynamon 300 ml (otwarty, bez wierzchniego sreberka) próbki:# LOREAL ELSEVE odżywka nutri – odbudowująca (suche, zniszczone lub łamliwe) 10ml x7 # LOREAL ELSEVE odżywka nutri – blask (długie, pozbawione witalności) 10ml x7 # EVELIVE Finish Show podkład 3w1 (każdy rodzaj cery) kolor natural 2ml # ASTOR 3-D podkład o konsystencji musu kolor 300 1.5ml x4 # CLINIQUE Perfectly Real Makeup (każdy rodzaj cery ) Shade 24 1.5ml # ESTEE LAUDER podkład Double Wear Light SPF10 1.5ml CLINIQUE zestaw 3 kroków ( mydełko w płynie do mycia twarzy + lotion do twarzy + emulsja nawilżająca)
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może coś ode mnie? za:
AVON intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 125 ml NOWY Posiadam 3 płatki na nos Nivea.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
L'OREAL Glam Shine błyszczyk kolor 104 Amethyst Moon 6ml użyty raz w celu wypróbowania FARMONA masło do ciała karmel & cynamon 300 ml (otwarty, bez wierzchniego sreberka) Mogę jeszcze coś dorzucić
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej
![]() interesowaly cie: Davidoff Cool Water Zapach świeży, zielono- morski, tzw. Kwiatowo- wodny. Odświeżający, pachnie morzem, letnim deszczem, delikatną bryzą. Niezbyt słodki ale lekki, a zarazem elegancki i dostojny zapach.(ok. 15 z 50ml) Calvin Klein, Eternity Moment- kwiatowy z pudrową nutką, Lekki i trwały. Zapach raczej dla kobiety niż dla nastolatki. Ok. 20 ze 100ml oddalabym je za neonature seve plus mleczko 100ml faberlic(bo to perfumy z gornej polki. co ty na to? jesli sie zgodzisz jutro wysle paczuszke ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=282003 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
za livv,blyczyk w kompakcie oraz swieczki chcialabym
![]() Dot.: Perfumy, maseczki, próbki .. od czaaajka * vitality by livv botanics 50ml * Flower by kenzo edp z 50ml Błyszczyk do ust w kompakcie kolor iced pink * świeczki moge oddac za: # PANTENE PRO-V Red Expressions szampon 200 ml NOWY # PANTENE PRO-V Red Expressions odżywka 200 ml NOWA # ORIFLAME żel pod prysznic z limonką i imbirem 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z ekstraktem z moreli i białej herbaty 200 ml NOWY # ORIFLAME żel pod prysznic z odżywczym orzechem makadamia i wiciokrzewem 200 ml NOWY # ERIS Under Twenty maseczka poprawiająca koloryt skóry 8ml (saszetka) NOWA # ERIS Under Twenty maseczka głęboko nawilżająca 8ml (saszetka) NOWA # GARNIER Czysta Skóra maseczka rozgrzewająca 6ml (saszetka) NOWA masło farmona # ORIFLAME uniwersalny krem pielęgnacyjny 15ml NOWY # EVELIVE Finish Show podkład 3w1 (każdy rodzaj cery) kolor natural 2ml # ASTOR 3-D podkład o konsystencji musu kolor 300 1.5ml x4 # CLINIQUE Perfectly Real Makeup (każdy rodzaj cery ) Shade 24 1.5ml # ESTEE LAUDER podkład Double Wear Light SPF10 1.5ml mysle ze cenowo obliczajac wg kwc wyjdzie tak samo-liczac moja wode po takiej cenie jaka podalas
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Interesują Cię???
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Linea?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Raczej nic.
![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie znajdziesz?
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
mam 3 saszetki chusteczek samoopalacjących (zapomniałam umieścić je na zdjęciu). Zobacz, czy interesuje Cię coś jeszcze z mojego wątku
![]()
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
AVON scrub do stóp z arbuzem 75ml NOWY
AVON intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 125 ml NOWY DAX COSMETICS Perfecta maseczka nawiżająca polecana po 25 roku życia, cera odwodniona i zmęczona 10ml (saszetka) NOWA tymi rzeczami jestem zainteresowana. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ORIFLAME Men orzeźwiająca woda po goleniu 100ml NOWA AVON Blue Rush woda toaletowa 30ml NOWA ORIFLAME Visions Frosty balsam do ust Orange 4.5g NOWY ORIFLAME Volare dezodorant w kulce 50ml NOWY AVON Anew kuracja wyszczuplająco – liftingująca brzuch i pośladki x20 próbki AVENE płyn micelarny (skóra wrażliwa skłonna do zaczerwień ) 25ml AVON Anew krem pod oczy + żel na górne powieki x10 próbki AVENE Antirougeurs lekki krem normalnej lub mieszanej 5ml Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.