![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymienię ciekawe kosmetyki-zapraszam
NIEAKTUALNE
witam mam do wymianki następujące kosmetyki kolorowka: 1.Lancome Color Focus-czwórki pastele-mam kartonik-zużycie minimalne 2 .Chanel-najnowsza mascara -czarna-otwarta dokładnie 14.09-więc jest prawie jak nowa ![]() 3.Shiseido -kremowe cienie Iced Moss srebrno- czarne, srebrny z błyszczącymi drobinkami,a czarny to liner -kolor C6, ubytek czarnego ok 20%-srebrnego ok 10% to te http://www.julietsdayspa.com/product....php?prod=R613 4.Smashbox pojedyńczy cień kolor Flirt-błyszczący beż z drobinkami -ubytek ok 5% 5.Gosh -cień pyłek kolor Gold dust - biało złoty ubytek ok 5% 6. Sephora pojedyńczy matowo-brązowy cień -tylko wypróbowany 7. Sephora cień mystic shadow -kolor ombre-czyli matowy brąz - jest to cień z gumowym aplikatorem-bardzo łatwo można zrobić nim makijaż oka -użyty kilka razy to te http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=5800 bazy pod makijaż: 1. Bare Vitamins prime time -wygładzająco-matująca baza pod makijaż-ubytek ok 5-10% 2.Vichy Oligo 25 -ta ciemniejsza -ubytek ok 10% nieaktualne -leci do mucia18 3.Shiseido Purrreness sztyft matujący -pozostało niecałe 2cm a ubytek ok 0,5 cm to ten: http://www1.macys.com/catalog/produc...tegoryID=25917 4.Loreal Lumi base -rożswietlająca baza pod makijaż -ubytek ok.15% inne: 1.L`action cosmetique-odżywa do rzęs francuskiej firmy dostępnej tylko w Douglasie-ubytek ok 10% 2.Biosilk -jedwabiska odżywka regeneracyjna pojemnośc 50ml-ubytek ok.20% 3.Shiseido The Skincare -emulsja na dzień -próbka 7ml-nowa 4.Oceanic Serum rożswietlająco-ujędrniające 40+ pozostało trochę mniej niż 3/4 5.Nivea Visage Young-tonik-ubytek ok 5% 6. Zestaw 5 metalicznych lakier ów do paznokci-prawie nowe-tylko wyprobowane kolorki- 7.Miss Sixty pojemność 15ml -czerwone serduszko-tylko psiknięty 8..Lumene Vitamin C+ Cocktail Intensive-serum vitaminowe -nowsza wersja-pozostała połowa 9.Lumene -chusteczka samoopalająca zapomniałam dodac Ziaja Pro-maseczka zwężająca pory-nowa -raz użyta poj.250ml nieaktualne zestaw-koszulka+majtki bokserki-całkiem nowy,rózowy z kwiatową aplikacją-rozmiar wg. mnie 42-44,ale pisze 44/46 komplet jest wykonany z bardzo miłego w dotyku materiału płytka szkoła makijażu-CHANEL szukam pokładów z wyższej półki do lekko opalonej i mieszanej cery pudrów sypkich i w sumie innej fajnej kolorówki będę wybredna nie intersują mnie ciuchy, avon,o riflame i i kosmetyki niszowe-przepraszam Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2008-10-13 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię ciekawe kosmetyki-zapraszam
Basia, czy ten biosilk to jedwab w płynie, czy odżywka? Bo mi się u Ciebie podoba maskara i biosilk, o ile to jedwab. Jak się nazywa maskara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
zapraszamdo mojego wątku- 2 górnopólkowe podkłady do ciemniejszej karnacji
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
lalicja te podkłady mi akurat nie odpowiedają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje cien Gosh i smahbox ale nie mam na zyciu za nie klorowki z wyszej polki tylko srednia i nie wiem co mogloby Ci sie za nie przydac ,mam podklad E.L Invidualist nr 05 ale moge wymmienic tylko na inny aby wyprobowac bo moge go dalej uzywac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Pisalam ci kiedys propozycje ale to nie moj takze kolorowka odpada za niego bo siostra jej nie uzywa ,jest nowy ,tylko mazniety lekko opuszkiem palca ,raczej naturalny odcien odpowiednik jakosciowy i kolorystyczny Gueralin teraccota nr 1
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
aha-szkoda
![]() j mam juz ten puder-znaczy się pozostała juz resztka i powiem szczerze ,że jest bardzo fajny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5.Gosh -cień pyłek kolor Gold dust - biało złoty ubytek ok 5%
2.Vichy Oligo 25 -ta ciemniejsza -ubytek ok 10% 4.Loreal Lumi base -rożswietlająca baza pod makijaż -ubytek ok.15% 5.Nivea Visage Young-tonik-ubytek ok 5% Ziaja Pro-maseczka zwężająca pory-nowa -raz użyta poj.250ml cos u mnie?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
bardzo podoba mi sie cień smash box, co byś za niego chciał, poza wątkiem mam nowy, dwa razy uzyty tusz loreala volume shocking
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2.Vichy Oligo 25 -ta ciemniejsza -ubytek ok 10%
4.Loreal Lumi base -rożswietlająca baza pod makijaż -ubytek ok.15% Ziaja Pro-maseczka zwężająca pory-nowa -raz użyta poj.250ml to mnie najbardziej interesuje ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
najgorsze jst to,że nie
szukam też bronzera z wyższej pólki-może masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
bardzo podoba mi sie cień smash box, co byś za niego chciał, poza wątkiem mam nowy, dwa razy uzyty tusz loreala volume shocking
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a do niego jest pędzelek, jezeli tak to prosze napisz co chciałabys ode mnie za róz isadora i ten puder clarins-a bo juz juz jestem zagubiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
To jabys cos miala za ten puder Orlane w miare nie uzywanego a nowego to moze sie dogadamy lub cos pozniej bedziesz miala nie musi byc juz .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.