![]() |
#1 |
BAN stały
|
Coś niecoś ;-) Kosmetyki , perfumy
NIEAKTUALNE
A więc na wstępie . Witajcie Wizażanki ;* Mimo zarzekań, ze koniec z wymianki, postanowiłam założyć nowy wątek kosmetyczny ![]() Na wymiankę mam raczej niewiele kosmetyków, głównie pielęgnacja. Troszkę formalnosci: *Moje kosmetyki są w stanie bdb lub nowe. *Wysyłam zawsze czyste, umyte kosmetyki. *Wysyłam dobrze zabezpieczone w kopercie bombelkowej i jeśli sytuacja wymaga zabezpieczam dodatkowymi bombelkami *Nie zaklejam opakowań taśmą, pnieważ mogą się zniszczyć *Wysyłam poleconym, a jeżeli to ustalimy wcześneij to priorytetem poelconym *Jeśli masz mniej niż 15przekupek, wysyłasz pierwsza ;-) PROSZĘ NEI PYTAC O KOSMETYKI DROGIE, LUKSUSOWE, PONIEWAŻ MAM NAŚCIE LAT TAKICH KOSMETYKÓW NIE UŻYWAM, CZASEM MOGĄ SIĘ TAKIE POJAWIĆ OD MAMY Z SZUFLADY. Poniższe rzeczy chętnei wymienię na koraliki, półfabrykaty, przekładki itp. po prostu wszystko do robienia biżu oraz biżuteryjny złom-zerwane kroale, pojedyncze kolczyki-jednym słowem cały złom jaki zbierasz latami w domu ;-) U Ciebei leży, a ja moge go wykorzystać w pożyteczny sposób ![]() Perfumy: *FM 25 odpowiednik Hugo Woman - Hugo Boss, pojemność wyjściowa 30ml, zużyte ok5-7ml, brak kartonika.zużycei zaznaczone na przykladowym foto.-brak, vanesia1 *Pur Blanca, Avon, nwoa. Limitowana edycja. Pojemność 30ml, jest kartonik-ale zniszczony.-brak, chise *Papaver, pojemność wyjściowa 100ml, nieduze zużycie, bark kartonika.-brak vanesia1 Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-05-04 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Coś niecoś ;-) Kosmetyki , perfumy
Pielęgnacja:
*Peeling St.Ives Morelowy. Trudno określić zużycie, ale coś ok25-30%. *Maseczka błotna Avon Planet Spa z minerałami z morza martwego, zużycie ok.10%-15% *Śmietankowa maseczka do rąk Beauty Milky, Bielenda. Zużycie 10%-15% *Krem Pure Control Eveline, zużycie ok.2-5% *krem ochronny do rąk z oliwą, Cien, zuzycie ok 3-5% Nie mam fotki. ![]() *Balsam do ciała Oriflame,z Mango i Jogurtem, zużycie ok 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Kolorówka:
*Fluid Miss Sporty So soft, kolor 03 DARK, zużycie ok 30%, fotka się nei chce zaladowac ![]() *Fluid Oriflame Fawless , Kolor Honey Amber, zużycie ok. 10% *Korektor Inglot, testowany, brak kartonika, kolor 21 *Eyeliner INTENSE Oriflame kolor Brown, zużycie ok 5-7% *Zestaw do paznokci, w skałd którego wchodzą: 2lakiery: róż i fuksja, pilnik i to co się wkłada miedzy paznokcie u nóg,a by rozdzielić palce xD Wiecie o co mi chodzi!? Nazwa zupełnie wyleciała mi z głowy. Całośc utrzymana w kolorze różu i fuksji, zamknięta w opakowaniu :P. Nie mam fotki ;(, brak vanesia1 Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-10-11 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Zestam BONNE BELL SMACKERS
w zestawie 1.lakier 2.brokat -cosmic dust 3.blyszczyk sugar crystals liquid ![]() 4.torebeczka z suwakiem Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-10-06 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
DOKŁADKA.
Gliss Kur spray ochronny do włosów z filtrami UV, nowy Sunsilk, Krem ułatwiający prostowanie, użyty ok. 3x L'oreal Paris Studio HotLiss, zostało na jakieś 2x Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-10-12 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
DOKŁADKAA!!!!!!!!!!!!!
PROFESJONALFY PREPARAT-ODŻYWKA DO WŁOSÓW FIRMY GOLDWELL!! Specjalny składnik Color Beautifier udoskonala odcienie brązu między kolejnymi wizytami w salonie. Rozpieszczające substancje pielęgnacyjne sprawiają, że włosy stają się elastyczne. Do ciepłych, aksamitnych efektów w odcieniach brązu. Cena: 49zł / 150ml Zużycie zaznaczone na zdjeciiu ;-) Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2008-10-25 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ?/
Paletka cieni: 24cienie+lusterko. Nowa z kartonikiem
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
*Peeling St.Ives Morelowy. Trudno określić zużycie, ale coś ok25-30%.
*Maseczka błotna Avon Planet Spa z minerałami z morza martwego, zużycie ok.10%-15% *Śmietankowa maseczka do rąk Beauty Milky, Bielenda. Zużycie 10%-15% *Krem Pure Control Eveline, zużycie ok.2-5% *Balsam do ciała Oriflame,z Mango i Jogurtem, zużycie ok 5% Korektor Inglot, testowany, brak kartonika, kolor 21 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej.
Kiedys widzialam w jednym z Twoich wątkow smackersy do wymiany, posiadasz jeszcze jakies?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wiem ;]
Tam wyzej pisalas, ze przydadza Ci sie rozne "glupotki" do robienia biżuteri itd.Posiadam u siebie dużo niepotrzebnych mi kolczyków, łańcuszkow korali i troszeczke koralikow. W najblizszych dniach planuje zalozyc z tym watek, moge liczyc, ze oblukasz go sobie? ;]
![]() |
#14 |
perfumove love
|
Kiedyś coś Ci się u mnie podobało. Teraz ja się zgłaszam, np. korektor Inglot, balsam do ciała Oriflame, może coś jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Biżuetria mnei juz nei interesuje- już się wymieniałyśmy, wie cbgiżui ta co chcialam mam ;-)
natomiast wpadła mi w oko ta torebeczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1220205143 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
*Balsam do ciała Oriflame,z Mango i Jogurtem, zużycie ok 5%
i korektor xz ingota? mam jeszcze troche zlomu jakbys chciala musze zrobic foto i ci wkleje pozatym w poniedzialek [ewnie bede meic dostawe nowych korakiczkow wiec alborzrobisz mi rezerwacje i bedzie gadac jeszcze do poniedzialku albo jakos sie wymienimy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
W pospiechu go założylam i dodalam wszystko co mialam pod reką, w niedlugim czasie pewnie jeszcze doloze, ale z linkiem dla Ciebie musze poczekac, bo musi moderator zaakceptowac( pierwszy raz sie ztym na wizazu spotykam) ;]
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
mOZE COS ZA
Pur Blanca, Avon, nwoa. Limitowana edycja. Pojemność 30ml, jest kartonik-ale zniszczony Balsam do ciała Oriflame,z Mango i Jogurtem, zużycie ok 5% FM 25 odpowiednik Hugo Woman - Hugo Boss, pojemność wyjściowa 30ml, zużyte ok5-7ml, brak kartonika.zużycei zaznaczone na przykladowym foto. ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
poszukam jakiś koralików
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
fotki;]
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Czesc
niemoge sie doporosic od ciebie czy nadałas w koncu paczke czy nie?? Poprosze o skan nadania.
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
![]() Spodobal mi sie u Ciebie peeling morelowy i krem pure control. Cos u mnie? ![]() PS mam koraliki do bizu, ale fotke moglabym zrobic jutro, ew. we wtorek. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
u mnie za
Peeling St.Ives Morelowy. Trudno określić zużycie, ale coś ok25-30%. *Maseczka błotna Avon Planet Spa z minerałami z morza martwego, zużycie ok.10%-15% *Balsam do ciała Oriflame,z Mango i Jogurtem, zużycie ok 5% *Eyeliner INTENSE Oriflame kolor Brown, zużycie ok 5-7%
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
*Śmietankowa maseczka do rąk Beauty Milky, Bielenda. Zużycie 10%-15%
*krem ochronny do rąk z oliwą, Cien, zuzycie ok 3-5% Nie mam fotki. ![]() Jakie sa daty wazności tych produktów? perfum FM women boss cos u mnie - zapraszam: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.