|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() NOWE:Bojówki moro, płomienne szwedy,książka, karbownica...i mix innych różności
Witam wszystkie Wizażanki, poniżej mix różności do wymianki
![]() Stawiam pierwsze kroki na Wizaż.pl, postaram się jak najlepiej opisać rzeczy do wymiany.W razie czego, proszę pisać napewno odmailuję ![]() 1. NOWE bojówki morówki ORSAY (tzw. miejskie moro) - Nowe ale bez papierowych metek 2. pikowana, czerwona kurteczka 3/4 3. spodnie dzwony w brytyjską flagę 4. szary/popielaty/stalowy bezrękawnik z odpinanym kapturem 5. czarny pas (skóra naturalna) z metalowymi ozdobami w kształcie panter 6. NOWY biało-czarny pas z eko skórki, a właściwie biały z czarnym wzorem (jeszcze z zabezpieczoną folią klamrą) 7. NOWE soczyście żółte spodnie - proste nogawki(solidny materiał ala jeans) 8. NOWE niebieskie spodnie - proste nogawki(materiał taki jak żółtych spodni) 9. Srebrną bluzę/bluzkę z kapturkiem 10.Bojówki z MRÓWKI ;-) w czarnym kolorze roz.S 11.NOWE 'płomienne' szwedy FISHBONE kupione w butiku NEW YORKER roz.L 12. NOWY dwupłytowy album : Novika - Polskie leniwe 13. NOWY dwupłytowy album : Novika - Polskie leniwe !!! Z AUTOGRAFEM !!! 14. poduchy : truskawka i biedronka (służyły tylko do dekoracji) 15. NOWA książka Straszna Historia - Pokrętni piastowie 16. 'półka w kształcie kółka' prosto ze sklepu IKEA 17. pluszowy zębaty potworek wys. ok. 30cm 18. gry pc dla dzieci (bez przemocy) 'My Friend Koo' i 'Crazy Drake' - coś dla chłopca i dziewczynki 19. kaseta vhs do nauki matmy dla uczniów I klasy liceum/technikum 20. tablice z gramatyką jęz.angielskiego (format A5) 21. figurki disney pluto, goffy i horacy 22. podręczniki i ćwiczenia do matematyki dla szkoły podstawowej(różne tytuły); pomoce maturalne 23. NOWA prostownica-karbownica do włosów (3 rodzaje wymiennych płytek) śliczna czarno-czerwona ,w orginalnym pudełku - idealnie nadaje się na prezent 24. góra najróżniejszych plakatów - aktorzy, piosenkarze, zespoły ... do wyboru do koloru 25. NOWY 'Mystic Kiss' firmy Manhattan w kolorze pomarańczowym - nieużywany 26. NOWY Wazonik (wraz pudełkiem) 27. Lakier do włosów z brokatem ![]() A. klocki lego : Belville , Paradisa i Scala - każdy z zestawów mnie zadowala B. lalki Barbie Mattel'a , raczej sprzed 2000 r (przygarnę też jej siostrę , kumpelę i przyjaciela - dom, elementy wyposażenia, pojazdy mile widziane ;-D) C. inne serie lego D. książki A.Hitchcocka z serii "Przygody trzech detektywów" w wersji polskiej lub angielskiej E. książki A.Huntera (A.Mińkowski) z serii "Tropiciele złoczyńców - Marta Patton" F. książki R.L.Stine seria "Goosebumps" ("Gęsia skórka") po angielsku G. tom II i VII Harry'ego Pottera "HP and the Chamber of secrets","HP and Deathly Hallows" H. kolczyki, pieszczochy, bransoletki,torby, przypinki, paski, szelki, nakrycia głowy, rękawki... w punk-rockowym klimacie (chętnie z motywem czaszki, w szachownicę lub moro, z ćwiekami ,postaciami z kreskówek itp.) I. komiksy Donald i spółka (nr 2,5,6,7,8,10,13,16,26,27, 30,32,36,38,39,42) J. komiksy Gigant (np. numery 12/98r,61(1/06r),62(2/06r), 3/01r,6/02r i nie tylko) K. komiksy MegaGiga L. żółta bluza ze SpongeBob'em M. gazety wnętrzarskie ( Moje mieszkanie, M jak mieszkanie, Cztery kąty itp.) N. figurki kinderki (Kinder Niespodzianki) O. katalogi (Ikea lub z zabawkami :lego, Barbie, itp.) P. ew. t-shirty, bluzy kangurki, kurtki 3/4, bojówki >>>>> ROZMIAR S <<<<< Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Uwaga odnośnie zamieszczonych zdjęć. W rzeczywistości KOLORY SĄ ŻYWSZE , wina aparatu że sesja wypadła blado
![]() Wymiary: -bojówki moro zielone sz.39cm, dł.104cm -płomiennych szwedów sz.37cm, dł.104cm -kurtki 3/4 (kolor na zdjęciu przekłamany , faktycznie kurtka jest czerwoniutka mniej więcej jak kropeczka którą zaznaczyłam na zdjęciu z kurtałką) sz.41cm, dł.rękawa 56cm -pas skórzany dł.94cm -pas biało-czarny dł.90cm -żółte spodnie (faktycznemu kolorowi odpowiada kleksik w lewym dolnym rogu foto) sz.34cm, dł.110cm -niebieskie spodnie sz.36cm, dł.104cm - brytyjskie dzwony sz.38cm, dł.102cm -srebrna bluza z kapturem sz.45cm, dł.rękawa 55cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE:Bojówki moro, płomienne szwedy,książka, karbownica...i mix innych różności
coś za niebieskie spodnie? to jest dres?;p czy co?;;p
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodaję fotki: niebieskich spodni - sprawdź może krój Ci odpowiada? + foto 'gwiazdy' której spodnie mają kolor zbliżony do tych które mam ja
![]() Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 12:18 Powód: Patrz: fason-zdjęcie na płasko, kolor-spodnie na dziewczynie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodaję fotki:
karbownica i podręczniki (większość nowych nieużywanych,lekko używana Chemia, dwie książki podpisane na okładce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodaję fotki:
wazonik (wys. 19cm, szklany , dół w kształcie niebieskiego kwiatu, wraz z solidnym opakowaniem) lakier do włosów z brokatem (kolor srebrny , zostało ok.50%) Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 15:22 Powód: zapomniałam dodać zdjęć ;-P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodaję fotki:
kurtka 3/4 bojówki z MRÓWKI (sz.35cm, dł.94cm) jeansy (czarne, przecierane, z brokatem) (sz.32, dł.102cm) + zbliżenie na nogawkę z brokatem Edytowane przez nowka16 Czas edycji: 2008-10-11 o 16:27 Powód: Spodnie Mrówki kolor NIE JEST wyblakły! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dot.: NOWE:Bojówki moro, płomienne szwedy,książka, karbownica...i mix innych różności
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1223678525
cos u mnie?? Mam bluze w paski z czaszką ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hmmm no niewiem mam sporo zabawek z kinderkow i takich tam do skladania
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za niebieskie spodnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Posiadam komiks gigant 5/97
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.