![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: xs-m, l. Buty&ciuszki&dodatki, New Yorker, Orsay, New Look, Dorothy Perkins, Cu
1 buty deichmann, rozm 39, ubrane parę razy, lekko zdarte fleczki, minimalne
obtarcia, aparat ich prawie nie złapał, stan bdb+/bdb brak-> miu_miunia
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-23 o 16:08 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: xs-m, l. Buty&ciuszki&dodatki, New Yorker, Orsay, New Look, Dorothy Perkins, Cu
2 podwójna żółto-biała bluzeczka, rozm S-M, stan bdb-/db+ brak-> leon111
3 zielona tunika Dorothy Perkins rozm 10, jest wiązana z tyłu więc będzie też dobra dla osób noszących mniejsze rozmiary, stan db lekko zmechacona 4 granatowa bluzeczka na szyję, wg mnie to XS-S, stan bdb
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-23 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
5 Łososiowa tunika New Look wiązana z tyłu, rozm 8, stan bdb, nie wiem czy chcę oddawać
![]() 6 Czerwona bluzeczka, z dużym dekoltem, wg mnie S, stan bdb- z powodu dziurki (już zaszytej), nie widać przy noszeniu (widoczne na zdj) brak-> JOANNA16
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-30 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
7 Żółta bluzeczka z twarzą. Kolor bardziej intensywny niż na zdjęciach.
Bluzeczka była ubrana tylko raz. stan bdb 8 musztardowa bezszwowa bluzeczka, kolor intensywniejszy niz na zdj, nowa z metką, ale ma małą plamkę. Idealna pod sweterek z dekoltem. stan bdb- oddam za drobiazg 9 taka sama, groszkowa, bez wad, raz ubrana
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
10 bluzeczka w groszki wiązana na szyi, stan oceniam na db, wady widoczne na
zdj. Odcięłam kiedyś paseczek przy biuście, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać bez marszczenia, ale już jest na swoim miejscu ![]() 11 biała bluzeczka z amisu New Yorker. rozm s. Jej stan oceniam właściwie na db+ .(lekko zmeszona) 12 identyczna zielona bluzeczka z amisu New Yorker. rozm s. Jej stan oceniam właściwie na db+(lekko zmeszona)
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
13 czarne bolerko, ubrane parę razy, wady widoczne na zdjęciu, stan bdb-
14 ciepły, czerwony sweterek anda fashion, raczej S, stan bdb- z powodu dziurki pod pachą, którą mogę zaszyć ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-18 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
15 bluzeczka vero moda, rozm z metki M, ale będzie dobry także dla L,
łososiowa ![]() 16 tunika w szaro-czarne paski, bardzo ładnie dopasowywuje się do sylwetki, stan bdb- lekko zmechacona, nie wiem czy chcę oddać ![]() 17 biały kardigan, lekko zmechacony, stan bdb-, S-M, nie wiem czy chce oddać ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-11-02 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
18 cienka bluzeczka Cubus, S, ubrana parę razy, stan bdb, była dosyć droga i
nie wiem czy chcę oddać ![]() 19 Niebieski sweterek w paski, stan bdb- z tego powodu, że materiał pod pachami jest nieco cieńszy. świetnie dopasowuje się do sylwetki, oddaję bo paski to nie mój ulubiony wzór ![]() 20 "popisana" bluzka, rozm 36, stan bdb
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-23 o 17:52 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
21 nowy, beżowy sweterek na zamek, brak metki, stan idealny! można go
nosić na dwa sposoby ![]() 22 biała bluzka, ubrana dwa razy na egzaminy. rozm z metki 36, materiał- 35% bawełna i 65% poliester, stan bdb- 23 brązowa bluzeczka, stan db+/db, zmechacona trochę, ładnie dopasowuje się do ciała ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-23 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
24 sweterek Orsay, jest trochę zmechacony, stan db/db+, ma ciekawe hmm
rozcięcia ![]() ![]() czarny żakiet z amisu New Yorker, rozmiar: 36. Ubrany pare razy, stn bdb. Ma fajny krój, ale jest z dość cieńkiego i lekko gryzącego materiału (len+bawełna) stan bdb+ brak-> JOANNA16
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-27 o 13:59 Powód: dokł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!! ciepła piżamka!!! NOWA rozm z metki xl, ale to raczej m-l, poza tym to piżama, nie musi być obcisła ![]() ![]() szerokość w pachach: 49 szerokość spodni w pasie(są na gumce ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-20 o 13:53 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
25 Leginsy do kolan, ubrane parę razy, koronka, czy moze raczej falbanka jest
lekko uszczerbiona, nie zauwazyłam tego przy zakupie.. bdb- 26 beżowa mini, kolor trochę intensywniejszy niż na zdjęciu, ma małe zaciągnięcie, rozmiar z metki to 40, ale wg mnie to 38/36 bdb- brak-> niepodobna
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-30 o 19:53 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
27 beżowe rybaczki, ubrane parę razy, brak metki z rozmiarem, ale myślę ze to
38(chętnym podam wymiary były lekko zmeszone z tyłu, ale już sobie z tym poradziłam za pomocą maszynki na dole nogawki mają sciągacze, stan db+ 28 bojówki rozmiar 36, mają przetarcia na obydwu nogawkach z tyłu, stan db-
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-18 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
29 rurki orsay. rozmiar z metki 36, ale myślę, że to raczej 38. Używane, są na
mnie trochę za duże.. Mają przetarcia np na spodzie nogawek, kieszeniach(od nowości). Kieszenie z tyłu są hmm jakby otoczone czymś skóropodobnym, przetarło się to w jednym miejscu(widoczne na zdj). stan bdb- . Wymiary dla zainteresowanych oddam najchętniej za inne rurki, brak -> Cindy90
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-20 o 15:06 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
30 czarna, elegancka spódniczka amisu, new yorker. rozm 38, ubrana parę razy,
stn bdb+. Oddam najchętniej za inną spódniczkę, pytać o wymiary kolor intensywniejszy niż na zdj
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-18 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 25 października !!!!
czarny sweterek Stradivarius, zapinany na zamek, rozm S. stan bdb- ponieważ jedna nitka puściła i zamek jest zdrachany co widać na zdjęciach. Poza tym sweterek jest bardzo miły w dotyku!!
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-31 o 12:49 Powód: tunika wycofana z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
31 szalik, raz użyty, stan idealny brak-> Susana
32 rękawiczki nowe, stan idealny 33 krawat damski, stan bdb- 34 breloczki z jakimiś hmm żuczkami ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-23 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
35 pluszowa torebka-piesek, nie mieści a4 1
36 czarna, mała torebka, idealna do sukienki, stan bdb 1 37 beżowo-czarna torebka, wady widoczne na zdj, stan bdb- 2
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-18 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
38 długie, drewniane, zielone korale
39 zielona plastikowa bransoletka 40 czarna plastikowa bransoletka brak-> leon111 41 bransoletki z Turcji, z okiem proroka, które strzeże ![]() DOKŁADKA!! zdjęcie 5 nie ma czarnych koralizdjęcie 6: nie ma 1 i 2 od lewej pytać o szczegóły ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-27 o 20:04 Powód: dokł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
42 czarne plastikowe kolczyki koła
43 bordowe wisząse, plastikowe kolczyki, pięknie się prezentują 44 czerwony pasek DOKŁADKA!! zdj. 4: 1 i 2 od lewej nie ma->leon111 pytać o szczegółyzdj 5 i 6
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-23 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!! zdj1 dzwonek do rowera![]() zdj 2 wałki, stan idealny!! użyte raz czarny pasek, ORSAY, rozm S. ma parę małych zadrapań, lub przekłuć igłą, ale są one na prawde widoczne gdy ktoś się przypatrzy, pasek był drogi, ubrany 2 razy, stan bdb- nie ma-> anka_878
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-27 o 20:05 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
45 mleczko łagodzące po depilacji, spowalniające odrastanie włosów, użyte dwa
razy 46 próbki kremów Under20 brak-> niepodobna 47 pianka timotei(zużycie widoczne na zdj), i srebrny lakier 48 paseczki do french
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-30 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Spodnie jeansy!! Only Jeans, rozm 38 ale to raczej 36/38, mało używane, lekko przetarte nogawki
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-10-30 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Intensywnie różowa, właściwie amarantowa sukienka raczej mini (mam 168cm). Ma dziurki w podszewce, które powstały podczas prasowania (są one NIEWIDOCZNE podczas noszenia sukienki), i nitka lekko puściła na dole zamka. Sukienka będzie dobra na 34-36, wymiary dla zainteresowanych. Pięknie dopasowuję się do sylwetki, dzięki odpowiednim przeszyciom, podkreślając ją. Była ubrana 2 razy, na półmetek i ślub. Będzie idealna na takie okazje!
Kolor jest intensywniejszy niż na zdj. Sukienka była naprawdę droga Podaje jej wymiary, które są mierzone na płasko. Osobom zainteresowanym podam moje wymiary dla porównania. pachy: ok 37, długość: 71-72 bez ramiączek! biodra: ok 44
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2008-11-01 o 22:46 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.