|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podróż i praca- japonia
Witam!
Japonia...wymarzona, tajemnicza...niedostepna. .taka do niedawna była również dla mnie... Mam na imie magda (24 lata).szukam jednej dziewczyny w wieku 22-26 lat, która chciałaby polecieć ze mną do pracy do japonii. Praca w charakterze hostessy. Pracowałam już w tokio 2 razy po 3 miesiace. Teraz planuje lecieć na dwa miesiące. Praca bezpieczna, łatwa i dobre zarobki- sama podstawa to 200.000 jenów+ napiwki to drugie tyle.przelot i zakwaterowanie w tokio opłaca nasz szef-uczciwy i wypłacalny.wylot w listopadzie!!!. Nie jest to praca dla prostytutki ,nie trzeba sie rozbiarac- nic takiego. Pracują tam zaufane osobą, moje kolezanki japonki. Szukam kogoś bo nikt z moich znajomych nie może ze mną poleciec z racji nadmiaru obowiązków a sama nie chce.dobrze mieć tam kogoś "bliskiego", kogoś z kim mozna pójść na zakupy i pogadać po pracy. Jestem osoba nie paląca i tego wymagam !!!! Może zaistnieć sytuacja że bedziemy mieszkała w jednym pokoju także papierosy odpadają. Czekam na kontakt.chętnie sie spotkam lub porozmawiam przez telefon. egle2000@interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podróż i praca- japonia
Praca w Japonii bez znajomosci japonskiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podróż i praca- japonia
wystarczy język angielski...praca polega na witaniu gości, podawaniu drinków, podpalaniu papierosa. nie wymaga sie wiedzy ogólnej, wystarczy urok osobisty- miło jeśli zna sie kilka zwrotów po japońsku ale to już chyba tylko po to by "podlizać" sie japończykom...zwykłe dzękuje nie wymaga ukończenia kursu a japończycy kłaniają sie z radości gdy słyszą coś po japońsku...przyznam że mój pobyt w japonii wiele mnie nauczył, potrafie już zrobić zakupy, zamówić taxi, przedstawić sie...także nie bedzie problemów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.