![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Targowisko u MAgsch-perfumy ,kosmetyki kolorowe,itp.
nieaktualny
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-12-27 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowisko u MAgsch-perfumy ,kosmetyki kolorowe,itp.
nieaktualne
Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-12-27 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
buuuu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos za baby doll i innocenta?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Gucci envy ale musze najpierw przypomniec sobie ten zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czego poszukujesz oprocz perfum?
podoba mi sie 4 Chanel Golden Eyes miałabym nowy blyszczyk Guerlain; lekki róż (sprawdze nr w domu) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...iss-laque.html z cieni moze zainteresowałby Cie pojedynczy Cień Lancome nr 218? Mam tez kremik apteczny iwostin purritin na noc prawie nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ok to daj znac jak cos
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pola a masz jeszcze ten srebrny portfelik????bardziej interesowalay by mnie za 4 chcanel cienie diora alebo chanel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do cieni to tylko mam jeszcze paletke Guerlain w watku.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hmmmm szkoda bo bardzo fajny byl ten portfelik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czy przypadkiem nie podobało Ci się coś w moim wątku? Bo jakoś tak coś mi się wydaje, ale nie jestem pewna
![]() A może teraz bym coś znalazła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Gothic podoba mi sie
* maczek Clinique Camellia - tylko testowany FOTO * szachownica Clinique Golden Bronze z nowej serii, jest to teste Muciu a jakie masz jeszcze zapachy poz watkiem????bo piszesz ze cos tam jeszcze masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
6.T.Mugller Innocent Rock 50ml poyostalo 15ml[/color]
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie amor amor ale moze cos dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To mi się podoba
![]() 1.5 Dior Silver Goddes 060 zuzycie minimalne 7. Shiseido Silky Eye Shadow Duo S2 Gold Gleam yuyzcie widoczne na zdjeciu 4.4 Chanel Golden Eyes 27 yuyzcie minimalane Przy czym na pewno silver goddess, a co do pozostałych to mam pytanie. Czy te cienie shiseido są bardzo perłowe / błyszczące / złociste? Czy się nadają do codziennego makijażu? Bo myslałam o nich dla mamy ewentualnie. A co do chanela, czy ten ciemny to jest czarny / brąz i jak w ogole oceniasz te cienie? I oczywiście czy wchodziłaby w grę taka wymianka jakaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Gothic za 5 diora chcialabym innne 5 a z cieniami chanel to bedzie ciezko bo tez szukam za nie tych 4 chanel ktore mam na wish liscie(w chanelkach to czekoladowy braz)a cienie shiseido bardzo sie blyszcza ale nie jest to perlowy blask...no i jak najbardziej do dziennego makijazu bo wieczorowego sie nie da nimi wymalowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm, no to najwyżej następnym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
witam
jakiś czas temu wstępnie umawiałyśmy się na wymianę ale wtedy to co miałaś to jednak nie były moje kolorki obecnie jestem bardzo zaiteresowana diorem silver goddes i tender chic, w zamian mam to co kiedyś ci się podobało + nowe czwórki chanela doszły (zdjęcie spices zrobie na życzenie, nówki raz użyte) jakbyś chciała wymienić te piatki na chanelki to będe very happy ![]() czekam na odpowiedź, zarówno twierdząca jak i odmowną co by mieć jasność Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2008-11-08 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Azu... bardzo prosze napisz mi czy te chanelki z granatem sa intensywne na powiece????i czy mozna zrobic nimi mocny makijaz???no i podobaja mi sie jeszcze chanelki Naympha tylko tez chcialabym wiedziec do jakiego bardziej makijazu sie nadaja i chodzi mi rowniez i ich intensywnosc bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze chanelki sa mniej intensywne na powiece niz w opakowaniu
![]() ![]() ![]() ![]() Marsylia nestety nic ![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2008-11-08 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[quote=magsch;9634114]Azu... bardzo prosze napisz mi czy te chanelki z granatem sa intensywne na powiece????i czy mozna zrobic nimi mocny makijaz???no i podobaja mi sie jeszcze chanelki Naympha tylko tez chcialabym wiedziec do jakiego bardziej makijazu sie nadaja i chodzi mi rowniez i ich intensywnosc bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze chanelki sa mniej intensywne na powiece niz w opakowaniu
![]() ![]() ![]() ![]() witam Już pisze: chanelki z granatem na moim oku są bardzo intensywne, ja mam średnio jasną karnacje, trzymają się dobrze natomiast jak na twoich oczkach się będą sprawować to juz musisz sama ocenić, u mnie generalnie wszystko sie nieźle trzyma bo taką mam skórę na powiekach, nie używam praktycznie bazy ale generalnie chanele uważam za trwałe. Te granatowe są bardziej jedwabiste od pozostałych, łatwiej sie je nakłada bo nie są takie suche. Jakościowo wg mnie sa bardzo fajne i swierzutkie - maja taki delikatny zapach - ale kolory dla mnie niestety nie ten tego. W cieniach Nymphea intensywny jest brąz więc nie ma obawy, że to będzie bladzioch, zielony jest śliczny ale nie baardzo mocny, nie nachalny, róż tez niczego sobie, cienie spices sa najdelikatniejsze i raczej wg mnie do wieczorowego makijażu to nie szczególnie chanel wg mnie wygladają elegancko, nie krzykliwie ja obecnie używam stage lights i jestem bardzo zadowolona, te kolorki mi pasują natomiast pozostałe niestety nie konkluzja: najmocniejszy efekt wg mnie daja te granatowe ja z kolei w pierwszej kolejności reflektowałabym na silver goddes bo generalnie szarości mi pasują, klapkę przeboleje bo ten kolorek ostatnio chodzi mi po głowie, jutro wybieram sie do sephory i sprawdze sobie jeszcze raz te tender chic, wygladaja bardzo elegancko zastanów sie i daj znac, ![]() zdjęcie spices dodałam juz w wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za bardzo dokladny opis
![]() ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o silver goddes ja je kupilam pod wplywem impulsu-taze zeby je tylko miec i okazao sie ze zupelnie mi nie pasuja a ta klapka w niczym nie przeszkadza bo jest welurowy pokrowiec ktory chroni przed otwarciem>>> ja wstepnie jestem na tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sprawdze sobie, jutro pobuszuje pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hopsasa!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hej sprawdziłam, pasują mi obydwa
teraz taka sprawa: jutro wyjeżdzam na tydzień w miejsce bez internetu i mam prośbę żebyś poczekała tydzień na wymiane. W niedziele wracam, kontaktuje się z tobą, ty mi dajesz adres a ja oczywiście wysyłam pierwsza, jak dostaniesz ode mnie wysyłasz ty.Prawdopodobnie jutro nie będe się nogła skontaktować także jesli możesz i chcesz poczekaj do niedzieli. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nadal podoba mi sie :
4.4 Chanel Golden Eyes 27 yuyzcie minimalane dodalam kilka rzeczy, moze znajdziesz cos dla siebie ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie cienie Chanel
![]() Mam Vanites Chanela, zuzycie około 10 %
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403232 Edytowane przez angel23 Czas edycji: 2008-11-09 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.