|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Szukam !!! Wishlista !!! Pilne !!!
PERFUMY (oryginalne, mogą być miniaturki)
Naomi Campbell Winter Kiss Juicy Couture Calvin Klein One Calvin Klein Euphoria Cacharel Amor Amor Davidoff Cool Water Christian Dior Dune Christian Dior Dolce Vita Christian Dior Poison Christian Dior Tendre Poison Christian Dior Hypnotic Poison Christian Dior Pure Poison Christian Dior Midnight Poison L de Lolita Lempicka Lancome Tresor Jean Paul Gaultier (którykolwiek) Yves Rocher Neonatura Cocon Yves Rocher Yria Demeter Sephora Christopher Columbus (męski) KOSMETYKI (mogą być miniaturki, próbki) Plastry oczyszczające nos Chusteczki samoopaląjące Chusteczki nawilżające dla dzieci np. Pampers Kule musujące, sole do kąpieli (nie interesuje mnie Avon, Oriflame, Faberlic!) Żele pod prysznic (nie interesuje mnie Avon, Oriflame, Faberlic!) BIODERMA Sensibio H2O - płyn micelarny LA ROCHE POSAY - Effaclar K, Effaclar A.I, Effaclar H NUXE - delikatna aromatyczna maseczka, peeling do twarzy i dekoltu, balsam do ust odżywczo -ochronny SPF15, balsam do ust dla całej rodziny, pieniący się żel pod prysznic, krem do suchej i zniszczonej skóry rąk, delikatne mydło do twarzy i ciała HEAD & SHOULDERS - szampon Palette Permanent Natural Colors Świetlista miedź 390 Maseczki peel off Błyszczyki - nowe, pełnowartościowe (nie interesuje mnie Avon, Oriflame, Faberlic!) olejki do masażu mydła ręcznie robione, krojone na wage INNE Aloes sok z miąższem (nowy) Herbapol herbata odmładzająca Biżuteria ręcznie robiona Zegarki na ręke Grube kolorowe rajstopy rozmiar 4 (nowe) Oprawki wraz ze szkłami - zerówki (mogą być używana ale w dobrym stanie) DVD - koncerty Kadzidełka Olejki zapachowe Świeczki woreczki, saszetki zapachowe zapachy do pomieszczeń w sprayu Naklejki Koperty Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2009-01-02 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam !!! Wishlista !!! Pilne !!!
zajrzyj do mnie mam tusz GoSH i błyszczyk MAyBELLINe
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj, ja mam do oddania Calvina Kleina ONE 200ml
Chętnie bym go wymieniła na coś fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
kilka rzeczy z Twojego wątku
witaj czaaajka! piszę do Ciebie po trafieniu do Twojego wątku - poza moim mam kadzidełka : ok 18 sztuk drzewo sandałowe, kompletnie nietypowe The Fragrance People dla mężczyzn - ale pachną rewelacyjnie właśnie delikatną męską wodą kolońską w tekturowej tubce, mydełko ręcznie robione róża z płatkami owsianymi ( piękny zapach - mogę odkroić kawałek ) oraz resztkę Amor Amor w miniaturce na kilka/kilkanaście psików. może by tak na raz na coś wymienić jeśli masz ochotę ??? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.