|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Tanie rozwiązania
Jestem w trakcie przeprowadzki. Funduszy dużych nie mam, a pani, która wynajmuje mi mieszkanie jest bardzo kategoryczna i nie zgadza się na m.in. zmianę koloru ścian. Dlatego w moim pokoju mam białe ściany i bordową podłogę. Myślałam o tym, żeby urządzić go w kolorystyce - biało-bordowo-oliwkowej z czarnymi (i może złotymi) wykończeniam. Meble w większości mam takie z ciemnego drewna (poza biurkiem, ale z nim coś wymyślę). No i przychodzi czas na dodatki... na które jak już wspomniałam pieniędzy dużo nie ma. Szukam, rozglądam się, mam już kilka swoich typów co kupić, ale może doradzicie mi coś więcej? Rzeczy które na pewno będę potrzebować to: zasłony, pościele, narzuta na łóżko, wazony, świeczniki, dywan itd. Mile widziane będą konkretne propozycje, ale przyjmę też ogólne rady gdzie szukać
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tanie rozwiązania
Dziumdzia no chyba czeka Cię wycieczka do Ikea po niedrogie wyposażenie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a takie pytanie - to co jest na stronie ikei to cały asortyment czy znajdę coś ciekawego (bo to co znalazłam na stronie do mnie nie przemiawia
)?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Na stronie mozesz zobaczyć cały katalog. Powiedz jaki styl lubisz bo tak w ciemno trudno coś radzić.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się mieszkania takie jak miała Monika w Przyjaciołach - niby wszystko od czapy a jednak pasuje
Nie przepadam za zbyt nowoczesnymi i minimalistycznymi wnętrzami, ale też nie lubię antyków. I pokój ma być w stylu unisex (choć z lekko przeważającą szalą na kobiecość) - chcę żeby mój mężczyzna też się tam dobrze czuł (zwłaszcza że ja sama nie przepadam za różowymi kolorkami )
|
|
|
|
|
#6 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dokładnie w Ikei od groma jest takich małych rzeczy które swietnie wypelniaja nasze nudne wnetrza.Moze na allegro cos fajnego znajdziesz ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.