![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Z 82 kg na 60 kg, czyli ok 20 kilo w dol, ktos ze mna?
Witam!
![]() Mam 165 cm wzrostu i waze 82 kilo, co mnie po protu przeraza. Do odchudzania przymierzam sie juz od roku i ciagle przekladam je na jutro. przerazilam sie kiedy moje ukochane spodnie przy siadaniu sie..... rozdarly. Chce cos zrobic ze swoim cialem, ale brakuje mi motywacji poza modelkami w telewizji. Jesli ktos chcialby mnie wesprzec bede wdzieczna i chetnie sama wsparcie komus okaze, wiec odchudzajmy sie razem!!! No, to jutro poniedzialek, Start mojej diety, Za uzyteczne uwagi bede wdzieczna, buziaki dla wszystkich zdesperowanych ![]() Jak przykazano :P wklejam liste na poczatek ![]() ![]() 1.Michelle1987 ,165cm, waga początkowa- 82 kg- zejść do 60 kg 2.la'Mbria , 165 cm, waga początkowa 72,5 kg- zejść do ok. 49 3.kania 274, 165 cm, waga początkowa 80 kg 4.Tataraczka, 155 cm, waga początkowa ok. 74 kg 5.Impersona, 164 cm, waga początkowa 72 kg - zejść do 55 kg 6.aneczka84, 164cm, waga początkowa 84 kg 7.szerry, waga początkowa 80 kg- zejść do 64 8.karmiii, 168cm, waga pocz. 66kg - zejsc do 56 kg 9.FRELINKA, waga początkowa 89 kg 10.dotaa, Wzrost 171, Waga początkowa 82 kg- zejść do ok. 65 -67 kg 11.olksonCK, 168cm, waga początkowa 68 kg- zejść do 55 12.Anusiaczek10, 170cm, waga początkowa 75kg- zejść do 58 13. allurka, 165cm, waga wyjściowa 68kg,- zejść do 58 kg 14. wszystkienazwyzajete84 , 165cm, waga wyjsc. 63kg, zejsc do 50 kg 15. Verdina, waga pocz. zejsc 20 kg 16.Hedonia 170cm, waga pocz. 82kg 17.aaaaaaniaaaaa 176cm, waga pocz. 96 kg. 18. meliameli 19. sirenia, 162cm, waga pocz. 67,5gm, zejsc do 60 20. EvLinka, 171cm, waga pocz. 82kg, zejsc do 70, potym do 60kg 21. andziulka21, 164cm waga pocz. 72kg, zejsc do 58kg Edytowane przez Michelle1987 Czas edycji: 2008-11-19 o 10:39 Powód: Poprawienie tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z 82 kg na 60 kg, czyli ok 20 kilo w dol, ktos ze mna?
Michelle1987 w takim razie ruszam z Tobą
![]() co prawda ja sie już odchudzam od dłuższego czasu, ale od jutra ruszam z pierwszym zabiegiem odchudzającym więc można powiedzieć że przechodzę do kolejnego etapu odchudzania....baaaardzo potrzebuję motywacji, bo po prawie roku odchudzania mam jej stanowczo mało aha- ja mam 165 wiec tyle samo co ty i do zrzucenia prawie 20 kg, obecnie waże między 72-73 kg a muszę ważyć ok.50-48kg (wiem, że to mało, ale to nie mój wymysł tylko zalecenia lekarza-mam chory kręgosłup) pozdróweczki
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2008-11-16 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,ja również z Wami zacznę.Samemu jest duuuuużo trudniej.
Mam 165cm wzrostu i ważę sporo ponad 80(już nawet się nie ważę).POZDRAWIAM WAS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja z wami! Ale tym razem serio, chcę i muszę schudnąć dla zdrowia. Mierzę sobie 155 cm i ważę 73-75 kilo, od jutra zaczynam NORMALNE odżywianie się, a nie skubanie jedzenia przez cały dzień, żeby po 22 dosłownie rzucić się na colę, słodycze i chipsy. Oczywiście mam zamiar ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu po 1,5 godziny w domku.
Damy radę!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie!
Strasznie sie ciesze ze jestescie!! Razem na pewno damy! Moj ppierwszy krok w strony ladnej sylwetki poczynilam przy sniadanku: kromka chleba z bialym serkiem ze szczypiorkiem i do tego pomidorek, a na 2 sniadanie jogurt (owocowy, nie moglam sie oprzec) z mussli. Teraz zmykam pocwiczyc troche u siebie w domku!! Jesli ktos z was nie lubi mussli to polecam gellwe fitella. Sa bardzo bardzo smaczne, lekko slodkie, co pozwala mi nie yslec o wszamaniu czekolady ![]() A co nowego u was? Tataraczko znam to uczucie kiedy caly dzien trzymasz zaciagniety pasek a wieczorem rzucasz sie na byle co w duzych ilosciach, to niestety tez moj problem. la'Mbria rozumiem w pelni tez mam obciazany kregoslup, masz bardzo bardzo madra motywacje! Kania, jestesmy w tej samej sytuacji! Na pewno damy rade!Tym co dzisiaj cwicza zycze duzo przyjemnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja zaczęłam dzień od therm line(tabletek),koktajlu proteinowego-w ramach śniadania,szklanka maślanki jako przekąska na mały głodek
![]() Może macie fajny pomysł na sycący,niskokaloryczny obiad ![]() BUZIAKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hej, ja polecam np upieczona piers z kurczaka (normalnie natrzyj ja ziolami i wrzuc do piekarnika) z salatka z surowych warzyw albo te warzywa mozesz upiec razem z ta piersia- np kalafior, troche marchewki i np fasolka szparogowa
![]() ![]() A powiedz Kaniu jak na Ciebie dziala therm line??? bo ja wlasnie dzis sobie zamowilam ale opinie sa sprzeczne na ten temat wiec sama juz nieiwem... Moim celem jest zejscie do ok 58 kg do maja... w chwili obecnej waze ok 75, co daje ok 17 kg przede mna ![]() moim najwiekszym problemem sa slodycze, po prostu nie moge ich odtawic, probowalam juz tyle razy, ale za kazdym razem wracam do starych nawykow i nie potrafie sie oprzec pokusie!!!jesli zna ktos sprawdzone metody walczenia z ta "sklonnoscia" bede wdzieczna jezeli chodzi o sport, to staram sie jezdzic godz na rowerku stacjonarnym (o ile to mozliwe nawet codziennie) plus do tego brzuszki i gimnastyka modelujaca cialo, ale w sumie nie trzymam zadnej diety wiec i efektow nie widac ![]() od przyszlego tyg planuje przejsc na diete South Beach, ale ostatnio robilam badania i mi wyszly slabe wyniki (na pograniczu anemii) wiec nieiwem czy to nie bedzie zbyt duze obciazenie dla organizmu??? Pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie i trzymam za Was kciuki, zeby sie powiodlo!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Anusiaczek na anemie bardzo dobrze ci zrobi szpinak, nie jest kaloryczny ale ma duzo zelaza i witaminek. W miare mozliwosci staraj sie przyzadzac swierze liscie a nie mnrozonke z hortexu, chociaz i to dobre jak nie masz swierzych lisci.
Co do therm line to mam nadzieje ze bedziesz go trawic. Opine sa podzielone, ja stosowalam therm line przez 3 tygodnie i musialam przerwac, bo nie dalam rady wytrzymac z nudnosciami i biegunka. Jesli masz problemy z cisnieniem to tez nie ryzykuj, therm line bardzo podnosi cisnienie bo zawiera duza dawke kofeiny. Jesli zaczniesz je brac, zrezygnuj z kawy. Mi podskakiwalo cisnienie nawet do 150 wiec zrezygnowalam i bez tbsow znow czuje sie dobrze. Wlasnie gotuje sobie brokula i do tego jakies gotowane miesko. Zmobilizowalam sie zeby cwiczyc, wiec jestem z siebie dumna ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ach a na slodycze jest jeden dobry sposob. Nie kupuj ich!!! Sprawdzilam, czasem zaczynam krecic sie po domu i polowac doslownie na slodycze!!
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To i ja dołączę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja kawe odstawilam juz w tamtym tygodniu na rzecz zielonej herbaty i czuje sie o niebo lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Jeśli można ja również chciałabym się przyłączyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Czesc aniaaa i impersona.
Jak juz mowilam, therm line zawieraja duza dawke kofeiny i absolutnie niedobre dla osob z podwyzszonym cisnieniem. Impersona, damy rade! Ja jestem teraz na sioforze. Czy ktos cos slyszal? Przepisal mi go ginekolog, bo mam problem w postaci policystycznych jajnikow i uzywa sie go w leczeniu, a przy okazj podobno tez zbija wage. Cy ktos cos o nim slyszal? Za komentarze bede wdzieczna ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie słyszałam o sioferze.
Ja jakiś czas brałam lineę i fajnie regulowała mi trawienie, chociaż ubytków wagi to nie dało. Kawy nie wyzbędę się za nic w świecie ![]() Kupiłam sobie przed chwilką po kilogramie jabłek, bananów i mandarynek i wszelki głód miedzy śniadaniowo-obiadowo-kolacyjny mam zamiar uzupełniac herbatą albo owocami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Impersona psalam o zrezygnowaniu kawy jesli zaczyna sie brac therm line.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Dołączam się do Ciebie Michelle1987, bo niedawni to samo stało się z moimi ulubionymi spodniami co Tobie.
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witaj aneczka! Ciesze sie ze sie przylaczylas
![]() ![]() Ide na salatke owocowa ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny. Dołączam sie
![]() zaczynałam z waga 82 kg teraz jest 80 kg. Cel to 65, marzenie 60. Odchudzam sie odzawsze, rezultaty rozne, czasem wytrzymywalam pare godzin, czasem dluzej.... teraz musi sie udac ![]() pamietajcie o mnie bo teraz chyba odezwe sie dopiero w srode albo czwartek bo mam straszny mlyn na uczelni, kolokwia, testy itd ![]()
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Cześć mam do Was pytanie czy ktos z Was cwiczył juz w takim dresie bo chciałam kupic a nie wiem czy to nie jest jakas sciema?
http://www.allegro.pl/item477026515_...t_dla_pan.html http://www.allegro.pl/item483858801_...sto_z_usa.html za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuję Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Smagda nie znam czegos takiego. Przykro mi
![]()
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Przyłączam się do Was
![]() Cytat:
![]() Mój plan: 1. Duże sycące śniadanie składające się ze zdrowych produktów. 2. Przekąska owoc. 3. Obiad dowolny ale niezbyt duży i koniecznie przed 15.00 4. Przekąska surowe warzywo 5. Kolacja twarożek lub jakiś serek przed 18.00 6. Dużo woody mineralnej niegazowanej. Schudłam tak kilogram w ciągu tygodnia, napiszcie co sądzicie o moim pomyśle na odchudzanie. Od jutra mam zamiar się zapisać do klubu fitness. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
Ja 1.11.2008 startowałam z wagą 97 kilogramów w chwili obecnej moge pochwalić sie 89. Jak widzicie mam jeszcze sporo do zrzucenia ale razem łatwiej....... Na poczatku stosowalam kopenhaską a teraz ograniczam sie do 1000kcal dziennie. Oby tak było jak najdłużej bo bardzo źle czuje sie w swoim ciele...... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
FRELINKA brawo!
![]() Jednak ja do kopenhaskiej wrócić nie mogę ![]() ANUSIACZEK-JA NA THERM LINE czuję się świetnie....mam powera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
eh chyba nikt nie zauważył że tez sie chciałam przyłączyć
![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny i ja się przyłączam do Was
![]() Nie mam jakieś konkretnej diety, przede wszystkim chce wyeliminować słodycze i wprowadzić więcej ruchu. Może z Wami będzie jakoś lepiej, bo samej mi nie idzie ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No to ja zrobię listę, coby łatwiej było się połapać
![]() 1.Michelle1987 ,165cm, waga początkowa- 82 kg- zejść do 60 kg 2.la'Mbria , 165 cm, waga początkowa 72,5 kg- zejść do ok. 49 3.kania 274, 165 cm, waga początkowa 80 kg 4.Tataraczka, 155 cm, waga początkowa ok. 74 kg 5.Impersona, 164 cm, waga początkowa 72 kg - zejść do 55 kg 6.aneczka84, 164cm, waga początkowa 84 cm 7.szerry, waga początkowa 80 kg- zejść do 64 8.karmiii, 9.FRELINKA, waga początkowa 89 kg 10.dotaa, 11.olksonCK, 168cm, waga początkowa 68 kg- zejść do 55 12.Anusiaczek10, 170cm, waga początkowa 75kg- zejść do 58 Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam? Uzupełnicie dane? Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2008-11-18 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.