|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Ekstra ciuszki!!! Sprawdź sama!
Witam!
Po długiej przerwie postanowiłam założyć nowy wątek z ciuszkami. Mam nadzieję, że znajdę chętne na wymiankę. Ciuszki będą głównie rozmiarów S/M, czasami zadarzy sie jakaś L. Głownie będą to ciuszki, lecz także znajdziecie tu inne drobiazgi. Może jeszcze dzisiaj uda mi się wrzucić zdjęcia i opisy. Coś czego szukam: -bluzeczek, z ciekawym nardukiem, krojem, kolorem (M) -tuniki (M) -sportowe spodnie, długie lub rybaczki -bluzy z kaptuerm, z ciekawym wzorem (M) -ładne, modne paski -książki (wygląd nie ma znaczenia) -piżama (z długimi spodniami) ciekawy wzór -drewniane branzoletki (z dużych koralików) -korale (najlepiej długie) -bolerko na ramiona -duże torby Pozdrawiam i zapraszam!!! ![]() Edytowane przez patrycjaaxD Czas edycji: 2008-11-23 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekstra ciuszki!!! Sprawdź sama!
Ja mam białe bolerko.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Witam!
1. strój, rozmiar S, czerwony, z kwiatkami z cekinków na staniczku i majteczkach (które toszke odchodzą, niektóre są przyszyte, resze tez mozna przyszyć, prawie nie widać) bardzo mało używany 2. sportowy top, rozmiar S/M, firmy corin 3. biało-różowy staniczek, nowy, B/70 4. -"sms na każda okazje" (nowa) -"myśodsiewnia Harry'ego Potter'a" (nowa) 5. pomarańczowy komplecik (bluzeczka i spodenki) rozmiar S 6. zielony portfel z ciekawym nadrukiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
7. bluzeczka z motywem "jeans", rozmiar S
8. zielona bluzeszka, rozmiar S, wiązana na szyję, nowa 9. granatowa bluzeszka ze wzorkiem z przodu, rozmiar S 10. -gruby łańcuszek "żmija" -potrójne bransoletki, łączone -różowe kolczyki koła - zawieszka (czarno-biały, duży kwadrat) -zawieszka podkowa 11. balsam brązujący z ofiflame, pozostało 30% (bardzo ładnie pachnie) 12. i dla tych którzy lubią pluszaki, kolorowy miś Edytowane przez patrycjaaxD Czas edycji: 2008-11-24 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.