|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Nature Millenaire YR tudzież...
.
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Aktualnie poszukuję oryginalnych: Yves Rocher Nature Millenaire oraz w dalszej kolejności Cacharel Noa Fleur w tej chwili szukam głównie Noa Fleur oraz mniejszych/większych odlewek: Molecule 01, Flowerbomb edt, OI wstrzymuję poszukiwania Nature Millenaire W zamian za powyższe oferuję następujące oryginalne perfumy (ubytek "na oko", ale będzie poparty zdjęciem): 1. Giorgio Armani Code edp [70/75 ml] - kartonik+folia - tylko na Nature M. 2. V&R Flowerbomb edp [26/30 ml] - kartonik+folia - tylko na Nature M. 3. Gucci I edp [28/30 ml] - brak kartonika i folii 4. Burberry London edp [28/30 ml] - kartonik 5. Cacharel Noa Perle - 50 ml edp NOWE - w kartoniku i folii 6. Cacharel Noa edt [18/30 ml] - kartonik+folia 7. YR Neonatura Souffle edp [40/50 ml] - kartonik <z wymiany z Hexxaną> 8. Biotherm pod oczy NOWY klik 15ml kod: XE203 (wyprod. w 2008) *** W grę wchodzi też wymiana: odlewka za odlewkę W Wawie i Poznaniu chętnie wymienię się osobiście Interesuje mnie wymiana sprawiedliwa co do wartości Wymiana na Noa Fleur (max. 50 ml) dotyczy pozycji 3-7 Zanim dojdzie do wymiany, robię fotki mojej flaszki/flaszek i tego samego wymagam od drugiej strony (nie wymieniam się w ciemno) Pozdrawiam .
Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-24 o 00:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nature Millenaire YR tudzież...
Witaj,
a na męska wersje Nature M. sie nie skusisz ?
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
co prawda szukam wersji dla kobiet, ale nie wykluczam zainteresowania wersją męską (jaką posiadasz poj. i co Cię u mnie interesuje?) |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Moge pokusic sie o przekazanie swoich odczuc w związku z używaniem męskiej wersji.
Udało mi sie zużyć ok 20 ml z 50. Korzenna to pierwsze co mi sie kojarzy , mało słodka taka korzenna , pierniczkowa wytrawność. I ciepło, to niezwykle ogrzewający zapach. Ponieważ mój Mąż odmówił z nim współpracy, własnie przez to korzenne bogactwo , ja przejęłam to pachnidło. A interesowałoby mnie Gucci - o ile to to "brązowe" ew . Noa kalsyk.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2008-11-30 o 17:44 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli się zdecyduję na wymiankę, to nie widzę przeszkód, żeby go oddać w zamian za tego męskiego korzenia Poczytam o nim więcej na kilku stronach i dam znać (postaram się nie ociągać)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie, czekam i pozdrawiam.
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
jak wrócę do domku, to popatrzę czego mam mniejsze ilości
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś poczytam o korzeniu, bo wczoraj nie dałam rady
mam jeszcze pytanie o trwałość i podobieństwo do wersji damskiej (jest wyraźnie wyczuwalne?)z mniejszych poj. (koncówki) do wymiany miałabym armani acqua di gio, lancome miracle lub miniaturki hugo boss hugo woman, EL Pure White Linen, Givenchy Very Irresisitible (mało), próbki... z rzeczy w wątku w oko wpadla mi Lacoste femme, ale to byłby już kosmiczny zapas, więc w tym przypadku zależy w zamian za co miałabym się wymienić pozdrawiam Was obie |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,
wiesz troche cięzko mi sie odnieśc do damskiej wersji, bo niewiele już ją pamietam.. .W tej mojej jest na pewno mniej słodyczy, trwałość zadowalająca , nawet bardzo. Nie ma jakis takich typowo męskich , kolońskich lub ziołowych nut. jak dla mojego męża to ten zapach był za słodki, ja mam dużą tolerancje na słodkości , więc dla mnie nie. Poza tym NM męski uzywałam jeszcze Gucci PH i L'instant Guerlain męskiego - niewiele więc moge o takich zapachach mówić.
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem zdecydowana na YR, jeśli Ty nadal także na Gucia, to lepimy wymianke Poniżej wklejam fotkę flaszki (nie mam kartonika), poj. jak na zdj. (pionowe kreski na atomizerze to złudzenie optyczne) Jeśli mogłabym prosić o fotkę YR... (w wątku lub na maila) zapraszam na pw
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Fotka - no problem, ale na maila, juz sie tyle razy napróbowałam tutaj wkleić, ze nie mam siły.
Może jeszcze raz spróbuję ale na wszelki wypadek poproszę twój mail na PW
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2008-12-02 o 20:44 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, moje zdjecie zniknęlo
.Spróbuje jeszcze raz a jak znowu cos to tez zaraz na maila.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2008-12-02 o 21:05 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, jest .
Mektarynko jak dla mnie Gucci w porządku, jak najbardziej. Jeśli i Tobie pasuje NM to czekam na PW z adresem do wymianki.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie za 50 Noa(o ile to ta klasyczna)?
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie bardzo podoba mi się Code, ale masz znaznaczone , że wymienisz tylko na Nature Millenaire, a ja niestety dużego flakonu nie posiadam. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
mam ok. 28/30ml noa klasycznej edt link oraz nową 50ml noa perle edp link
Cytat:
HC lub w dalszej kolejności Lou Lou, jednak czy HC to edt? i czy posiadasz kartoniki do obydwu? interesują mnie pewne informacje, które są na nich zawarte (chodzi o skład) |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
To za tę klasyczną 28\30 ml chciałabyś moje Duende?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-12-04 o 09:50 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
a w jakiej są pojemności?
nie szukam Duende |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnych z Twojej listy.A na Duende nie skusisz się?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dwie miniaturki Nature millenaire jedna pełna 7,5 ml druga z malutkim ubytkiem czyli ok. 6,5 ml. Mogę oddać te dwie miniaturki za odlewkę Noa, jesteś zainteresowana? Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie znam zapachu, a ostatnio pozbywam się nawet tych, które jeszcze niedawno mi się podobały, więc... klops
![]() Cytat:
)?Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fiolek aktualnie nie mam, powinnam mieć w przyszłym tyg. i wtedy byłaby wysyłka, chyba że zechciałabyś zamiast 3 ml w fiolce oryginalne próbki innych zapachów? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

?

.