![]() |
#1 |
JESTEM ONA
|
Kosmetyki...
NIEAKTUALNE!
Mam kilka zapachów oraz kilka kosmetyków kolorowych i pielęgnacyjnych ![]() * Paleta Cieni Estee Lauder 9 pięknych kolorów , praktycznie nowa, (4 bodajże cienie użyte kilka x , reszta wypróbowana lub sprawdzony kolor ) jestem alergikiem i zmiany hormonalne ( ciąża) spowodowały uczulenie, kupione w sierpniu- postaram się je przedstawic na fotce , jesli sie uda- not for indyvidual sale-brak wymiana http://www.allegro.pl/item504977797_estee_laude r_9_cieni_ekskluzywna_zlo ta_paleta_usa.html * Tusz Estee Lauder Lash XL, kolor 01 black , 3,5 ml,kupiony w sierpniu , a że kupiłam 2 szt. jedną oddam, cały czas przechowywany w lodówce., nieuzywany, nowy.-brak wymiana Guerlain Aqua Allegoria Angelique Lilas- pachnie ślicznym świeżym bzem,przełamanym delikatnie arcydzięglem sephorowy flakon ok.12ml / 30 - brak wymiana https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,18015,aqua-allegoria-angelique-lilas-edt.html Kenneth Cole Black for her 25- 30 ml / 50 ml-brak wymiana Laura Biagiotti Roma 8/ 10 ml , jak większość flakoników nie był napełniony do końca ,kartonik- brak wymiana Ogródki Hermesa Nilowy 5 ml brak wymiana; Środziemnomorski 5 ml brak wymiana kazdy bez psika Hermes Ogródek Monsunowy 3,5 ml; atomizerek szklany-brak wymiana W razie potrzeby mogę szukac poza wątkiem ![]() Zapraszam ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-02-06 o 11:34 Powód: poprawki, porządki , wymiana dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachowo...
znajdziesz coś umnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie za te rzeczy? czy ta paletka Estee to cos takiego? http://www.allegro.pl/item493171189_...ta_paleta.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ok, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za paletę EL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Cos u mnie za Rome? Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
Daissy- masz kilka ciekawych kosmetykow , ale niestety nie dla mnie
![]() Słonik- żel pod prysznic Y.R., ale to za mało... Sympatyczny avatar ![]() silencio-muszę jeszcze dokładnie przejrzeć Twój wątek. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#16 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() edit: jeszcze wpadł mi w oko tusz nowy C.R. aako- niestety nic nie wybrałam.
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2008-12-02 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moge ewentualnie zaproponowac dwie 5 ml odlewki zapachow z mojej kolekcji (niekoniecznie wystawionych na wizazu). Daj znac czy taka opcja by Cie interesowala? I jakiego typu zapachow szukasz?? Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Zapachy , sama nie wiem czego chce, , wypisałam jedynie jako poszukiwany L`or Torrente, ale to być może będzie z wymiany z Twitter Mnie się nie spieszy , więc mogę zarezerwować dla Ciebie Romę - nie dopisalam ,ze jest z atomizerkiem ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
mam probke L LL oraz LL Midnight...( gdybyś też chciała) i inne tez ![]() Teraz juz sama nie wiem co zrobic.. Pomyslę, a moze jednak zwolni się L`or ..
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...89#post9947789
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeszukam szafki, bo zdaje sie, ze byl tam jakis Physiogel, z listy Twoich poszukiwanych. Tylko czy masz ochote wymieniac zapach na kosmetyk do pielegnacji? Rozumiem, ze Promesse Cie nie interesuje? A moze Bvlgari Omnia 8/10 ml - to taki zapach troche w stylu czarnej Manii Armaniego czy Black Cashmeere... Idealny na zime ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tuszu , to przeczytałam recenzje na KWC i zrezygnuję z niego. Ogródki mam z najswieższej dostawy od aszku zakochanej w Hermesie ![]() Gdybyś nie mogła więcej oddać L`or, to pewnie wybiorę Chanel...
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2008-12-03 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#28 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Promesse oraz Black Casmere niestety odpadają, a jeśli chodzi o Bvlgari Omnia, czy jest to oryginalny flakonik? i I szczerze przyznam ,ze obawiam sie tego zapachu ( zwyczajnie go nie znam ) , a po opisach jestem rozchwiana.. ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie w. mogłabym przygarnąć Aqua Allegorię - o ile jest możliwość odlewkowania. L'or w opcji 5 ml, to maksymilian ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.