![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Lubelskie Żonki!! cz. II
Zapraszam do drugiej części
![]() Pierwsza jest tu => http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201608 ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-12-05 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Melduję się trzecia
![]() Ale my płodne kobietki jesteśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No pewnie
![]() SELKA* jak Twoje samopoczucie ?
#5 |
Zakorzenienie
|
No już widziałam, że się zbliżamy do magicznej liczby, ale taaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chciało zakładać nowego wątku. Kurde, lenia mam od kilku dni.
![]() A zgłosiłaś Miss.hot do moderatora prośbę o zamknięcie starego wątku? Selka! No to świetną niespodziankę Ci małż sprawił! Fajnie! ![]()
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit - już zamknięty ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-12-05 o 21:22 Powód: Dopisek o zamknięciu wątku I |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Melduje sie i ja w drugiej czesci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry śpiochy
![]() Brzydka dziś pogoda, aż mi się nie chciało z domu wychodzić ![]() I Mikołaj chyba zmókł w nocy przez ten deszcz ![]() Ciekawe czy Tola się "zamelduje" 2 w 1 ? ![]()
#12 |
Zakorzenienie
|
Jestem, tak jak obiecałam, melduję się. Pouczona ostatnimi wypadkami i nie wierząca chwilowo w to, że kiedykolwiek urodzę... mam pytanie do mamuś. Mam teraz zwolnienie do 12.12. Mojego lekarza cały przyszły tydzień nie będzie. Jeśli nie urodzę do 12.12, to co mam zrobić? Inny lekarz ze szpitala pewnie nie będzie chciał mi dać kolejnego zwolnienia, nie? A jeśli go nie dostanę, to czy automatycznie dostaję macierzyński czy jak to wygląda? Bo wiem, że czasami wysyłają na macierzyński jeszcze przed porodem... Jak to jest?
Jak tam Wasze prezenty? Chwalić się! Moje łupy ![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim w 2 części
![]() koncert Ani fantastyczny, polecam naprawdę! świetna atmosfera a hotel w którym był koncert rewelacja! wracając do Ani - wszystko na żywo śpiewa,jest bardzo otwarta i i,edzy piosenkami sobie , muzyka grana także na żywo, no i fantastyczna gra świateł - to co lubie! cud , miód ,orzeszki...a po ostatniej piosence gdy Ania przedstawiała muzykow - okazało sie ze pana S. kolega gra w zespole na gitarze ![]() ![]() a zły dzien mialam bo się poklóciłam z panem S. - z mojej winy,ehhh, szkoda gadać, bo pretekst byl banalny.
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Melduję sie mikolajkowo. Właśnie wypiliśmy kawkę w łóżku podjadając kryzysową czekoladę (którą Mikołaj mojemu mężowi przyniósł ![]() misshot, fajna niespodzianka z koncertem, my byliśy niedawno na koncercie AMJ, i wlaśnei dostalam płytkę, na której są te piosenki. Też fajne koncerty ma, troche imrowizacji i kontaktu z publicznością... tola, a dlaczego lekarz w szpitalu miałby CI nie dac zwolnienia??? Przecież jesteś tuż przed porodem...pójdziesz na kontrolę to powiesz co i jak. Zresztą pewnie urodzisz do tego czasu. Dziewczyny, chcialąm Wam coś pokazać. Zainteresowała mnie pewna akcja, wiem że jest mało czasu (do 12 grudnia) ale m oże udałoby się coś skompletować??? Jak myślicie? http://www.szlachetnapaczka.pl/baza/...ist/lubelskie/ |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
UU nieźle
![]() Mój mikołaj chyba zaspał.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety od 8:00 w pracy siedzę ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-12-06 o 09:14 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
z łupów mikołajkowych - prostownica do włosów
![]() ![]() a pan S. dostal - 4 książki Clarksona, bokserki w mikołaje i krem vichy ![]() zaraz jadę do Drody - mam dla niej konika na baterie i tonę słodyczy ![]() a teraz proszę o opinie - zamówilam dla pracowników prezenty na święta aparaty cyfrowe sony - jak myślicie dobry pomysł?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry w nowym wątku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej! I ja sie melduje w II częsci.
Własnie dotarłam do pracy. Ciekawe co robi mój "Mikołaj" w domu? Martuko my z Łukaszem w tamtym roku robiliśmy taka paczkę. W tym roku jeszcze nie wiem. Zgłosilismy sie do akcji, wybraliśmy rodzine- zobaczyliśmy jakie maja potrzeby. Zrobiliśmy zakupy, napisaliśmy kartkę z życzeniami, zapakowaliśmy w ozdobne pudło i zawieźlismy. O jakie było nasze zdziwko jak w punkcie gdzie przyjmowali paczki siedziały jakies niewydarzone małolaty i o zgrozo reszta "paczek" była inna niż nasze. Ludzie pakowali w worki na śmiecie. Nie spodobało mi sie to. W tym roku chyba odpuścimy, mało jest rodzin. Cos nie halo. W tym roku daliśmy na hospicjum.
#19 |
Zakorzenienie
|
Tola lekarze zazwyczaj dają zwolnienie do terminu porodu, jak poród sie przedłuża to automatycznie lecie urlop macierzyński albo wypoczynkowy sobie weź.
Ja miałam zwolnienie do 26 listopada, dzień pozniej trafiłam do szpitala i lekarz, która mnie tam kierowała nie chciała wypisać zwolnienia, mowiła właśnie o macierzyńskim, bo można go już wziąść 2 tygodnie przed porodem. urodziłam 29 listopada a kolezanki w pracy rozpisały mi za te 3 dni urlop wypoczynkowy ![]() nas też Mikołaj nie ominął ![]() dostałam depilator Rowenty, jakiś tam z chłodzącym powietrzem ![]() nie wiem skąd Mikołajowi przyszedł taki pomysł do głowy bo jeden depilator już mam i go nie uzywam, bo mi naczynka pękają. Gosia dostała kapcie, aniołka i jeszcze coś dostanie bo wybieramy sie do Plazy na zakupy ![]() małż dostał tradycyjnie rózgę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się pisała, nie wiem na ile mogłabym pomóc, ale coś tam mogłabym kupić. Myślę, że wspólnymi siłami moglibyśmy chociaż jednej rodzinie pomóc. Pomysł fantastyczny! Martuko! Zarządzaj! Damy radę!
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jodie! Jak już się dorwałam do aparatu, to wysłałam Ci zdjęcia tych moich nieszczęsnych kwiatków na e-mail na tlenie. Cytat:
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jodie myślę, że pomysł rewelka ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-12-06 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ze mną jak z dzieckiem, ustalce i napiszcie tylko co
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ja też się chętnie dołączę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
no przepraszam misshot, jakoś mi sie z jodie kojarzysz
![]() a jodie, ja już dawno miałam Ci zadać pytanko ;') Z tego co się orientuję pracujesz w branży RTV? Bo chcemy kupić TV LCD, Możesz doradzić jaki warto kupić? Słyszałam, ze Sony wbrew obiegowej opinii nie jest taki super.... Co może i lepiej, bo te chba najdroższe są? Możesz coś na ten temat podpowiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() róznica bedie w kwocie wypłaty, bo od urlopu wypoczynkowego są odliczne składki na ubezpieczneia społeczne, a od macierzyńskiego tylko chyba zdrowotna i podatek. W wiekszosci wypadkow to kwestia kilku dni, więc róznica pewnie niewielka. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tak sie wlasnie zastanawiam co moje chlopaki powiedza na prezent?
ja o sobie tez nie zapomniałam na mikołaja ![]() ![]() ![]() dobra ja zmykam - na chwilę do firmy i do Lublna ![]() ![]() ![]() miłego mikołajkowego dnia ![]() Martuko ja mam tylko w ofercie Pioneera ![]() ![]() Gdyym miała wybierać to coś z tych dwóch marek.wbrew pozorom maja one wiele ze sobą wpólnego.
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-12-06 o 09:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
oo, wuidzę że się odzew z paczką zrobil. nicky, ja slyszałam o tej akcji w kościele akademickim, mają tu wolontariat studencki, mam nadzieję że to oni zgłaszają rodziny potrzebujące. Ktoś w końcu musial poznać och potrzeby???
to może przejrzyjcie te rodziny, ja myśle że rzeczy nie muszą byc nowe wszystkie, moze jakies dzieciece bardziej? Jak macie pomysły co możecie zorganizować to dajcie, ja na razie zabieram sie za sprzątanie,ale postaram sie w ciagu kilku godzin tu zajrzeć i wybrać którąś rodzinę. od wybrania rodziny jest doba na potwierdzenie, poniewaz wybiera sie raz dlatego pomyslałam, zeby sie zebrac, bo sami bysmy za duzo nie mogli... |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzeby tych rodzin poznacie jak na stronce podanej przez Martuko wybierzecie Lublin (Weteranów lub Radziszewskiego - z tych okolic bedą te rodziny)- dalej i natepna strona będą już opisane rodziny. Nalezy zaznaczyć odpowiednia rodzinkę i do roboty.
Ja nie jestem na nie. Ale w tamtym roku było to dość dziwnie zorganizowane. Teraz zmykam na zajęcia. Bede w przerwie do Was zaglądać. Miłej soboty
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-12-06 o 10:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.