![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Codzienność kobiety (starającej się, w ciąży i każdej innej)
U nas wolno:
1. rozmawiać 2. dyskutować 3. być szczerym 4. mieć inne zdanie 5. pisać o wszystkim i do każdego 6. opowiadać co się w życiu i codzienności dzieje 7. smucić się 8. liczyć na wsparcie i pocieszenie 9. chwalić się sobą, rodziną, zdjęciami, zakupami i czym tam chcesz 10.pomagać, czekać na pomoc. To jest wątek dla tych, co się już znają i dla nowych też ![]() Piszmy co chcemy i kiedy chcemy, nie obrażajmy się kiedy ktoś ma inne zdanie a po prostu go wysłuchajmy! Będzie miło. Zapraszamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Codzienność kobiety (starającej się, w ciąży i każdej innej)
No to mamy mamy nowy oczyszczony watek w tle z MIkusiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedzi do starych tematów:
TOLA w końcu ![]() ![]() ![]() szybkiego powrotu do formy i przed komp. cobyś nam foto choć jedno dała ![]() Nasze pierwsze krzyczące i śliczne bobo ![]() Madzia buty butami ![]() Oliwka trzymamy kciuki coby temp. niska nie niska, ale dość stała była a wahała się tylko z wiadomych powodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za zaproszenie
![]() również się cieszę, że Tola urodziła już Mikusia, bardzo jej kibicowałam ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
zanka to teraz Ty na liscie rodzycych jestes
![]() Ja wlasnie z Maxim czekoladke zjadlam i mala kopie mnie niemilosiernie hihi chialo sie mamie slodyczy Gabi maz juz wie ze nie ma nic za darmo ![]() Asiu widze cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ogólnie czuję się dobrze, ale coś mnie gardło pobolewa od wczoraj i staram się uniknąć choroby
gdzie tam termin porodu, mi już sie ciężko robi, w nocy mnie strasznie pachwiny bolą jak chcę zmienić pozycję spania, ciężko ubrać skarpetki i buty a tu jeszcze tyle przede mną trzeba zacisnąć zęby i czekać na spotkanie z maluszkiem poza tym powinnam dziś iść do gina ale kiepsko się czuje, więc jeśli nie dodzwonię się do przychodni to nie pójdę a jak dodzwonię to pójdę a w środę jadę do diabetologa na kontrolę (100 km w dwie strony ![]() tydzień lekarzy ogólnie
#7 |
Zakorzenienie
|
Nim zwieje bo Pan już remontuje toaletę to sie pochwalę, jak nas z A. na fotasy wzięło i jak pierwszy raz .......... właściwie pierwszy raz odkąd pamiętam pomalowałam sama pazokcie!
Mój talent w tym zakresie konczy się tylko i wyłącznie na tym co widać ![]() ![]() ps. w sprawie remontu już trwa trzeci tydzień i nie wiem kiedy sie zakończy a gdzie jeszcze łazienka??? matko do świąt wielkanocnych zejdzie ;( cóz trzeba przed dzidzią zdąrzyć ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-12-15 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oj wspolczuje takiej drogi i takich dolegliwosci a tu jeszcze ponad dwa miesice do porodu
![]() Gab focie sliczne a pazury fiu fiu normalnie ciesz sie bo jak dzidzi sie urodzi obciac bedzie trzeba ![]() Olivka daj koniecznie znac wieczorkiem co wiesz nowego U mnie nic nowego czuje sie dalej dobrze maly troche sie buntuje ale babcia go mi rozpieszcza wiec walczyc musze mam troche zgrzyt w rodzinie co do wigilii ale jestem na najlepszej drodze do rozwiazania hihi Moja mam czasem nadgorliwa jest a jak wszyscy wiemy nadgorliwosc gorszy faszyzmu Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-12-15 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cukry super, mierzę już dwa tygodnie i zadnych wyników nie mam przekroczonych, nawet specjalnie nie ograniczam posiłków, jem ile potrzebuję oczywiście wg. ustalonej diety
Gabi jakie paznokcie ![]() szacunek ![]()
#10 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki.
![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze masz to juz za soba, Miki zdrowy wiec wszystko dobrze sie skonczylo. Teraz przed toba uroki macierzynstwa. Gabi sliczny brzusio ![]() ![]() ![]() Nawet prasowania nie zrobilam chociaz mialam w planie ![]() Kasia u ciebie zgrzyty, a u mnie to chyba bedzie awantura ![]() U mnie same doly ![]() ![]() szkoda gadac, nie chce nikomu psuc dnia ![]() Olivka rzeczywiscie znowu niska tempka. Moze juz taki teraz twoj urok.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-15 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Syla no przeciez nie psujesz
![]() Zobaczysz bedzie dobrze trzeba wirzyc a kiedy do POlski sie wybierasz? A jak walniesz szwagierce to i tak ci wybacza wszyscy bo kobieta w ciazy moze miec loty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Melduje się
![]() TOLA ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej zuziunia witaj
Witam tez nowe dziewczyny co nas czytaja moze hcccecie sie rozgoscic i poplotkowac ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hi hi hi. Malabym wytlumaczenie nie? ![]() Do polski lece w niedziele, w poniedzialek ma wizyte u gina wiec poniedzialek sadny dzien dla mnie. Ech, jakos bedzie. Wlasciwie to rozmawiamy juz z mezem co bedzie dalej. On mowi zeby sie od razu starac a ja nie wiem czy dam rade.
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zaraz spadam do roboty, potem pazurki, potem będę pisać pracę ![]() Już drugą nc z kolei miałam dziwna, jakbym sie czegoś bała, co chwilę się budziłam...chyba dzisiaj na wieczór melisy sie napije. A i do gina muszę zadzwonic. Bo @ juz nie ma... Oj jutra zaczynam mierzyc temeraturę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Syla a wy poszaleliscie nie bierzcie tej opcji co daleJ ??
Opcja jedyna to fasolcia sie slicznie rozwinie i za 8 miechow na swiat przyjdzie wizazystka lub wizazanek ![]() Syla masz jakis polski nr bo ja nie bede pewnie neta miala a chcialabym wiedziec co u ciebie ![]() Zuzia to milego dnia no i wytrwalosci w pomiarkach tempki |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bierzemy taka opcje zeby chyba przyzwyczaic sie do tej mysli i nie cierpiec tak jak poprzednio. Mam polski nr. i podam ci na priwa tylko troche pozniej bo musze znalesc ta karte i spisac numer. Tez nie bede miala dostepu do neta ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
wow, bardzo ladna nazwa
![]() ![]() ![]() Syla nie martw sie, musisz wierzyc, ze tym razem wszystko bedzie dobrze!! Mowilam Ci juz, ze masz teraz tyle zacisnietych kciukow i osob wierzacych razem z Toba, a moze i za Ciebie, ze nie moze sie nie udac!! ![]() Zuzia wspolczuje nocy!! ![]() ![]() Kasiu to musi byc fajne uczucie jak taki babel kopie, prawda?? ![]() ![]() Zanko nie martw sie trudnosciami ze skarpetkami, od tego miedzy innymi teraz masz Meza ![]() Gabi fajne fotki!! A dlugosc paznokcia ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
LAseczki ja zmykam z dzieckiem sie pobawic i troche w szafach poszperac bede pewnie troszke potem glowki do gory ma byc dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() Ale się porobiło, powstały 2 wątki i jakoś tak niefajnie bo nie chcę nikogo faworyzować i brać udziału w jakichś potyczkach słownych. Będę zaglądać w takim razie i na jeden i na drugi wątek, nie ma innego wyjścia. U mnie hmmmmm na razie cieszę się, że mąż wrócił już do domciu i w weekend uzupełnialiśmy witaminę "M" w moim organizmie ![]() Ale tak serio to wcale nie jest mi do śmiechu, wcale nie cieszą mnie zbliżające się święta i w ogóle ich "nie czuję". Zeszłoroczne były inne, bo podszyte były moją nadzieją na dzidzię a teraz.............. już nawet mi nadzieję odebrano. No coż, nikt nie powiedział, że będzie lekko, co nie???? Życzę Wam wszystkim miłego dnia i dużżżżżżżżooo zdrówka na zimę ![]()
#21 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Fruzia za pocieszenie
![]() Przykro mi z powodu mamy ![]() Milego szperania w szafach Kasia ja w moich tez powinnam pobrzebierac ale jakos checi brak. Loni super ze juz z mezem ![]() ![]() Nie smutaj sie, zobaczysz ze jeszcze bedzie dobrze i ze jak nie w te swieta to w nastepne bedziecie sie radowac. Badania robicie w styczniu tak? Dobrze pamietam?
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki.. melduje sie...
Gabi świetna nazwa watku!! i Pierwszy post ![]() Jestem znowu w pracy od dzis musze spadac narazie , mam duzo zaległosci papa
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja się też melduję i na tyle mi czasu starczy.
Muszę mykać. Przepraszam że nie odniosę się do żadnego postu, naskrobię jak wrócę od gina. Syla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam
MOje dziecko wymusilo na mnie kupno >Tomka z torami , Zalowalam ale teraz nie mam dziecka hihi wiec zakup byl udany oprocz tego ze godzine spedzilismy przy polkach z pociagami hihi Zmarzlam jak pies ![]() ![]() Moje dzeicie ni emoze kupki stworzyc id trzech dni i wlasnie czaje sie zeby mu czopka w dupke wsadzic a szafy czekaja bo mi sie nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kasia a widzisz.. teraz bedziesz miałą wiecej czasu dla siebie
![]() U nas w nocy był przymrozek i zimno od rana jak cholera!!
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Syluś kochana ![]() Tak porawde mówić to mamy ustalony termin na ten piątek na badanie, ale w sumie to nic pewnego bo kobieta powiedziała mi że ma na grudzień zaplanowanych kilka zabiegów in vitro i nie wiedziała czy da radę zrobić badanie. Ma się odezwać telefonicznie w tej kwesti. Ponadto Tż wrócił dzisiaj do pracy i w sumie prawdopodobnie nie dostałby od razu urlopu na piątek, i do tego jeszcze i jego i mnie dopadło choróbsko- więc nie wiem czy w takiej ogólnej sytuacji nie przełożyć wszystkiego na styczeń 2009. Syluś mam nadzieję, że jednak te plamienia nie będą oznaczać niczego złego u Ciebie i dzidzia rozwija się i rośnie w Twoim brzuszku. Całuski ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam buciki sobie kupilam a co tylko pewnie po ciazy je zaloze no moze tylko w swieta jak nie bede musiala za daleko chodzic bo wysoki obcas
![]() Brzuchol tez wklejam zeby ciaza zarazic wielka juz jestem jak wielorýb hihi najbardziej nie cierpie mojego dupska ktore ma rozmiar szafy ![]() Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-03-13 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja tak jak Loni, więc nie bedę się powtarzać, ale bedę zaglądałą tu i tam, bo wszystkie Was Kocham
![]() ![]() My byliśmy z Tż dziś w Kościele i zaklepaliśmy date na 24 październik na godzinę 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Domi sluby zawsze sa jeden po drogim z reguly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasiu Brzucholek i buciki sliczne ![]() ![]() Domi wydaje mi sie ze liepiej byc tym drugim slubem, bo jesli pierwszym to wyjscie z kosciola szybciej i zyczenia na bok musza uciec itd. Bo musi byc miejsce dla tych, co beda wchodzic ![]() ![]() u mnie tez zimno jak cholera, beznadziejna pogoda!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.