![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam: DKNY Night, Secret Obsession, Black XS, OI, Demeter, TBS i innychNieaktualne Nieaktualne Nieaktualne Nieaktualne Szukam oryginalnych: * CK Secret Obsession (chetnie odlewka 5-10 ml) * Paco Rabanne Black XS (damskie, męskie) oraz w dalszej kolejności (4-5-7-10 ml): * Flowerbomb edt a także próbek Demeter: rain, ocean, salt air PielEgnacja: - Garnier Peeling cukrowy do ciała - Biotherm Biopur peeling do twarzy (na wypróbowanie, dysponuję pojemniczkiem) - w zamian próbka (poj. do ustalenia) peelingu firmy tego samego koncernu (niedostępny w Polsce) - Dax Cosmetics Ideal Body koncentrat modelujący do liftingu pośladków (też próbki) - Matrix Amplify szampon i odżywka - na wypróbowanie (2-3 razy), dysponuję małą buteleczką do napełnienia MakijaŻ: - baza pod cienie Lumene - puder w kamieniu Unifiance 02 - brązujący puder mozaikowy Avene - nowy pędzel do pudru TBS Szukam też Just Juice (Mango) - ręczny wyciskacz do owoców (taki jak na zdjęciu poniżej) nie szukam innych ********************************************* Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2009-02-03 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam: Noa Fleur, Black XS, 212 Sexy, L'eau Par, Molecule 01, GF Ferre, OI i i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam: Noa Fleur, Black XS, 212 Sexy, L'eau Par, Molecule 01, GF Ferre, OI i i
Witaj ,
nie mam co prawda niczego z twojej Wish ale spróbuję Ci skusić kosmetykami / pefumami z mojego wątku w zamian za B. London |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam GF Ferre Lei, 30 ml. z małym ubytkiem + balsam, Tylko, że mnie interesowałby Code, ale się nam pojemności oczywiście nie zgadzają... Może jednak coś jeszcze znajdziesz w moim nowym wątku ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Biotherm pod oczy NOWY
![]() |
#7 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ps. w przypadku GF bardziej zależy mi na odlewce, a widzę, że takich nie akceptujesz, więc... trudno ![]() za biotherm nic nie znalazłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Bardzo chętnie Ci go oddam , bo nie korzystam wcale z tego brązerka
Mogę Ci jeszcze dorzucić dekancik około 5 ml Crystal Noir Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-12-28 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
czy cos u nie za noe klasyczna? blagam prosze rozplaszczam sie na kolanach...
![]() ![]() mam tez poza watkiem czekoladke brazujaca bourjois nowa zafoliowana. duzo zeli pod prysznic [avon - srodziemnomorski nowy, winter delice nowy, yves rocher - fleur de noel nowy, ziarnka kakao nowe, piernikowy 2x uzyty] jeszcze by mnie roll on antycellulit interesowal.
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-12-28 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Twoim zdaniem z jaką karnacją najlepiej współgra - jaki ma kod - czy mogę prosić o realne zdjęcie przedmiotu? ja już ładuję akku do zrobienia fotki Burberry Cytat:
noa to zapach, który lubię i jeśli go zamienię to tylko na zapach z wish list, wszystkiego mam pod dostatkiem, ale zajrzę do Twojego wątku i jeśli znajdę tam coś za noę, to dam znać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
w watku pustki niestety
![]() ![]() no coz, zawsze warto bylo spytac ![]() nie mam niestety niczego z Twojej wish ![]() ![]() jeszcze moglabym Ci odsypac meteorytow guerlaina mythic. dostalam na gwiazdke wiec uzylam moze z 2x. ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Już Ci dokładnie wszystko piszę. Kolorek pasuje do średniej cery , na pewno nie dla bardzo bladolicych ale i nie mocno opalonych buziek. Efekt jest subtelny ,słoneczny ale nie pomarańczowy . Drobinki nie ordynarnie brokatowe tylko takie tańczące iskierki widoczne pod słońce. Zdjęcie pierwsze to najbardziej zgodne z kolorkiem oryginału jakie znalazłam w necie / zawsze bardziej czytelne niż moje bo moje niestet tylko z komórki / Zdjątko drugie i następne - real Kod 8J02 - czyli wg datecalculatora 2008 -09 Produkt jest oryginalny , jeśli znasz to jak zobaczysz bedziesz pewna. To widać golym okiem. Za oryginalność ręczę własną głową. Tylko jedna rzecz o której musze Ci powiedzieć , nie mam kartonika bo wysłalam rzez pomyłkę z brązerem Diora o ton jaśniejszym. Ale mogę zapakować do kartonika po Harmonie De Blush też Diora i pasuje idealnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps. na zdj. nr 2 grubość szkła na górze trzeba porównać z tym na dole i wtedy widać, że ubytek jest minimalny pozdrawiam Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-28 o 23:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() tak mam z Burberry . Zapraszam na Pw , ja już poszłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam 212 Sexy. Buteleczka 30 ml, zostało ciutkę więcej niż połowa.
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mariola, a co Cię interesuje w moim wątku za carolinę? *** pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze klasyczna 212. Z 30 ml, zostało ciutkę mniej niż połowa. Razem byłoby 30 ml ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
przepraszam, zapomniałam, że nie mam odnośnika w podpisie. to mój wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272990 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam duże oryginale Kenzo l'eau par (ok 70 ml)....może za samą Noe Perle lub Noa plus jeszcze cosik? Czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hmmm...a co powiesz na obie Noa'y?aaa, no i pomyłka...ten Kenzo jest nawet więcej (dawno do niego nie zagladałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Nie da rady, gdyż nie zależy mi aż na tak wiekiej pojemności oraz Noa Perle jest nowa, więc na upartego mogę ją sprzedać i kupić Kenzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosiłabym też o zdjecie Kenzo ![]() pozdrawiam edit: i kod ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-29 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
![]() wklejam zdjecie Noa Perle (dysponuję tylko takim z podpisem) jaki jest kod Kenzo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.