![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! -cz. 2
Otwieram uroczyście kontynuację wątku "Puszyste też piękne
![]() ![]() Jakby ktoś chciał poczytać poprzednią część, zapraszam tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276522 plotkujmy dalej ![]()
#2 |
Flawless
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! -cz. 2
Yeeeeee, jesteśmy boskie, mamy II część xD
![]() |
#3 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś myślałam - schudnę 20kg znajdę faceta pokocha mnie i będzie happy-end. Ale pytanie - co jeśli przytyję (np.w ciąży, po ciąży itp.) Jeśli facet mnie pokocha z +20 będzie kochał i z -20. ![]() Też zrobiłam kiedyś jak Ollaa18 Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mamy druga czesc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no graaatulacje Fafi
![]() możemy do Ciebie mówić teraz per Pani Założycielko? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zrzute robimy na tace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
taa druga część gadania o wszystkim i o niczym! Uwielbiam to !
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pani Założycielko mi pasuje ![]() uciekam ogarnąć pokój bo wywaliłam wszystko z walizki i tak to leży ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej ; ) W pierwszej częsci mnie nie było, ale do drugiej sie już troche wtrące ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ej powoli
![]() ![]() edit : Ineczko - nie daje rady, ja po prosu muszę się wyryczęć. a dzień dla siebie nic nie daje - nie jestem jak prawdziwa dziewczyna - ja to najlepiej bym się pobrudziła czymś, wymęczyła psychicznie najlepiej i w ogóle padła jak ściera do wyra... znowu mi się zbiera na ryczenie... Ponura - nie nie przez faceta, ostatnio to tylko właśnie dzięki pacanowi znowu się uśmiecham, bo on naprawdę potrafi mnie rozśmieszyć. ryczę dzięki: [klik] odejmując pana z tekstu "> 65" ![]() ![]() guanta - najpierw trzeba znaleźć tego co pokocha, ale to tak samo jak z tymi chudymi, znaleźć odpowiedniego to wyższa szkoła jazdy, zawsze się trafi jakiś "zepsuty" ![]() Phoce - więcej wagi większa siła przebicia ![]() ineczko - hahaha Per Matko Założycielko ![]() jackaaasia - siema ![]() Fafi - łap ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2009-01-02 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oooooooooooooo, już epizod drugi
![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Poza tym (czy zapomniałam o kimś jeszcze?)
Mischoko, Limo, akasha84, gastone - 'kome bak bejbi kome bak tu as" ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2009-01-02 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
gdzie jest miła dziewczynka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj tak kasa mi się teraz przyda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Zwłaszcza, jak się rozpędzisz
![]() Szanowna Pani Założycielko, Szanowne Panie........ WITAM SIĘ W DRUGIEJ CZĘŚCI MOJEGO ULUBIONEGO WĄTKU!!!! JEEE!!!! ![]() ![]() ![]()
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo nie chcę zaczynać nowego roku od stwierdzenia, że nie gryziemy, bo za kłamanie bozia może mi język odjąć ![]() malina - po pierwsze primo to weź rozrzuć puzzle po mieszkaniu i je posprzątaj, byle było ich dużo. Albo zaoferuj się żeby sąsiadom drewno na opał porąbać. Ja jestem facetem jeśli chodzi o codzienne motywy działań i sposób myślenia, ale jakbym sama miała tak rozwiązywać swoje doły to szlag by mnie trafił ![]() Nie ryczeć, człowiek od ryczenia ma spuchnięte oczy, a od spuchniętych oczu głowa boli. Matka Założycielka wygrała przetarg na nowe imię Fafi ![]() Ej, ja serio pytałam, widzę Nice na innych tematach, czemu u nas jej nie ma już? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Fafi - no wiem, że Limo wyjechała, a Mischoko odpoczywa ale brakuje tu ich nooo!
Ponura - no i szybciej tonie ![]() ![]() ![]() ![]() ineczko - hehe właśnie zaraz idę do antycznej mapy może się zmęczę psychicznie, sprzątać nie lubię, ugotowałabym obiad ale trzeba zjeść to co jest. w bloku drewno? nie da się ![]() ![]() ![]() ![]()
#17 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się w drugiej części
![]() Kasiamniam - super wyglądałyście ![]() Faficzkowa - po zdjęciach widać że wyjazd udany ![]() Malinko ja też ostatnio poryczałam sobie :/ to chyba te hormony. No ale czasami człowiek musi ![]() Ineczka - pięknie staniki Witam nowe koleżanki ![]() Mój TŻ na szczęście nie patrzy na moją wagę, nigdy nie było żadnych aluzji z jego strony itd. Kocha mnie taką jaka jestem chociaż że kiedy się poznaliśmy byłam o wiele szczuplejsza. W ogołe dość zabawnie musimy wyglądać ![]() ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2009-01-02 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I się coraz okrąglejszy robi, ostatnio musieliśmy szukać eleganckich ciuchów, bo było sobie zapinanie garnituru ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
też melduje sie w drugiej cześći
![]() ja niedawno wstalam ![]() Ola ja strasznie duzo waze a moj Tz mnie uwielbia mimo ze jak sie poznalismy wazylam duzo mniej! moj ex mi ostatnio powiedzial zebym nie przejmowala sie kilogramami bo jak sie poznalismy zwrocil uwage a mnie ( usmiechalam sie do niego) a nie na moja chuda psiapsiolke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Gosiu - no może i przez hormony cholera wie, na razie nie chce mi się wracać do Kielc... i taki tż to skarb
![]() ![]() Elliannia - bo tak powinno być, że facet się podpasowywuje pod dziewczynę a nie dziewczyna chudnie dla chłopa ![]() madziu - czasami się znajdzie normalnego chłopa, ale ja trafiam na samych "poniżej" ![]() ja właśnie jem 'pseud-pomidora" który smakuje prawie jak pomidor ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2009-01-02 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Moderatorka z pazurem
|
Jestem i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
MrsVargas u mnie tak samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Roses ![]() O, jak miło ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |||
Zadomowienie
|
Ja cipa jestem, mówiłam że widziałam Nice a widziałam Roses, ale obu mi brakowało i stąd te brednie
![]() Cytat:
![]() a bloku drewna niet, ale może jakieś domki są w okolicy, rąbanie drewna na pewno jest bardzo fajne, byle sobie nóżek nie uciąć, bo będziesz kuśtykać :P Cytat:
![]() ![]() co do wagi - u mnie proporcje są podobne, chociaż TŻ bardzo wysoki nie jest, ale wystarczy że 17cm wyższy ode mnie, i też szczuplutki ![]() ale się nie przejmuję, czekam tylko na moment kiedy będzie w końcu w stanie mnie unieść na dłużej niż dwie sekundy ![]() Cytat:
![]() Więc cholera może oni mają tak samo, że moga lecieć i na takie i na takie..hm... a ja zjadłam kawałek sera pleśniowego, mniam ![]() rodzice TŻa nas rozpieszczają pomidory są teraz ohydne ![]() ha, wywołałyśmy wilka z lasu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
moj ma 2 metry i kiedys wazyl 100kg a przez chorobe nerek schudl 20 kg i przytyc nie moze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() eh własnie gdzie Nice? chyba za bardzo pobalowała w sylwestra i teraz odsypia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też uwielbiam tą tuniczkę ![]() ![]() oh fajnego masz teog TŻta ![]() patrz wyżej ![]() zazdroszczę wam tych TŻtów ![]() ![]()
![]() |
#27 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No tak, TŻ fajny jest ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2009-01-02 o 12:58 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Gosiu - heh ja w necie nie szukam
![]() Ineczko - ja też powinnam skończyć pisać pracę inż. (nie mam książek w Staszowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() guanta - eee tam jakich porażek po prostu zamieniliście się rolami ![]() a mi znowu nie jest za dobrze na żołądku ![]() ![]()
#29 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja sie musze uczyc ale mi sie nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.