![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię ubrania i torebki. Zapraszam!!!NIEAKTUALNE Na wątku ubraniowym jestem pierwszy raz, więc wybaczcie wszystkie ewentualne błędy. Mam do oddania trochę ciuszków z "porządków szafowych"(będzie 6 postów, proszę o cierpliwośc), ubrania na zdjęciach są nieprasowane. Zdjęcia robione przy sztucznym świetle, dlatego też nie zawsze wiernie oddają wygląd ubrania. Ubranka wyślę uprane (postaram się wyprasowac, chociaż nienawidzę tego zajęcia![]() Moje oceny: nowy- po prostu nowy ![]() bdb- oznacza ciuszek założony 1-2 razy, wyglądający jak nowy bdb-/db+ - ciuszki noszone i prane kilkakrotnie, ale bez wyraźnych zmian w wyglądzie db- ubranka noszone i prane kilkakrotnie, o lekko zmienionym wyglądzie (wady opisuję) Wzamian szukam tylko i wyłącznie zapachów (proszę nie proponujcie mi ubrań, bo jestem paskudnie wybredna i nie biorę nic czego na własne oczy nie widzę ![]() ![]() Zapachy, których szukam: 1. Amor Amor- Cacharel 2. Ultraviolet- Paco Rabana 3. Mania- Armani 4. Puma Red 5. Deep Red- Hugo Boss 6. Cool Water- Davidoff 7. Noa Perle- Cacharel 8. Nina- Nina Ricci I raczej tylko te, chociaż kusic możecie ![]() Przyjmę również bardzo chętnie prostownicę do włosów z nakładką do karbowania i urządzenie do robienia warkoczyków (nie wiem jak to się nazywa) ![]() A teraz to, co mam na wymianę: 1. Koszulka srebrno-szara, lycra, wiązana na szyi, rozmiar L, stan jest bdb-, ale ma rozcięte to ramiączko na szyję, było za długie i zrobiłam sobie wiązanie (będę wybredna) 2. Koszulka bawełniana pomarańczowa na ramiączka, napisy z przodu, rozmiar L, stan bdb- 3. Koszulka zielona bawełna z lycrą, satynowe bufiaste rękawki i wiązana wstawka pod biustem, duży odsłaniający ramiona dekolt, rozmiar L, nowa (będę wybredna) 4.Koszulka na cienkich ramiączkach, brązowa, lycra,z ozdobną błyszczącą aplikacją z cekinami, dekolt V, odcinana pod biustem, kopertówka, asymetryczny dół, rozmiar XXL ( ale jest napewno mniejsza, bardzo obcisła), nowa (będę wybredna)- plamki widocznej na zdjęciu tam nie ma, wina aparatu 5.Koszulka na ramiączka, biała, z dużą kwiatową aplikacją, z naszytymi perełkami, koralikami i cekinami, rozmiar L, stan bdb- 6. Koszulka na ramiączka, z dzianinki, czarna, z białymi paskami, rozciągliwa, rozmiar M (na moje oko), stan db+ Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-02 o 02:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienię ubrania i torebki. Zapraszam!!!
7. Koszulka na ramiączka kremowa bawełniana, z przodu ciekawa kwiatuszkowa aplikacja, koronkowe obszycia, rozmiar L, stan bdb-
8.Koszulka na ramiączka w biało- czerwone paskina dole śliczne obszycie z haftu w kwiatuszki, rozmiar L/XL, nowa 9. Koszulka biała zlycrą, bez rękawów, ZARA, rozmiar S, stan db+ 10. Koszulka bawełniana NIKE, kremowa, czarne obszycia, rozmiar z metki 128-140, stan db+ 11. Koszulka czerwona na ramiączka, w białe poprzeczne paski, rozmiar S/M, stan bdb 12. Koszulka niebieska w białe paski, bawełna, prązkowana, bez rękawów, rozmiar S, stan db+ Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-02 o 02:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
13.Koszulka fioletowa z lycrą, bardzo cienkie regulowane ramiączka, rozmiar M, nowa
14. Bluzka beżowa bawełniana, duży dekolt łódka odsłaniający ramiona, rękawy 3/4, z przodu napisy, stan bdb- 15. Bluzka czarno-czerwona bawełniana, z przodu sztywna aplikacja, rozmiar M, stan db 16. Bluzka fioletowa, cienka, prześwitująca, dekolt w łódeczkę, dłuuugie rękawy, ozdobne aplikacje i tasiemki, rękawy rozcięte od góry do łokcia, rozmiar z metki 38,stan bdb 17. Bluzka czerwona bawełniana JUST FOR YOU, z białymi napisami z przodu i na rękawie, rozmiar S, stan db 18. Bluzka biała z dzianiny, dekolt w serek, rozciągliwa, rozmiar M, stan db+ Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-02 o 02:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
19.Koszulka na ramiączka z bolerkiem, kolor khaki,, z ozdobnymi błyszczącymi wzorkami na bolerku, rozmiar M, nowa
20. Bluzka koszulowa, gnieciona, kolor szaro-brązowy, rozmiar M, stan bdb 21. Bluza szara bawełniana NIKE, wstawki w paski, brakuje kaptura, rozmiar na metce M, wzrost 178 (ale jest duża) 22. Bluza z polaru kremowa PIERRE PHILIP, rozmiar L, stan bdb 23. Bluzka z dzianiny jasnozielona, dekolt w serek, rozmiar M, z przodu i na dekolcie ozdobne perełki, stan bdb 24. Bluza z białego misia, cieplutka, rozmiar M, stan db+ ( zmechacona w środku) Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-02 o 02:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
25. Spódnica dwuwarstwowa, w odcieniach czerwieni i różu, asymetryczna, rozmiar 12-14, stan bdb-
26. Sukieneczka-ogrodniczka sztruksowa bordowa, GAP, rozmiar 12, stan db+ 27. Spodnie z ciemnogranatowego jeansu, TUTTI FRUTTI, na wzrost 164, trochę poprzecierane na dole, mało noszone, stan db+ 28. Majteczki białe nowe z metką, zprzodu prześwitujący wzór w czarne kwiaty, z błyszczącą nitką, rozmiar z metki XXL, raczej mniejsze Stringi białe, nowe z metką, z przodu koronka w różowe kwiaty, rozmiar XL 29. Biustonosze nowe, rózowy, rozmiar 80B, ale jest mniejszy, bez metki biały, z metką, rozmiar 80 C, napewno mniejszy biały bez metki, bez ramiączek, rozmiar 90C, napewno mniejszy 30. Chustka na szyję, cienka, seledynowa, stan db+, delikatnie zaciągnięta w jednym miejscu, ale praktycznie niewidoczne Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-02 o 02:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
31. Torebka mała żółta, do ręki., z ozdobnymi kółeczkami, stan db+
32. Torebka sztruksowa czerwona YVES ROCHER, do ręki, nowa z metką 33. Torebka fioletowa, do ręki, wyplatana chyba z jakiegoś sznurka, w środku mała dodatkowa kieszonka, stan bdb, nieużywana 34. Torebka granatowo-beżowa z miękkiej skórki, z kieszonką zewnętrzną na zamek,stan bdb (będę wybredna) TO NA RAZIE KONIEC. ZAPRASZAM Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-02-02 o 02:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1230941225
odp u mnie :0 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Joasiu interesują mnie zapachy. Masz może coś poza wątkiem? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nerchie nie widze w Twoim wątku perfum, a tego szukam. Pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny naprawdę nic wam się nie przyda???????????
Zabierzcie to ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1230941225 ?
ale to chyba będzie troche za mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ale nic po za bluzką nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
3. Koszulka zielona bawełna z lycrą, satynowe bufiaste rękawki i wiązana wstawka pod biustem, duży odsłaniający ramiona dekolt, rozmiar L, nowa (będę wybredna)
4.Koszulka na cienkich ramiączkach, brązowa, lycra,z ozdobną błyszczącą aplikacją z cekinami, dekolt V, odcinana pod biustem, kopertówka, asymetryczny dół, rozmiar XXL ( ale jest napewno mniejsza, bardzo obcisła), nowa (będę wybredna)- plamki widocznej na zdjęciu tam nie ma, wina aparatu 21. Bluza szara bawełniana NIKE, wstawki w paski, brakuje kaptura, rozmiar na metce M, wzrost 178 (ale jest duża) czy to męska? cos u mnie?? miałam dużą dokładkę ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-01-06 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mi u Ciebie spodobało się
ale mogłabym prosić o wymiarki, szer w biuście i dł
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie, taka wymiana by mi się nie opłacała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.