![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
trochę perfum i kolorówki - moje ostatki kosmetyczne
NIEAKTUALNE
Wymienię z chęcią ale - nie na siłę bo nie mam wielkiej presji na pozbycie się - nie szukam Avonu, Oriflame i niskiej półki - nie lubie odlewek, odpsików perfum - nie szukam pielegnacji i ubrań - z dodatków interesują mnie wyłącznie wisiorki i koraliki Promod, Camaieu i pokrewne (nie hand made) - z zapachów tylko górna półka, srednia odpada Wszystkie moje kosmetyki sa oryginalne, swieże, nie przeterminowane, odpowiednio przechowywane i zadbane - tego tez wymagam od potencjalnych kontrahentów Aha - osoby poniżej 10 przekupek wysyłają jako pierwsze My wish list : podkład płynny wysokopołkowy, sredni bez - raczej kryjący lub półkryjący, chetnie liftingujący - mało używany puder w kamieniu w puderniczce z lusterkiem, raczej wyższa połka, mało uzywany, sredni beżyk olejek Nuxe bez drobinek - najchetniej duże opakowanie, nie miniaturki perfumy- słodziaki, chętnie przygarnę Princess, Musk Etro (moze byc odlewka), Vanille Coco Comptoir sud Pacific , ze świeżych chętnie Funny Moschino i Aqua di Gio (mała ilosc) błyszczyki z wyższej pólki mało używane - Diora, YSL, HR - odcienie jasnego różu, jasny koral, beż, nic ciemnego. Perfumy dokładka Amorito The Body Shop - 30 ml, 2 razy psiknięte - zapach czekoladowy, całkiem smaczny ale ja sie ostatnio odchudzam ![]() NIEAKTUALNE My Insolence Guerlain - zostało jakies 20/50 ml, bez kartonika Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. odleje 5 ml Coco Chanel Mademoiselle - do slicznego atomizerka. NIEAKTUALNE Escada magnetism - 1/3 z 30 ml. koreczek luźny, kartonika brak Truth CK - perfume body oil - olejek perfumowany, o zaskakująco trwalym zapachu Truth, kartonik jest. Została równo połowa ze 150 ml Miniaturka Amarige Givenchy 4 ml. zużyta 1 kropla dla przypomnienia miniaturka Dolce Vita Dior - zostało 3/4 flakonika Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknęta próbka zapachu Aqua di Parma Arancia - nieużywana Próbka zapachu Aqua di Parma Foglie di Basilico - nieużywana obie w kartonikach kolorówka puder nabłyszczający Mary Kay Mineral Shimmer powder - ze złotą gwiazdką - wkład do puderniczki, w pudełeczku, raz użyty, jak dla mnie za mocno błyszczy jakby ktos bardzo chciał moge podzielic sie najnowszym pudrem mineralnym rozswietlającym Isadory (ten różowy), dopiero co kupiony, cudowny efekt ale za chiny go sama nie zuzyję - mogę przesypac do pudełka po pudrze Estee Lauder róż Deborah Hi tech z pędzelkiem - ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15996 w kolorze słodkiego różu ze srebrnymi "żyłkami", sliczny, ale dla mnie za delikatny - kilka razy przetestowany. Chętnie wymienie na inny róż, chętnie w kremie podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku pomadka Deborah z kolekcji lato 2008 - bardzo jasny róż, rozswietlająca cien w musie Yves Rocher, opalizujacy jasny róż pomadka Glam shine cream - na zdjeciu ciemna, w rzeczywistosci malinowy przejrzysty róż z drobinkami, sliczna, ale ja wole błyszczyki, raz uzyta Pielęgnacja suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały Sally Hansen Natural Shine- odzywka do paznokci (ta w złotym opakowaniu) - raz użyta Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2009-02-03 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: trochę perfum i kolorówki - moje ostatki kosmetyczne
suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa
żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, Interesuje mnie Escada Magnetism, Code, odlewka Coco i puder IsaDora. Może znalazłabyś u mnie coś za któreś z tych rzeczy?
Z Twojej wishlisty mam JT. Może zainteresują Cie Hot Couture EDP (ok26-27ml z 30)?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Perfumetka Sephora z zestawu , 10 ml - wanilia i kwiat pomaranczy, raz psiknęta
uflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa My Insolence Guerlain - zostało jakies 20/50 ml, bez kartonika cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za My Insolence ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() -róż Deborah Hi tech z pędzelkiem - puder nabłyszczający Mary Kay Mineral Shimmer powder suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały Zapraszam, zajrzyj ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-07 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje za propozycje, wieczorem przestudiuje Wasze watki i odpowiem. Poki co wkleiłam zdjecia.
Zapomniałam napisac ze absolutnie nie szukam błyszczyków Juicy Tubes, mam ich juz w nadmiarze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Irsin- nic niestety nie znalazłam dla siebie
![]() Memento - propozycja kusząca i to bardzo ale musiałabym odświeżyc sobie pamięc i przetestowac. Sęk w tym ze od świat jestem chora i nie ruszam sie z domu - przynajmniej jeszcze z tydzien to potrwa, jesli zechcesz poczekac Gargamelowa - akurat JT nie szukam a Hot Couture to kompletnie nie moja bajka, pozdrawiam ![]() MArtulinka - zainteresowała mnie Princess - ile jej masz? ![]() ![]() Muciu u Ciebie jakies odsypeczki niewielkie Mac'ów by mnie zainteresowały ale musiałabym sie zastanowic bo nie mam w co przesypac a uzywac z worka jest raczej niewygodnie.... Szarado kurcze nie znam ani jednego z Twoich zapachów ![]() Tompolo zainteresowało mnie serum Tigi - jaka ma date ważnosci? Czarna dziękuję ale te podklady mi nie odpowiadają niestety mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kurcze tydzien to sporo czasu ,wiesz co moze jesli nie znajde naprawde nic interesujacego to poczekam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok, jak tylko bede na siłach pojde poniuchac, mam jeszcze jeden zaległy zapach do obwąchania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
fajne zapachy u ciebie widzę
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kisssiel u ciebie widze ciuchy a tego akurat zupełnie nie szukam, napisałam to zresztą w pierwszym poście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Cos u mnie za My insolence?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299964
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za My Insolence Guerlain ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304159 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Aniu u Ciebie chętnie Prade lub Code
![]() Pozdrawiam dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
dorzucę
![]() m-habibi, jeżeli w złoto wpada to chyba nie bedzie dla mnie, bo ja jestem zimny typ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik.
może pacco rabanne pour elle EDP https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
miniaturka Dolce Vita Dior - zostało 3/4 flakonika
cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.