![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię kosmetyki Estee Lauder lub Clinique na perfumy Chanel Allure lub inne WAWA
Witam serdecznie, z chęcią dokonam wymiany: różne kosmetyki: kremy, tusze, błyszczyki, pomadki, bronzery z Estee Lauder, Clinique, MAC lub Donna Karan na jakąś fajną wodę, np. Allure Chanel, L-Instant Guerlain lub inną fajną
![]() Może wymienię kilka: Estee Lauder - seria Re-Nutriv kremy pod oczy, szyja dekolt oraz serum Comfort oraz Ultimate, Time Zone, Revelation, Perfectionist CP+ 30 ml lub 50 ml, Idealist 30 ml lub 50 ml, Future Perfect 250 ml!, Advanced Night Repair - koncentrat na noc + krem pod oczy na noc, Resilience Lift Extreme - kremy na noc, na dzień i pod oczy, Day Wear Plus, compact Resilience Lift Extreme - może być w puzderku lub sam wkład, pomadki, tusze LASH XL, DW, Sumptuos, fluid DW Light kolor 1.0, 2.0 i 3.0, fluid Resilience Lift Extreme, Brilliant Shimmer 04, balsam White Linen, bronzery, korektory w sztyfcie oraz cudowne Ideal Light z pędzelkiem wysuwane oraz korektory zmarszczek wokół ust i głębokich zmarszczek z serii Perfectionist CP+, Idealist Micro-D głęboki peeling, woda Youth Dew (30 ml) oraz Black Orchid (30 ml) Clinique - kremy moisture surge extra, repairwear, superdefense, serum Turnaround, fluidy super fit - 07, 09, 13, pomadki, cienie pojedyncze, City Block MAC - woda do twarzy, pudry, pędzel i gąbeczka - puszek, puder mineralny Donna Karan - Gold - 100 ml (perfumy + dezodorant) i 30 ml perfumy, Be Delicious Night, męskie: Kiton Black, kosmetyki Lab Series - kremy na dzień, na noc, preparat do golenia elektrycznego i żel pod oczy Co na wymianę, do dogadania ![]() Załączam parę zdjęć kolorówki z Estee Lauder i Cliniqua. Edytowane przez Mikamich Czas edycji: 2009-05-22 o 19:17 Powód: doszły nowe rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię kosmetyki Estee Lauder lub Clinique na perfumy Chanel Allure lub inne
Cześc!! Mam Manię Armaniego, szukam pudru w kamieniu i maczka Clinique
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304230 - tu szczegóły/mój wątek Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię kosmetyki Estee Lauder lub Clinique na perfumy Chanel Allure lub inne
zajrzyj do mnie
![]() ja poszukuję podkładu estee lauder DW
![]() |
#4 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Kontaktujemy sie tylko przez forum, prosze dokladnie opisac co jest do wymiany.
Zachecam do przeczytania regulaminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294429 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mikamich Czas edycji: 2009-01-23 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mikamich, przejrzyj wątki innych dziewczyn i napisz, co dokładnie możesz zaoferować, bo w sumie tak się poruszamy po omacku. Nikt nie wie, co dokładnie oferujesz. Nazwy kosmetyków powinny być w pierwszym poście, który możesz edytować i je tam wpisać. Witamy na Wizażu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie jakieś kremy pod oczy lub do twarzy (cera mieszana,naczynkowa,po 35 roku)Estee Lauder.Może chciałabyś słonika Kenzo Jungle,około połowy z 30 ml,bez kartonika?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-01-23 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mam kremy pod oczy i do twarzy z serii Resilience Lift Extreme lub Re-Nutriv, ale Kenzo mnie nie interesuje niestety ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A Nina Ricci Delice d'Epices?! To zapach nie do kupienia w polskich perfumeriach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie znam ;( I raczej nie zdecyduję się bez powąchania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie przeciwzmarszczkowe kremy pod oczy lub Black Orchid.
Zerknij do mnie ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A za Black Orchid chciałabyś Angel Le Lys 25 ml z ubytkiem prawie niewidocznym lub Neonatura Cocon 50 ml z niedużym ubytkiem,Lub Josephine Rance ok 60\100ml ?Lub coś z tego wątku może jeszcze wybierzesz:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305650 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znalazlas cos u mnie? Inetersuje mnie maczek posy albo peony. Ewentualnie superdefence, albo inne clinique, cienie w kolorach jasnych, pomadki rozowe troche transparentne (clinique) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294429 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A nie posiadasz czasem kremu pod oczy clinique All about eyes (rich), turnaround, 3 krokow albo redness solutions?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Sorki, trochę nie umiem się poruszać po tym forum. Wybaczcie, jak strzelam jakieś głupoty, odpisuję nie tu gdzie trzeba
![]() Edytowane przez Mikamich Czas edycji: 2009-01-23 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
masz moze Estee Lauder double wear 02
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli Mania Ci się spodoba,chętnie się wymienię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To sprawdz ta Prade. Ja bym sie pisala na maczka peony i superdefence(typ skory 2). A kosmetyki masz pelnowymiarowe i oryginalne? Tak duzo tego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
tak pytalam o poklad Double Wear 02
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
a czy za black orchid chcialabys coco chanel lub angel violet? jaka pojemnosc orchid?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Escada to sezonowka, juz jej nie ma. Ale taka landrynkowa owocowa, raczej na lato,mysle, ze prada bardzie bedzie Tobie odpowiadala. To w takim razie do tego rozu chcialabym dobrac cos jeszcze, bo za perfum to troche malo. Ale najpierw sprawdz a pozniej pogadamy. Jak masz na zbyciu duzo kosmetykow to ja naprawde chetnie oddam ta prade, nawet za miniaturki, bo baaardzo lubie clinique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.