![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Paleta cieni Clinique, płyn do demakijażu Clinique, puder Max Factor, Sephora
nieaktualne
DOKLADKA estee lauder double wear kolor 4C2 auburn 06 zuzycie ok pol opakowania 1. Paleta 6-ciu cieni Clinique kolory od lewej: sugar (Soft Shimmer) lucky penny (Super Shimmer) beach plum (Duo) victorian pink (Duo) rum spice (Super Shimmer) daybreak (Super Shimmer) zużycie minimalne, jedynie jednego koloru nieco wieksze, jak widac na zdjeciach ![]() 2. Płyn do demakijazu Clinique Take the Day Off http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7493 pojemność ok. 45/50 ml - Queen 3. Puder brązujący Max Factor http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1257 kolor 001 Golden, 21g, tylko mazniety 4. Rozświetlacz Sephora http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13461 wersja brązująca zuzycie minimalne (real foto) 5.La Roche Posay Effaclar K 5x5ml + 1x3ml - próbki 6.La Roche Posay Anthelios Xl 50+ filtr do twarzy 3x5ml - próbki - Queen uwaga ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-01-27 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paleta cieni Clinique, płyn do demakijażu Clinique, puder Max Factor, Sephora
Hej, interesuja mnie cienie clinique oraz effaclar, znajdziesz cos?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paleta cieni Clinique, płyn do demakijażu Clinique, puder Max Factor, Sephora
witaj
![]() interesuje mnie ta pletka ![]() oddam za nia wieeeele ![]() zapraszam do mnie moze Ci sie cos spodoba ![]() 1. Paleta 6-ciu cieni Clinique kolory od lewej: sugar (Soft Shimmer) lucky penny (Super Shimmer) beach plum (Duo) victorian pink (Duo) rum spice (Super Shimmer) daybreak (Super Shimmer) zużycie minimalne ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
awunia, caroline - niestety nic mi sie nie przyda
justitia - na chwile obecna nic, ale bede do Ciebie zagladac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paletkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasciwie sama szukam puderkow ![]() jedynie mam na wymianke ten Joko - mozaike, a poza watkiem moglabym ustapic sypki puder Joko - jest bardzo fajny ale kupowalam przez neta i nie trafilam z kolorem ![]() mam tez kuleczka brazujece Avon
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
niestety nic nie wypatrzylam. pozdrawiam
![]() podoba mi sie tusz VS, ale to chyba za duzo za płyn oddam caly watek za puder kanebo ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Chętnie wymienię tusz VS za płyn.
![]() ![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2009-01-23 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
z tym, ze wysyłka z mojej strony bedzie mozliwa dopiero w lutym (wyjezdzam na ferie)
jezeli poczekasz, to byłoby super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
odezwe sie kiedy wroce, dobrze? chyba, ze wolisz teraz wymienic adresy na PW
![]() dorzuce probki, jak najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Spokojnie, jak wrócisz to się dogadamy co do wysyłki. Tusz zaznaczyłam jako wymieniony z Tobą, żeby nikt o niego nie pytał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cienie Clinique i rozświetlacz Sephora?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nic, szkoda ze Lucidity to odsypka
u Ciebie baaardzo podoba mi sie GloMinerals puder prasowany honey fair i pedzel do pudru GloMinerals ![]() oraz roz Diora Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-01-25 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Kanebo już wymienione, szachownicy za cienie nie oddam. ![]() Dziękuję za propozycję ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
róż Diora jest prawie wymieniony, czekam na ostateczną decyzję wizażanki; a puder i pędzel chyba zostawię sobie bo bardzo mi się podobają ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chetnie przygarnelabym jakis puder/roz, moze znajdziesz cos poza watkiem, jesli nie to bede do Ciebie zagladac |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
COś u mnie za
Paleta 6-ciu cieni Clinique albo puder brązujący Max Factor ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej, czy mialabys realne foto paletki?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.