|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
orlicowa lista życzeń ;)
SZUKAM przede wszystkim [pogrubione szczególnie]:
![]() Moje wątki wymiankowe: ubrania i kosmetyki+biżu Zapraszam ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2009-03-19 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: orlicowa lista życzeń ;)
Miałabym szaro-czarną torbę, zdecydowanie A4
![]() noszona dosłownie kilkanaście razy - miała być taka na codzień, na zeszyty, na miasto, ale jakoś za bardzo przyzwyczajona jestem do plecaka ![]() Mogę zrobić zdjęcie, jeśli coś w tym stylu by się interesowało ![]() No i co masz na myśli, pisząc "ciekawe książki" ![]()
![]() |
#3 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ciemno już, więc i z lampą niedobrze i bez lampy też źle, no ale jednak coś nie coś widać
![]() Torba jak widzisz ma skórzane rączki. Z boku widzę odpiął się "frędzelek", zauważyłam już po zrobieniu zdjęcia, ale to jest na taki nap, magnes, czy co tam ![]() Z drugiej strony torba jest czysta, w tym szarawym materialne, prosta. W środku jest jedna przegródka mniejsza, wielkości na dokumenty, rachunki, notes. I z drugiej strony miejsce na komórkę i druga nieduża kieszonka (wielkości powiedzmy na papierosy, zapalniczkę i jeszcze jakiś drobiazg).
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-01 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Spokojnie wchodzi duży segregator + jest ok. 5cm do zamka, czyli luźno
![]() ![]() Przejrzę jeszcze Twój wątek, bo faktycznie za samą biżu by mi się nie opłacało ![]()
![]() |
#5 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Interesuje mnie kolorówka: cienie, róże (ale jestem bladzioch
![]() Poza tym - również biżuteria ![]() Zapachy również, ale raczej nie ciężkie, duszące ![]() No i niestety jestem podatna na kuszenie... A tak zupełnie poza wątkiem - to widzę, że dziołszka w moich "klimatach" się znalazła, co wnioskuję po zdjęciu w górach z TŻ'tem ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
nic ale jak bedziesz miala dokladke to mozesz napisac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Ja mam, ale poza wątkiem zielony ciemny cienie do powiek. ciemny zielony-jasny zielony - żółty byłabyś zainteresowana?? Pozostało jakies 95%, bo były użyte 2 razy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
tak bardzo obcisły, się za pośladki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
No to Okej.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Aha. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.