![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zapraszam :)
NIEAKTUALNE!!!
Witam ![]() oto moje kosmetyki na wymianę; wszystkie są oryginalne (pochodzą z markowych perfumerii, dobrych aptek) i pełnowartościowe (nie przeterminowane, zadbane) ![]() Prawie wszystkie oferowane przez siebie kosmetyki nabyłam osobiście, tak więc każdorazowo mogę udzielić pełnej informacji na temat miejsca i orientacyjnej daty ich nabycia. W przypadku nielicznych pochodzących z wymiany osobiście gwarantuję oryginalność. Zdjęcia zamieszczę na życzenie. Wykrzyknikiem oznaczam kosmetyki, z którymi rozstanę się tylko w zamian za coś wyjatkowo mi przydatnego. Z góry uprzedzam, że na nic spoza mojej wish-listy NAPRAWDĘ się nie skuszę ![]() Z ulgą pozbyłam się większości niepotrzebnych mi kosmetyków i jestem zdecydowana na wchodzenie w posiadanie tylko i wyłącznie takich, o których wiem, że będę mogła zużyć je osobiście ewentualnie podarować komuś z bliskich ![]() Absolutnie nie interesują mnie ciuszki, biżuteria, torebki, kosmetyki Avon/Oriflame, kosmetyki marketowe, ani też (z zasady) produkty zakupione na Allegro ![]() Proszę nie obrażać się, jeśli spytam o miejsce/orientacyjną datę nabycia interesującego mnie kosmetyku oraz poproszę o podanie kodu!!! Osoby z niewielką ilością pozytywów w IP będę prosiła, aby wysłały swoje kosmetyki jako pierwsze ![]() Do zaoferowania mam: ! Estee Lauder puder sypki Lucidity kolor 06; połowa opakowania UWAGA! Puder jest oryginalny, zakupiony w Stanach wiosną ubiegłego roku. Połowa zawartości opakowania (ważona na wadze aptecznej ![]() Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual; zostały kolory: satynowy kakaowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada; opakowanko w stanie idealnym; brak pacynek; jest kartonik - oddam za drobiazg, ponieważ cienie mają już "swoje lata"; zapach, konsystencja, trwałość bez zastrzeżeń ! Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito; wersja testerowa w plastikowym przezroczystym troszkę pekniętym etui; odłamany fragment plastiku; zużycie niewielkie Helena Rubinstein Stellars Showlights Gloss kolor 66 Sweet dream (przepiękny delikatnie koralowy z intensywnym połyskiem); zostało mniej niż połowa z wyjściowej pojemności 10 ml Vichy Capital Soleil brązujace mleczko nawilżające do twarzy i ciała; pojemność 100 ml; produkt 1 raz użyty; jest kartonik ! Galenic; olejek arganowy; 4 zakręcane fiolki po 3 ml każda fiolka (produkt b. wydajny) Galenic; Elancyl peeling; tubka 30 ml; nowa, nieuzywana, nie odkręcana; termin przydatności: do września 2009 Galenic Biophycee maseczka ujędrniająca; tubka 15 ml; nowa nieużywana Mustela; krem z filtrem mineralnym; parę razy użyty na buzię; produkt pelnowymiarowy Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana (mam kilka sztuk) ! Avene łagodny tonik przeznaczony dla skóry wrażliwej; opakowanie pełnowymiarowe; produkt nowy, świeży, nie otwierany; kartonik w jednym miejscu naderwany ! La Roche Posay Anthelios AC; 13 tubek po 2 ml każda tubka (w sumie 26 ml); oryginalne, nowe, w kartonikach ! Avene Ystheal+Emulsion; tubki po 5ml, nowe, w kartonikach, 14 sztuk Na wymianę szukam:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-06-27 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
Witaj
![]() czy cos za wode LRP znalazlabys u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
Coś u mnie za:
Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual; zostały kolory: satynowy kakaowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada; opakowanko w stanie idealnym; brak pacynek; jest kartonik - oddam za drobiazg, ponieważ cienie mają już "swoje lata"; zapach, konsystencja, trwałość bez zastrzeżeń Helena Rubinstein Stellars Showlights Gloss kolor 66 Sweet dream (przepiękny delikatnie koralowy z intensywnym połyskiem); zostało troszkę mniej niż połowa z wyjściowej pojemności 10 ml Poza wątkiem posiadam nieużywany balsam do ust Tisane ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() Aniu, mam taką prostownicę na zbyciu http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=267922, może Cię zainteresuje ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś za Bright Crystal?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
mirro
![]() ja systematycznie monitoruję zawartość twojego kramiku, od czasu kiedy wyraziłaś zainteresowanie Lucidity ![]() niestety na razie niczego nie znajduję ![]() bądź pewna, że jak tylko dorzucisz coś, co wzbudzi moje zainteresowanie (i za co będę chciała oddać puder lub - od teraz - wodę LRP), nie omieszkam się zgłosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety w kramiku nieczego nie znalazłam balsamikiem Tisane też nie jestem zainteresowana ![]() dziekuję za ofertę pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
musiałabym coś więcej o tym modelu poczytac. Zrobie to jutro (dzisiaj nie dam już rady). A co z mojego kramiku wpadło Ci w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Słoniku,
wstępnie zainteresował mnie ten produkt: ++ The Body Shop – Born Lippy Watermelon Balm, NOWY Muszę poczytać coś wiecej na temat wlaściwości tego balsamu i zapoznać sie z recenzjami na KWC. Prosiłabym też o info na temat terminu przydatności do użycia oraz miejsca zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
! Avene łagodny tonik przeznaczony dla skóry wrażliwej; opakowanie pełnowymiarowe; produkt nowy, świeży, nie otwierany; kartonik w jednym miejscu naderwany
Galenic płyn do demakijażu oczu; 150 ml, nowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, poczytaj
![]() ![]() A mi się podobają: piątki Incognito lub EL Lucidity ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u Ciebie interesują mnie tylko zapachy: L i (może) fioletowy Amorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
galenic demakijaz
amor amor oba prosze odp u mnie
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
czesc! cos u mnie za ! Galenic; olejek arganowy;1 szt
Galenic płyn do demakijażu oczu; 150 ml, nowy Avene łagodny żel do demakijażu; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana ! Avene łagodny tonik przeznaczony dla skóry wrażliwej; Avene mleczko do demakijażu przeznaczone dla skóry wrażliwej; buteleczka o pojemności 25 ml; Avene Diacneal; 2-3 tubki
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
! Versace Bright Crystal - pojemność wyjściowa 30 ml, aktualnie zostało ok. 18 ml (więcej niż połowa); jest kartonik ! Cacharel Amor Amor - miniaturka z atomizerem; pojemność 5 ml, nieużywana; 2 sztuki
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko Euphoria mnie zainteresowała ... niestety masz jej zbyt dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Obejrzałam fotku, poczytałam o paratmetrach, no i stwierdzam, że nie jest to model, z którego byłabym zadowlona. Zależałoby mi na czymś ciut bardziej "zaawansowanym technologicznie" i - co szczególnie istotne - z szerszymi płytkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a JA?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do daty ważności, to jest długa, ale dokładny kod podałabym jutro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o warunki wymiany, to chyba lepiej byłoby żebyś Ty wskazała, co z mojego kramiku przydałoby Ci się najbardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.