![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dużo różności:)
NIEAKTUALNE
witajcie zrobilam totalny przegląd i mam następujące rzeczy do wymianki: dokładka Nowy tusz z wibrującą szczoteczką-kupiony 2 dni temu e sephorze-uzyty 2 razy-oddam tylko za coś super Lancome, Oscillation Powermascara- GUERLAIN LES VOILETES PUDRE LIBRE kolor 03 kupiony na poczatku stycznia w sephorze-mam kartonik, puszek -ubytek max 15% rezerwacja LANCOME COLOR FOCUS NR 307-czwórki wpastelowych odcieniach-prawie nowe-tylko wypróbowane-mam kartonik CLINIQUE COLOUR SURGE EYE SHADOW-limitowanka 6 cieni-ubytek max.5% CHANEL JOUES CONTRASTE-kolor 55-limitowanka-nowy-użyty 3 razy-mam kartonik,pędzelek, aksamitkę kupiłam niedawno w sephorze-wymienię tylko na rzecz z listy lub inny odcień różu,ale też nowego ![]() DIOR DIORSkIN FOREVER-compact-kolor040-ubytek ok 15-20% SMASHBOX HIGHT DEFINICTION -rewelacyjny podkład-kolor M4-do ciemniejszej karnacji-ubytek 1cm-mam kartonoik CLINIQUE FULL POTENTIAL LIPS-kolor 03-nowy,nieużywany-poj.2.4ml CLINIQUE HIGH IMPACY MASCARA-nowa,nieużywana-poj.4g ivenchy Acti' MineG Make Up Base SPF15-rozświetlająca baza pod makijaż z 30ml -ubytek ok 10% kolor mango rezerwacja CLINIQUE ALL ABOUT EYE RICH-nowy krem pod oczy-połowa opakowania-czyli słoiczek 7ml-nieotwierany AVENE DEMAQUILANT DOUCEUR-żel do demaikjażu oczu wrażliwych-nowy poj.125ml leci do lola23 STILA PETAL INFUSIONS-KREM DO CERY MIESZANEJ,WSPANIALE MATUJE -UBYTEK OK 20% Z 30ML to ten http://www.stilacosmetics.com/produc...l.asp?PMID=420 OLAY serum pod oczy z -pozostało ok 3/4leci do lola23 YVES ROCHER inositol Vegetal krem na dzien-z 40ml-ubytek ok 5%-nie mam juz kartonika,ale krem jest nowy MATRIX BIOLAGE-ODLEWKA OK 150ML balsamu do włosów suchych i zniszczonych YSL NU-połowa z 30ml PIERRE CARDIN EMOCTION-z 30ml pozostalo ok.18ml JIL SANDER SUN Z 75ML-pozostała połowa szukam tylko i wyłącznie sypańca clarins,kanebo, może dior,givenchy reparatora Estee Lauder bazy smashbox photo finish light rozświetlającej,nowej bazy clarins matującej bazy Lancome białego pudru MAKE UP fOR EVER bronzerów bez drobinek nowego prasowanego pudru chanel kremów na noc clarins, dior, estee lauder ewentualnie fajne perfumy np. Adict, Amor Amor, Lolitka,poison diora różów Givenchy aptecznych płynów micelarnych podkładu nude diora-do ciemniejszej karnacji Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-03-20 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dużo różności:)
Hej
![]() cos u mnie za jil sander i/lub cienie clinique? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304159 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej-najbardziej podoba mi się lolitka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej abar
![]() nim sie spytam czy cos u mnie wynajdziesz to zapytam o Twoj roz chanel. to jest ten o wdziecznej nazwie in love czy jakos tak? on jest bardziej rozowy czy czerwony? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko juz nie pamietam, czy w koncu pasuje do mnie czy nie do konca. a cos ewentualnie widzialabys u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wiesz masz dużo fajnych rzeczy,ale ja tak naprawdę sama nie wiem czy mam wymieniać, wolałabym go ewentualnie wymienic na coś z listy poszukiwanych przeze mnie kosmetyków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
moze cos u mnie za rozyk Chanela?
podoba mi sie tez Matrix i Avene ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2009-02-10 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7173,t-girl.html
mozesz sobie o nim poczytac ![]() jakby cos, to daj znaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja już coś wyczytałam na necie ,że ten zapach należy do świeżaków, a ja za takimi nie przepadam
ja dopiero założyłam wątek,więc może coś ci nie podpasuje w najbliższym czasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może Crystal Noir za róż Chanela? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
rozyk w sumie odpuszcze bo za cieply kolorek
![]() natomiast moze cos za Matrix i Avene? mam krem Clarinsa na noc, tylko musze poczekac na Madlaine jesli bylabys zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja już dawno go u Ciebie wypatrzyłam
![]() tylko nie mam pojęcia na ile mniej więcej wyceniasz go? a tak z ciekawości-dotarła już do ciebie moja mała przesyłka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
30 ml bez trzech psików ( nowe w kartoniku), mam jeszcze Insolence
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
wg mojego rozeznania pocztowo-skrzynkowego to niestety nie - ale bede czekac niecierpliwie
![]() co do kremu- pelna wersja czyli 40 ml kosztuje 259 zl w sklepie, tak wiec mysle ze ten swoj wyceniam na ok. 90-100 zl. jest nowy, nie ruszany i nie odkrecany.produkowany w 2008 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
nie wypatrzyłam
![]() mogę Ci ewentualnie coś dodać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Kici kici miau miau
|
jakbys mogla poczekac to jestem wdzieczna - dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.