![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
>>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<<
Nie ma watku o sezonie 5 tego serialu, wiec zakladam.
Tutaj znajdziecie watek na temat IV sezonu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ey%27s+anatomy Oficjalnie witam wszystkich i zapraszam do dyskusji! ![]() ![]() Moja przygoda z tym serialem zaczela sie od 1 odcinka 1 sezonu.Obejrzalam wszystkie odcinki.Sezon drugi ogladalam sporadycznie, trzeci tak samo.Czwarty - tylko pare odcinkow, a to dlatego ze nie mialam czasu prawie na nic.Ale 5 sezon ogladam od pierwszego odcinka.Jest dosc dobry, musze przyznac. Obejrzalam niedawno 14 odcinek, i musze przyznac ze mnie zaskoczyl.Szczegoly na bialo. Bardzo mi sie podoba, ze Christina wreszcie ma faceta!A przynajmniej na to wyglada...Szkoda tylko ze nie wiemy (jeszcze) kim jest tajemnicza kobieta od ktorej uciekal Dr. Hunt ... Oby nie byla to jego zona ... Zwiazek Malej Grey i Sloana - strzal w 10.Scenarzysci chyba zmieniaja Sloana z kobieciarza w ustabilizowanego mezczyzne.A mala Grey jest fajna! Kiedy Erica zostala usunieta, bylam pewna, ze to koniec jakiegokolwiek watku lesbijskiego w serialu, a tu nagle Dr. Arizona jest lesbijka ... Ciekawe czy ten watek zostanie rozwiniety.... i wlasciwie dlaczego Erica Hahn odeszla? ... Derek i Meredith - juz myslalam ze bedzie super - oswiadczny, wszyscz happy.A tu zaskoczenie - Derek dostal telefon od bylej zony, Addison .... Az mnie wgniotlo w siedzenie kiedy Meredith weszla do pokoju a tu ani sladu roz, swiec i innych cudow ktore Derek tam pozostawial .... Wiadomo ze juz w Czwartek bedzie nie lada gratka dla fanow Grey's Anatomy bowiem ma byc 'Grey's Anatomy 5x15 and Private Practice 2x16 crossover' czyli dwa seriale w jednym.Co to znaczy?Fani GA pewnie wiedza, ze byla zna Dereka odeszla do kontynuacji GA, 'Private Practice' (postac Addie byla bardzo popularna ale w GA nie bylo czasu by realizowac jej watek, dlatego stworzyli kontynuacje z wlasnymi przygodami Addison).Teraz oba seriale sie polacza.Czekam z niecierpliwoscia! ![]() I zapraszam do dyskusji ![]() Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-11 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: >>> grey's anatomy / chirurdzy , sezon v <<<
Kurde! Dziewczyno dzieki ze w koncu ktos taki watek zalozyl
![]() ![]() tez uwielbiam greys anatomy ![]() Zaczelam ogladac w internecie wszystkie sezony od poczatku i nie moge sie doczekac do sezonu ostatniego ![]() powiedz mi... o'malley jest dalej z izzy czy sie rozstali? umknel mi jakos ten fakt... buzka!
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O'Malley juz nie jest z Izzy - obecnie Izzy jest zwiazana z Alex'em Karev'em.O'Malley byl w miedzyczasie mezem Callie Torres, ale sie rozstali ![]() Buzka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a erica hanh odeszla bo nie podobalo jej sie, ze nikt nie zrobil nic w sprawie kradziezy serca dla danny'ego...
no i teraz trzeba obejrzec odc chirugow i zaraz po nich odcinek "private practice", bo w obydwu bedzie ten sam watek ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Lubię. Bardzo. Ale 5 sezon, to nie jest już to samo stare, dobre Grey's Anatomy z pierwszego, drugiego czy trzeciego (chociaż już mniej) sezonu. Znam na pamięć. I Codziennie rano pije herbatę z kubka "i love mcdreame".
![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym slyszalyscie ze Katherine Heigl chce odejsc? ... Dlatego ma sie pojawic choroba Izzie ... No ja nie wiem, dla mnie Izzie jest (obok Maredith) kluczowa postacia w serialu .W ogole to nie wyobrazam sobie serialu bez Meredith,Dereka,Cristiny, Georga , Izzie i Alexa, czyli zalogi ktora jest od poczatku.A z tego co wiem, to Katherine Heigl (Izzie) chce odejsc, T.R. Knight (O'Malley) tez .... Czekam z niecierpliwoscia na kolejne odcinki.Oglada ktos moze na biezaco tez Private Practice? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde... izzy i alex :P no prosze.. tak podejrzewalam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem ze w pierwszym sezonie Derek zakochal sie w Meredith i zaczal do niej uderzac.Ona tez sie w nim zakochala.Na koniec pierwszego sezonu pojawila sie Addison zupelnie wbijajac mnie w siedzenie.Stracilam szacunek dla Dereka, bo wczesniej go lubilam (teraz znowu go lubie ![]() ![]() zgadzam sie - Callie i George to totalna porazka.Tak samo zreszta jak George i Izzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
addison, mark i derek byli przyjaciolki, derek i mark takimi najlepszymi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
oooo
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no i aktorka grajaca callie chce odejsc, ze wzgledu na nadmiar watku lesbijskiego z nia w roli glownej...
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale swoja droga na miejscu Dereka to ja juz bym sie nie przyjaznila z Markiem Sloanem ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze, tylko nie Izzie i George ;( Dla mnie powinna pozostac ekipa podstawowa, czyli Meredith, Derek, Izzie, Cristina, George, Bailey, Webber, Alex.Oni dla mnie sa filarami tego serialu i bez nich to juz nie bedzie to samo ;( Uwazam, ze watek George'a zostal spaprany.Nic dziwnego ze aktor chce odejsc.W jego zyciu nic sie nie dzieje.Ot tak sobie snuje sie po korytarzu szpitala i tylko od czasu do czasu wydarzy sie cos ciekawego.A ja tak go lubie ;( No i Callie ... Ona jest w porzadku.... Tylko te watki lesbijskie sa glupie. Ciekawi mnie tylko w jaki sposob beda chcieli pozbyc sie tych postaci... Smierc?A moze jakis wyjazd, tak zeby dac im otwarta brame w razie gdyby chcieli wrocic ? Ehhh. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam ten serial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
Uwielbiam ten serial od pierwszego wejrzenia
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w wątku.
Właśnie się dowiedziałam o Izzie i George'u. Nie mogę uwierzyć. Seriously? ![]() ![]() ![]() Idę na polsatowe powtórki. ![]()
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
właśnie znalazłam ten wątek ![]() ![]() a co do Dereka i Marka, to a taki jakiś fajny sposób doprowadzili do tego że znowu się przyjaźnią, ze nawet nie czuło sie żalu do Marka ![]() mnie wkurzyła w 14 odcinku akcja z telefonem od Addison.. niech siedzi w tym OceanSide jak jej tam dobrze było ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej brat jest chory, ma pasozyty w mozgu i w nastepnym odcinku addie przyjedzie z nim do seattle, aby derek go zoperowal. w odcinku private practice bedzie kontynuacja tego watku i dlatego trzeba obejrzec oba i tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"A ty musisz byc kobieta ktora bzyka mojego meza..." ![]() ![]() to bylo fenomenalne... A Relacja Addison-Derek-Meredith-Sloan masz juz wyjasniana, wiec nie bede tego nadmieniac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
O tak ze sie zgadzasz czy o tak, ze Izzie i George powinni zniknac?
![]() Witamy serdecznie! ![]() Cytat:
![]() A co sadzicie o Meredith? Podoba Wam sie ta postac ? Jak dla mnie to ona jest troszke dziwna ![]() Wklejam sneak peek (zapowiedz) nowego,15 odcinka GA i PP.Potraktujcie to jako spoiler, ci ktorzy nie chca wiedziec co bedzie niech nie klikaja ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4AYc4g8seBA http://www.youtube.com/watch?v=DzyV3...eature=related Edytowane przez LadyAnne Czas edycji: 2009-02-11 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zapowiada sie ciekawie
![]() ogolnie lubie meredith- podoba mi sie jej postac, bo niby jest taka sztywna, ale nie jest ![]() pogubilam sie ![]() "I need you to be a God" podoba mi sie.. ] ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez AnnGabi Czas edycji: 2009-02-11 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ahaaaa no to spoko, tylko pewnie Mer się wkurzy/zasmuci z powodu tego płatka róży który znalazła pod poduchą ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah... :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Albo poczuje sie tak jak jej matka, ktorej ordynator szpitala chcial sie oswiadczyc ale nigdy tego nie zrobil ... Bo w 14 odcinku okazalo sie, ze chcial opuscic zone dla matki Mer... Wlasnie chcialabym jeszcze aby mnie ktos oswiecil w sprawie matki Meredith i Ordynatora.Wiec - jak to bylo z nimi?Matka Meredith umarla, ale kiedy?Byly pokazane jej relacje z Mer? Wiem tyle, ze matka jej byla chora na Alzheimera ... a jej maz ja opuscil i zwiazal z matka Lexie, dlatego Mer nie lubi Lexie. Wlasnie tak to ze mna jest ... w teorii wiem prawie wszystko ale nie ogladalam tych odcinkow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
LadyAnne "dokładnie tak" znaczyło, że ekipa podstawowa powinna zostać bo bez nich to już nie będzie to samo
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej umarla i meredith obwiniala sie za swoje bledy i chciala sie zabic ![]() Tak, po odejsciu ojca Mer, Pani Grey zaczela sie spotykac z Szefem ![]() ale pozniej zrozumial "swoj blad" i sie rozszedl w przyjazni z pania grey i jakos sie pozniej zlozylo ze zachorowalo jej sie ![]() ale mowiac szczerze nie pamietam tego az tak bardzo, bo tamte odcinki ogladalam piate przez dziesiate...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
if you don't mind... CHIRURDZY ONLINE PO ANGIELSKU mozna ogladnac tu ![]() nie zebym reklamowala, tylko tak dla chetnych dla odswiezenia pamieci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Rzeczywiście... uwidacznia sie ta luka z około 4 sezonu, którego jak mówiłaś , nie oglądałaś.. więc postaram Ci się przybliżyć tą sytuację... Matka Mer miała Alzheimera i pewnego razu trafiła do Seattle Grace, bo okazało się ze ma cos z sercem, wtedy właśnie na jakiś czas odzyskała pamięć, więc Mer opowiadała jej co się wydarzyło przez te pięc lat, gdy była chora. Ogólnie Meredith rozmawiała z matką, ale jakoś nie mogły się zbyt dobrze porozumieć. Potem był taki odcinek gdzie Mer topiła sie w wodzie, jakoś na 2 odcinki był nawet podzielony i wtedy właśnie jej matka zmarła, chyba zawał miała, o ile dobrze pamiętam.. Jeżeli chcesz wiedzieć, jak to dokładnie było, to oglądaj teraz na Polsacie o 17, bo już za kilka odcinków powinno to chyba być, takze wszystko będziesz wiedziała ![]() ![]() A Webber opuscił matkę Meredith dawno temu, oni mieli romans i jak to kiedyś stwierdził "kochał ją na tyle, że potrafił ją zostawić.. " Więc wrócił do swojej żony Adele. A Ojciec Meredith zostawił je, jak Mer była mała. Związał się z matką Lexie i Meredith ma uraz do Lexie, bo jak to określiła ona wychowywała się z ojcem, a Mer jest taka mroczna i ponura właśnie dlatego, ze nie miała ojca jak była dzieckiem... Mam wrażenie, że strasznie zamotałam, ale mam nadzieję, ze jakoś da sie to zrozumieć... ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]()
kurcze.. tak długo to wszystko opisywałam i sobie próbowałam przypomnieć jak to było, że dziewczyny juz napisały...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.