|
|||||||
| Notka |
|
| Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zostań ambasadorką Garnier-trądzik zapomni o tym uśmiechni się ;D Hej serdecznie zapraszam was do czytania znajdziecie tu na pewno dużo kosmetyków które używam ja i które na pewno wam pomogą serdecznie zapraszam ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Moja codzienna linia oczyszczania twarzy !!1 oczyszczanie ![]() Z rana zazwyczaj twarz oczyszczam wodą z mydłem a dopiero po oczyszczeniu twarzy z pyłków które gromadzą się w nocy używam ŻEL GŁĘBOKO OCZYSZCZAJĄCY DO MYCIA TWARZY !! ![]() który bardzo dobrze oczyszcza twarz i sprowadza na nią efekt świeżości ;D 2 krem czyli pielęgnacja twarzy KREM GRUSZKOWY NO PROBLEM SERDECZNIE GO POLECAM !!! ![]() Bardzo dobrze radzi sobie z trądzikiem ma przesłodki zapach sweet normalnie ![]() 3 leki podkład (malowanko ) Krem+lekki podkład w jednym z firmy : nivea be beautiful ![]() Bardzo dobrze podpasowuje się do koloru cery jest ciemny w dużych ilosciach więc radze uważać z ilością pózniej są smugi ;/;/;/4 tusz do rzęs 5 błyszczyk koloru różowego lub brzoskwiniowego serdecznie polecam błyszczyki nie są ciemne do szkoly lub na miasto sa bardzo stosowne to jest poranna sesja z moją twarzyczką ;D zapraszam do komentowania ;D ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Moja wieczorna pielęgnacja twarzy ![]() 1 Usuwanie makijażu Zel piling do codziennego mycia twarzy z serii Nivea young ![]() 2 nakłądam kremik Krem no problem gruszkowy ![]() i to koniec mojej wieczornej pielęgnacji ;D ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Hej dzisiaj byłam w drogerii Rossmanie i mają tam strasznie drogie kosmetyki np. ten krem gruszkowy no problem jest po 13 zł a w Natura ok.10 zł koszmar ale mi się jeszcze nie skączył mogę spokojnie czekać na jakąś promocje mogę się jeszcze długo cieszyć sweet zapachem
Edytowane przez karolina456 Czas edycji: 2009-03-02 o 07:45 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zostań ambasadorką Garnier-trądzik zapomni o tym uśmiechni się ;D
Ja w naturze kupuję tylko jak są promocję,bo tak jak piszesz - nie opłaca się zwyczajnie.
Ten krem+podkład jest dla mnie ohydny,ale ja mam bardzo jasną skórę i dlatego,chociaż robi też smugi
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nie powinnaś myć twarzy mydłem.
bo osusza skórę, lub gdy masz tłustą nadprodukuje wiecej sebum. chociaż ocenke wstawiłam 5, mam nadzieje , ze sie odwdzieczysz tym samym. link masz pod spodem ![]() pzdrr..
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzinki zajże do natury moze będzie jakaś promocja a smugi tem krem + podkład w jednym faktycznie na jasnej skuże zostawia smugi dzinki za komcia ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Już dałam ci ocenę na twoim profilku faktycznie wysusza mi twarz już nie będę jej męczyć dzięki za rade ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Hej byłam wczoraj w drogerii może przy odrobinie szczęścia wam je pokaże hehehe do zobaczenia dziś pojde do drogerii moze se coś kupie hehe![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Hej właśnie przybiegłam z drogerii Natura kupiłam sobie płatki z Garniera te oczyszczające tak właśnie te podobno są wspaniałe więc postanowiłam je wypróbować wszyscy je polecają
Edytowane przez karolina456 Czas edycji: 2009-02-25 o 08:13 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Hej stosuje te płatki już 1 dzien i musze wam powiedzieć na serio działaja moja cera ożyła
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej widze ze nie podoba wam sie moj watek bo nikt go nie komentuje ani nie ocenia moze moge w nim cos zmienic prosze powiedzcie moze bedzie on powstawal na waszych zasadach jestem gotowa to zadanie podjac
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Karolina rób dalej swoje
a napewno będziemy tutaj zaglądać
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
mnie ta się podoba wątek pomocne masz rad-pisz dalej"-)
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy - grunt to pozytywne nastawienie
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak wam minęły ferie bo mi wspaniale tylko czemu tak szybko bardzo ani się obejrzałam już 1 marca (niedziela) jutro do szkoły nauka i spr. z matmy mam nadzieje ze pójdzie mi dobrze ale nie o tym chciałam wam powiedzieć dzisiaj z rana jak zwykle poranna toaleta. Nawet nie chciałam spojrzeć w lustro bo widziałam co tam zobaczę masę pryszczy i się nie myliłam na nosie na czole o boże i na brodzie matko powiedziałam ale się nie poddałam przemyłam sobie pyszczek żelem Nivea i posmarowałam lekko puderkiem a teraz wygladam ślicznie tylko co bedzie jak zmyje puder z siebie znowu pryszcze i kolejny szok ale to dopiero wieczorem a co u was dawajcie komcie i ocenki jak wam sie moj wątek podba plis ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Wiosenne maseczki domowe ![]() Ja już spróbowałam kolej na was to dział !! Maseczka z jabłek Jabłka zawierają mnóstwo witamin, beta karoten, wapń i żelazo, doskonale więc nadają się do ożywienia zmęczonej skóry. Składniki: 1 starte jabłko, łyżka twarożku i kilka kropli oliwy. Jabłko można też zmieszać z białkiem. Maseczkę nakłada się na 20 minut. Działa ożywczo i regenerująco. ![]() Maseczka z truskawek Jeśli skóra potrzebuje wybielenia i odmłodzenia - to tylko truskawki. Zawierają one ściągające garbniki, sole mineralne i witaminy, które działają także przeciwzapalnie. Wystarczy 2-3 truskawki (mogą być także mrożone) rozetrzeć z łyżką oliwy i nałożyć na twarz na 15 minut.
Edytowane przez karolina456 Czas edycji: 2009-03-01 o 11:59 Powód: nie dodałam obrasków |
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Obrazki do maseczek
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Maseczki do cery trądzikowej serdecznie polecam
![]() Maseczka miodowo-jabłkowa 1 łyżka płynnego miodu, jabłko. Zetrzeć drobno jabłko i zmieszać z płynnym miodem. Przygotowaną masę nałożyć na twarz na 20 min., następnie spłukać letnią wodą. Maseczka usuwa zanieczyszczenia skóry i wygładza cerę Maseczka jogurtowa ![]() 1/2 kubka jogurtu, 1/2 szklanki mleka. Nałozyc jogurt na twarz i zostawic do wyschnięcia. Zmyc letnim mlekiem, a następnie zimną wodą. |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
No to czym was tu zaciekawić bo widze ze bardzo malo osób wchodzi na mój wątek ??? hmyyyyyyy co by tu wam tu powiedziec
![]() o własnie bylam wczoraj w drogerii i rozglądałam sie za jakimś kremikiem i wynalazłam oczywiście nie kremik bo jak się czegoś szuka to zawsze się nie znajduje a gruszkowy już mi sie znudzil jak cos sie uzywa za dlugo to przestaje dzilac ale znalazłam super maseczke tez z serii no problem i zle do mycia pyszczka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Sorki nie zauważyłam
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
o co chodzi w tym watku? bo za bardzo nie czaje.. co mamy komentowac?
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Fajny wątek
. Kilka dni temu kupiłam ten kremik gruszkowy ( bo wszyscy tu go polecają ) i już widze efekty : skóra jest gładziutka i krostki są mniej czerwone... Maseczkę z tej serii kupiłam sobie w piątek A mydło naprawdę działa ? bo jakoś nie mogę się do niego przekonać
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
To nie jest mydło tylko żel do codziennego stosowania rano i wieczorem tez ma zapach gruszkowy i czy ja wiem czy dział raczej zmywa nie potrzebne bakterie z pyszczka i tak jak krem działa żeby nie powracały ;D
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- dziękuje za pochwałę mojego wątku i bardzo serdecznie jeszcze polecam płatki z garniera ;D |
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem co to za odpowiedz w ogole.. pytam sie o co chodzi w tym watku bo zajarzalam na niego przeczytalam i nie wiem co mam komentowac ? dlatego sie pytam na czym on polega i czego dotyczy? chcialabym ocenic i skomntowac ale tam caly czas piszesz tylko co uzywasz i co kupujesz i dlatego sie pogubilam o co kaman.. i sie tak dziewczyno nie denerwuj tylko zapytalam sie
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
aha
to juz wszystko wiem ja niestety nie uzywam niczego z garniera to nie bede sie wypowadac tutaj
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe wykonanie
bardzo mi sie podoba dalam max i pozdrawiam cieplo
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Nowe wątki na forum Zostań ambasadorką Garnier
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

Hej serdecznie zapraszam was do czytania
!!

do zobaczenia dziś pojde do drogerii moze se coś kupie hehe
tak właśnie te podobno są wspaniałe więc postanowiłam je wypróbować wszyscy je polecają

bardzo ani się obejrzałam już 1 marca (niedziela) jutro do szkoły nauka i spr. z matmy mam nadzieje ze pójdzie mi dobrze ale nie o tym chciałam wam powiedzieć dzisiaj z rana jak zwykle poranna toaleta. Nawet nie chciałam spojrzeć w lustro bo widziałam co tam zobaczę masę pryszczy i się nie myliłam na nosie na czole o boże i na brodzie matko powiedziałam ale się nie poddałam przemyłam sobie pyszczek żelem Nivea i posmarowałam lekko puderkiem a teraz wygladam ślicznie tylko co bedzie jak zmyje puder z siebie znowu pryszcze i kolejny szok
ale to dopiero wieczorem
a co u was dawajcie komcie i ocenki jak wam sie moj wątek podba plis 

Ślubujemy: 11,06,2016