![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ach Ci mężczyźni :)
Przeglądając forum natrafiłam na zdjęcia mężczyzn/chłopców (w wątku „Co z tym facetem zrobić?”)… Tak sobie pomyślałam, że czas najwyższy podzielić się między sobą „panami”
![]() Moim „wymarzonym” od lat jest pan Vin Diesel. Posiada cechy, które mnie obezwładniają (oczywiście fizyczne)… jest wysoki, ogolony na łyso, ma piękny uśmiech, oczy, zęby… kształtne pośladki… usta stworzone do pocałunków… och… a ten głos (powinni zabronić odzywać się panom z takimi głosami) uwielbiam… wspaniale się porusza… ma to coś, co przyciąga moje spojrzenie… patrzy tak jakby mówił „rozrabiajmy kochanie…” Jedynie, co mi się w nim nie podoba to trochę za bardzo umięśniona sylwetka… ale… przymykam na to oko ![]() http://film.onet.pl/O,16098,0,2,0,5159,galeriao.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Ach Ci mężczyźni :)
Ja lubie duzych, umiesnionych facetow bo czuje sie jak mala kobietka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja nie lubie przypakowanych facetow, raczej naturalnie ''wyrzezbionych'', pozatym wieksza uwage zwracam na twarz(oczy-koniecznie duze niebieskie, usmiech itp)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam i nigdy nie miałam ideału. Wiedziałam, że jak GO zobaczę, to będę wiedziała, że to ON, więc nie stwarzałam sobie żadnych wzorców, ideałów, form
![]() Podoba mi się mój facet i inni mi sie nie podobają - tzn. patrzę na nich obojętnie. Możecie wierzyć lub nie, ale wszelkie zdjęcia umięśnionych, opalonych, polanych olejkiem facetów nie robią na mnie żadnego wrażenia. Więcej - nie chce mi się ich nawet oglądać. Czasem koleżanki mi przysyłają maile ze zdjęciami jakichś 'przystojniaków' - moja reakcja jest zawsze taka sama "o jezu, te znowu..." ![]() Nawet nie umiałabym odpowiedzieć na zadane pytanie. Podoba mi sie tylko mój i już. Ewentualnie musiałabym opisac Jego ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie zrozumiałaś mnie nie chodzi mi o ideał (wymarzony jest w cudzysłowie)… tylko o mężczyzn, którzy ci się podobają, na których zwracasz uwagę…
Vin Diesel ma prawie wszystko to, na co ja zwracam uwagę (szczególnie głos ![]() ![]() Wierzę ci, bo sama często tak reaguję na fotki „ładnych” panów… (wyjątek Diesel ![]() Karola napisał(a): > A ja nie mam i nigdy nie miałam ideału. Wiedziałam, że jak GO zobaczę, to będę wiedziała, że to ON, więc nie stwarzałam sobie żadnych wzorców, ideałów, form ![]() > Podoba mi się mój facet i inni mi sie nie podobają - tzn. patrzę na nich obojętnie. Możecie wierzyć lub nie, ale wszelkie zdjęcia umięśnionych, opalonych, polanych olejkiem facetów nie robią na mnie żadnego wrażenia. Więcej - nie chce mi się ich nawet oglądać. Czasem koleżanki mi przysyłają maile ze zdjęciami jakichś 'przystojniaków' - moja reakcja jest zawsze taka sama "o jezu, te znowu..." ![]() > Nawet nie umiałabym odpowiedzieć na zadane pytanie. Podoba mi sie tylko mój i już. Ewentualnie musiałabym opisac Jego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie przepadam za napakowanymi chłopakami. Facet, który mi się podoba, musi mieć to "coś". A nie chcę ustalać kryteriów fizycznych, które musi spełniać, bo może się okazać zupełnym przeciwieństwem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie przepadam za napakowanymi chłopakami. Facet, który mi się podoba, musi mieć to "coś". A nie chcę ustalać kryteriów fizycznych, które musi spełniać, bo może się okazać zupełnym przeciwieństwem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam na namnożenie swojego postu, ale niechcący kilkakrotnie nacinełam "wyślij"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Drogie Panie czytajcie dokładniej… ja nie pytam się o tego wymarzonego, wyśnionego, na całe życie…
Przepraszam za swoją nerwowość… trudne dni. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> A ja nie mam i nigdy nie miałam ideału. Wiedziałam, że jak GO zobaczę, to będę wiedziała, że to ON, więc nie stwarzałam sobie żadnych wzorców, ideałów, form ![]() > Podoba mi się mój facet i inni mi sie nie podobają - tzn. patrzę na nich obojętnie. Możecie wierzyć lub nie, ale wszelkie zdjęcia umięśnionych, opalonych, polanych olejkiem facetów nie robią na mnie żadnego wrażenia. Więcej - nie chce mi się ich nawet oglądać. Czasem koleżanki mi przysyłają maile ze zdjęciami jakichś 'przystojniaków' - moja reakcja jest zawsze taka sama "o jezu, te znowu..." ![]() > Nawet nie umiałabym odpowiedzieć na zadane pytanie. Podoba mi sie tylko mój i już. Ewentualnie musiałabym opisac Jego ![]() U mnie jest tak samo. Jeśli ktoś spyta się mnie, jaki jest Twój ideał faceta, to nie staje mi przed oczami żaden aktor itp., ale mój facet. I taka reakcja wydaje mi się jak najbardziej odpowiednia. ![]() ![]() ![]() Gdybym była sama, to pewnie zapytana o ideał, podałabym jakieś cechy wyglądu zewnętrznego, które mi się podobają. A co do facetów ze zdjęć, są oni dla mnie tacy... hmm... sztuczni. A poza tym to nie sztuka wyglądać ładnie na zdjęciu po nałożeniu tony makijażu (bo przecież faceci też go mają na takich zdjęciach), przy odpowiednim oświetleniu a w końcu po retuszu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
OK OK.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hmm uwazam ze moj mezczyzna jest najpiekniejszy
![]() ![]() ![]() co do zdjec facetow wcale mi sie zbytnio nie podobaja,tak jak juz jedna z Wizazanek powiedziala nie roba na mnie najmniejszego wrazenia , poza tym nie zwracam szczegolnie uwagi na plec brzydka na ulicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wysoki i szczupły blondyn, wysportowany, ale broń boże góra mięsa, o łobuzerskim wyrazie twarzy i zawadiackim uśmiechu.Najchętniej opalony.Na innego nie spojrzę.Nie zawsze miałam takie preferencje, ten ideał ukształtował mi się w sposób wtórny- mój chłopak dokładnie tak wygląda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ha ha ha… to tak jak ja… Vin Diesel jest bardzo podobny do mojej pierwszej wielkiej miłości (jego głos też
![]() ![]() koko napisał(a): > Wysoki i szczupły blondyn, wysportowany, ale broń boże góra mięsa, o łobuzerskim wyrazie twarzy i zawadiackim uśmiechu.Najchętniej opalony.Na innego nie spojrzę.Nie zawsze miałam takie preferencje, ten ideał ukształtował mi się w sposób wtórny- mój chłopak dokładnie tak wygląda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Robert de Niro- za oczy,
Al Pacino- za oczy, Collin Filth???( Mark Darcy z Briget Jones)- za oczy ![]() ![]() ![]() Przede wszystkim mój Mąż ![]() Faceci na ulicy??? mam to samo nastawienie co Karola i Pysia3ek- nie istnieje dla mnie inny facet oprócz mojego. Nie wiem czy o to chodziło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Robert de Niro- za oczy,
Al Pacino- za oczy, Collin Filth???( Mark Darcy z Briget Jones)- za oczy ![]() ![]() ![]() Przede wszystkim mój Mąż ![]() Faceci na ulicy??? mam to samo nastawienie co Karola i Pysia3ek- nie istnieje dla mnie inny facet oprócz mojego. Nie wiem czy o to chodziło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie mam zadnego "idealu", typu, za ktorym bym sie szczegolnie ogladala. Po prostu musi miec "to cos", co przyciagnie moja uwage, co sprawi, ze odczuje "iskrzenie"...
Chociaz w sumie... do pewnego stopnia moge okreslic, ale raczej to, co faceta w moich oczach z gory eliminuje, np.: przypakowany miesniak (nie mowie tu o dobrze zbudowanych i wysportowanych gosciach, bo ci oczywiscie robia wrazenie, tylko o tzw. "sterydach" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Nie będę tu szczególnie orginalna jeśli stwierdzę, że mi najbardziej podoba się moj Marcinek i już
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Koniecznie brunet, ale zadna zyrafa (a za takowego u mnie uchodzi kazdy powyzej 180 cm
![]() ![]() ![]() Jesli mialabym wymieniac kogos slawnego, to Craig David niezle ciacho. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja wiem, że wszystkie kochacie swoich TŻ i to
oni są dla Was ideałami - i w porządku, tak powinno być. Ja też nie kolekcjonuję na dysku zdjęć mięśniaków, nie śnię po nocach o przystojniakach z ekranu. Ale... jest paru powszechnie znanych facetów, którzy wywołują na mojej twarzy znaczący uśmiech i odruchowe "mmmmmmmmmm, fajny..." ![]() (najlepiej do przyjaciółki siedzącej obok na kanapie ![]() Takim facetem zawsze chyba będzie dla mnie Brad Pitt (wiem, jestem mało oryginalna i mam niewyszukany gust), wieczny chłopiec o "łobuzerskim wyrazie twarzy i zawadiackim uśmiechu" też takich lubię, koko, tylko nie wiem, czy się ze mną zgodzisz, że BP właśnie do nich należy). Mam też sentyment do Orlando Blooma. Chociaż stara baba jestem, to po obejrzeniu 1szej części Władcy razem z przyjaciółką dostałyśmy lekkiego świra na punkcie tego filmu i wszystkiego, co z nim związane. Legolas wyglądał tam co prawda na zniewieściałe chucherko, ale od czego jest internet... Gdy przypadkiem trafiłyśmy na zdjęcie nr 1, lekko opadły nam szczęki. Zdjęcie nr 2 to był mój fetysz ![]() oczętach, umięśniony w sam raz, no i poza tym - jedna z popularnych fantazji kobiecych (patrz: Ally McBeal): facet w myjni samochodowej... mmm.... (co prwda, on tu się tylko opiera o jakiś samochód, ale resztę można sobie dowyobrazić ![]() Wersja OB z Piratów już mi tak nie odpowiada, niestety ![]() Zdjęcia będą trochę pózniej, bo coś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ooo tak. Brad Pitt jak najbardziej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Poza moim Zuczkiem... no oczywiście, że TOM CRUISE!
![]() ![]() COLIN FIRTH- niezapomniany w serialu BBC "Duma i uprzedzenie" no i w dzienniku Brigidy Jones ![]() VAL KILMER- "The Doors" i jego Morrison był powalający. Ostatnio zrobił też na mnie sporę wrażenie polski aktor: JACEK PONIEDZIAŁEK w filmie Łukasza Barczyka- "Przemiany". Gra niesamowicie zmysłowo, na granicy napiętej erotyki, brutalności i przenikliwego intelektu. Ale załączona fotka nie oddaje jego walorów, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Moim ideałem są bruneci najlepiej z fajnymi włoskami ułożonymi na żel, dłuugimi czarnymi rzęskami i piwnymi oczami (czyt.mój chłopak
![]() ![]() Podsumowując blondynom mówię nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Robbie Williams tez spełnia moje kryteria
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że tym razem się uda
P.S. Robbie W. też mniam mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Iker Casillas (bramkarz Realu - dla niewtajemniczonych). Kiedyś już zamieszczałam jego fotki, ale nigdy go za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zamieszczaja zdjecia przystojniakow i wymieniaja slawne nazwiska a mi nie podobaja sie tacy typowi ''przystojniacy'' wole jesli ma w urodzie cos nietypowego (i nie mam na mysli brodawek na nosie czy dwoch par oczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Witam. Chyba nie ma idealnych facetów ale jest wielu prawie idealnych. Naj naj jest dla mnie moj mężczyzna ale można czasami sięęę rozmarzyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Mniam, całkiem calkiem ten bramkarz. I świetnie ubrany przez stylistę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.