|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() szaaał i błysk ;)
Hej
![]() ![]() Mam kilka ciuszków do wymiany, mam nadzieję, że Wam się spodobają. Ogólnie to szukam: Torebek - małe duże, mieszczące a4 LAMPY UV - do robienia pazurków żelowych - Oddam wszystko za takową ![]() biżuterii - wszystko co się świeci ![]() chustki, apaszki, i wszelkiego rodzaju wiązania na szyję ![]() topy, t-shirty. ![]() A oto co na dzisiaj przygotowałam: 1. Śliczna broszka - serio fajoooooooooowo się prezentuje ;] 2,3 Spodnie - rybaczki - szaaał ![]() Jakby któraś z Was chciała mogę podać dokładniejsze wymiary ![]() ![]() 4. śliczny pistacjowy top ze świecącym cekinowym napisem ![]() ![]() 5. Różowe tramposzki - są świetne, rozmiar 37, długie można też je spiąć, wtedy sięgają za kostkę, podszywane w środku wzorkiem "zebra" - na serio warto ![]() 6. Śliczniutki topik - praktycznie nowy, rozmiar XS - super podkreśla biust, z przezroczystego niebiesko-turkusowego materiału, z malutkimi cekinkami ![]() rozmiar uniwersalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
cd.
7,8 - brązowa bluzeczka - z przodu z wielkim motylkiem z diamencikami ![]() ![]() 8. podwójny pasek, - nowy! srebrny, super wygląda z jeansami, bądź tuniką, - cudeńko ![]() 9. błyszczyk - manhattan - nowy!! Ice - chłodzi ![]() ![]() ![]() 10. Zimowa czapka z daszkiem ![]() ![]() ![]() 11. Pomarańczowy top - dość duży rozmiar - ok 38, 40, przywieziony z Niemiec, jak nowy ![]() Idealny na wf. ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: szaaał i błysk ;)
coś u mnie za podwójny pasek ?
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nic
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.