|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Płakać mi sie chce , dziewczyny błagam o pomoc
Dziewczyny naprawde wyciska mi ta sprawa łzy z oczu, mialam takie wloski jak na avatarze i poszłam do fryzjerki.... i tu zaczał sie dramat. Moja grzywka ma poł centymetra, reszta włosów na gorze ma od 1cm na czubku do 3cm a dol zostal tragicznie wycieniowany i taki wredny dlugi zostawila mi najgorsze wlosy. Wlosow teraz mama malusienko. Załamalam sie chodze po domu i płacze pouzcie prosze co mam zrobic zeby wlosy szybciej urosly, jak stosowac olejek rycynowe, nafte kosmetyczna bo kupilam. Mam jeszcze mleczna maske fryzjerska i skrzyp polny i pokrzywe w tabletkach. Boze wygladam tragicznie, doradzcie cos.....
Prosze, błagam bo chyba zwariuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płakać mi sie chce , dziewczyny błagam o pomoc
Wrzuć zdjęcie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
tu sa moje zdjecia, na wlosach mam olejek rycynowy moj wyglad odzwierciedla moj stan psychiczny. zalamalam sie totalnie.
prosze was pomozcie tu nie chodzi tylko o sam wyglad tylko o samopoczucie... bo teraz mam ochote sie pociac . <oze wiecie gdzie mozna kupic nha necie jakies ladne peruki alobo clipy. Nie wiem co by mi teraz pomoglo. aole mam troche ograniczony budzet tak do 150zl |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ale proszę Cię, o co chodzi??
Wyglądasz ślicznie i bardzo modnie w tej fryzurce
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie placz, wymaluj oko i ruszaj na podboj swiata. Slicznie wygladasz! Jak Ci podrosna nieco to sie klipami pobawisz, ale jak cos zainwestuj w naturalne wlosy bo te taniochy sztuczne to jednorazowki. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki nie jest zle, ale gdybyscie widzialy moje poprzednie wloosy to w porownaniu z nimi to dramat . Ja czuje sie jak łysek
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zawsze czujesz sie nieswojo kiedy scinasz sie na tak krociotko. Ale u Ciebie zadnej tragedi nie ma!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
wcieraj seboradin w skóre głowy, wspieraj porost od wewnątrz ( pokrzywa , skrzyp , drożdza itd ) wybierz sobie co ci najbardziej pasuje do picia, i czekaj aż odrosną .. rozumiem Cie , ja pare miesięcy temu podobnie się zalatwiłam.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego ale przyszło mi do głowy..jakbyś wyglądała w całkiem krotkich włosach?
Mogłoby być ciekawie. Fryzura nie w moim stylu, ale nie jest źle
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyno wygladasz bombowo! zadziornie i z pazurem! niech tylko grzywka troszkę podrośnie - lepiej chyba będzie w ciut dłuzszej! NIE MASZ SIE CZYM MARTWIC!
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jestesci8e kochane ze mnhie pocieszacie , najgorsza jest ta grzywkia i8 to ze loczkow ukochany6ch nie moge robic bo se cale wlosy spale.
Kupiłam skrzyp i pokrzywe w tabletkach jak myslicie pomoze to cos ??? zeby szybko odrosly bo narazie zalamka mozecie mi podac dokladny przepis na maseczke z olejku rycynnowego zoltka i nafty kosmetycznej mniej wiecej proporcje ??? |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
kochana, jesteś sliczna i wyglądasz ślicznie!
Rozumiem, że czujesz się nieswojo, bo ciężko Ci się przyzwyczaić do takiej długości (też przez to kiedyś przechodziłam), ale uwierz nam wszystkim na słowo, nie załamuj się i spokojnie czekaj aż włoski odrosną Na wizażu jest zdaje się temat o tym jak przyspieszyć porost włosów - zajrzyj tam, jeśli koniecznie chcesz spróbować któregoś sposobu
Pusta Miska - akcja charytatywna dla zwierząt. Każdy może pomóc, wystarczy codziennie klikać w miskę by ją napełnić! Odwiedź www.pustamiska.pl by pomóc zwierzętom cierpiącym w schronisku. Edytowane przez Lola20 Czas edycji: 2009-03-04 o 15:43 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
Na drugiej fotce masz fajnie zaczesane wlosy
Mnie sie bardzo podobasz glöwka do göry
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo Cie zapraszamdo lektory i do skorzystaj z wyszukiwarki, poniewaz tam znajdziesz wszytkie porady o ktore pytasz..., nie sensu powielac watkow...poza tym musze i ja Ci rzec ze fryzurka bardzoCi pasuje
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najgorsze jest to ze do normalnosci wloski wroca pewnie dopiero za jakies 5 miesiecy a ja chcialabymm juz wygladac ladnie. Moze nie wiecie czy na allegro dobre sa te peruki ???? i jeszcze moja mama stracila prace boziu jak sie wali to wszystko... Edytowane przez magda785 Czas edycji: 2009-03-04 o 16:56 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Magdo ja Cię w tej chwili widze tylko w calkiem krotkich wlosach, tzn zetnij u fryzjera te frędzle z tyłu tak na 3-4 cm nad karkiem, zostawiajac jedynie dluzsze "pejsy" przy uszach. sprobuj tez zaczesywa tą grzywke troche na bok, bedzie wygladac o niebo lepiej bo z taka do przodu masz za pełną buzię. Ogolnie nie jest zle, tylko te przydlugie wycieniowane piorka psuja efekt. A wlosow nie mozna zmusic zeby rosly szybciej, cokolwiek bedziesz wcierac czy lykac to polepszysz ogolna kondycje wlosow ale nie bedą od tego specjalnie dluzsze.
W krotkich czarnych wlosach bedziesz wygladac sexy i drapieżnie i zdaza one urosnac jednoczesnie na calej glowie bo tak to bedziesz miala pozniej problem co z tymi odrastajacymi strzępami z tylu zrobic. Bardzo boleję nad tym kiedy widze na ulicy dziewczyny obciete na tzw. kurczaka czy inaczej "czeskiego metala" - krotko z przodu, pare dlugich nitek z tylu. Nie wiem czemu niektore fryzjrki uparcie strzygą coś takiego
Edytowane przez Zafirah Czas edycji: 2009-03-04 o 17:35 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Calkiem dobrze wygladasz! Mi sie podobasz w tej nowej fryzurce. Wiadomo, trzeba sie troche przyzwyczaic, ale mysle, ze dasz rade
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Wchodząc na wątek spodziewałam się czegoś gorszego.Jedynie co najmniej mi się podoba to te dłuższe pejsy,ja pozbyłabym sie wszystkich i została w krótkiej fryzurce,do tego odpowiedni makijaż i będzie bosko.Kiedy włoski troszkę odrosną będziesz mogła je wywijać,układać w dowolną stronę i będziesz miała większe pole do popisu. Pozdrawiam
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie moge tych pejsow obciac bo mam odstajace ucho i wtedy to dopiero bylby kataklizm ;(((((((((((((((((((((((( (((((( |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
chyba chodzilo o te wlosy z tyłu
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez immortality Czas edycji: 2010-04-02 o 11:51 |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Magda nie jest zle. Wygladasz w tej fryzurce ladnie
Wiadomo ze jak sie zmieni fryzure to nie jest sie z poczatku do niej przyzwyczajonym. Ale masz ladna twarz, wiec w kazdej fryzurze bedziesz wygladac ladnie A wlosy odrosna w kilka miesiecy, takze bedziesz mogla niedlugo powrocic do poprzedniej fryzury z avatara![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
ojj
jestem w takiej samej sytuacju co ty!!! no mozna powiedziec ze juz jest troche lepiej. miesiac temu bylam u fryzjera proszac o sciecie grzywki na bok i pokazalam palcem od jakies dlugosci. oczywiscie fryzjerka jakby wogole mnie nie sluchala obciela mi grzywke do POLOWY czola . oczywiscie nie bylo mowy na branie w jakas wsuwke czy cos takiego wiec bralam ja na bok albo bardziej do gory i pryskalam lakierem. ratowaly mnie jedynie dluzsze wlosy z tylu. pilam skrzyp polny ale jednak dalej rosla swoim powolnym tepem. teraz mam grzywke do brwi ale jest mi tak okropnie wiec i tak jakas ja ukladam zeby nie opadala mi na czolo. tak naprawde strasznie ciezko jest znalezc fryzjera ktory nas zrozumie a nie posci sie swoim fantazjom.heh. chyba jednak na odrosniecie bedziesz czekala przynajmniej z 2 miesiace
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam Twoje włosy z makijażowego wątku
Sliczną masz buzię i bardzo Ci łądnie, ja bym tylko obciełą ten tył i zrobiłą takie krociutkie. |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jest aż tak źle,
ale ja też cie widzę w całkiem krótkiej fryzurce... włoski możesz sobie zostawic tak na 2 cm ucha, żeby troszke zasłaniały i będzie ok. Z tej fryz która masz włosy będą Ci dziwnie odrastać i tak będziesz musiała je potem jakos poprawić. bardzo ładna z Ciebie dziewuszka i będzie Ci ładnie bez tych jak to napisała poprzedniczka "frędzli" ![]() |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie dam rady zciac wlosow, wybaczcie ale chyba bym umarla juz do konca, czulabym sie totalnie malo kobieco naprawde. Mysle o przedluzeniu wlosow naprawde chociaz tych z polowy glowy i zostawic sam krociutki czubek taki irokezik. Nie wiecie ile moze kosztowac taki cudo, fryzjerka powiedziala mi ze to zalezy od "paczki" wlosow. nie widze innego ratunku dla siebie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
moja kolezanka przedluzala wlosy. zaplacila cos ok. 300 zl
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jutro ide do fryzjera, raczej sobie przedluze wlosy i to tyle ile bedzie sie tylko dalo, nie wiem ile zaplaca ale trudno. nie chce wygladac jak pasztet ale tak sie czuje jak wielki pasztet. Patrze na inne dziewczyny i mysle jakie one piekne, na mnie to sie tylko ludzie ze zgroza teraz popatrzyc moga
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
hmm tylko patrz zeby znowu czegos fryzjer nie spapral z twoimi glowami
![]() a wlasnie dziewczyny u was w miastach nie ma takiej mody ze dziewczyny ida na kursy i ucza sie jedynie przedluzania wlosow?? bo u mnie w Białym jest bardzo duzo takich nastoletnich dziewczyn, biora mniej kasy niz fryzjer a i naprawde ladnie potrafia to zrobic
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

ale bardzo Cie zapraszamdo lektory i do skorzystaj z wyszukiwarki, poniewaz tam znajdziesz wszytkie porady o ktore pytasz..., nie sensu powielac watkow...

jestem w takiej samej sytuacju co ty!!! no mozna powiedziec ze juz jest troche lepiej. miesiac temu bylam u fryzjera proszac o sciecie grzywki na bok i pokazalam palcem od jakies dlugosci. oczywiscie fryzjerka jakby wogole mnie nie sluchala obciela mi grzywke do POLOWY czola
. oczywiscie nie bylo mowy na branie w jakas wsuwke czy cos takiego wiec bralam ja na bok albo bardziej do gory i pryskalam lakierem. ratowaly mnie jedynie dluzsze wlosy z tylu. pilam skrzyp polny ale jednak dalej rosla swoim powolnym tepem. teraz mam grzywke do brwi ale jest mi tak okropnie wiec i tak jakas ja ukladam zeby nie opadala mi na czolo.
a nie posci sie swoim fantazjom.