|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
W kolorze czerwonym: magnifique, Dolce & gabbana (red) oraz Victoria Secret Very sexy
watek nieaktualny..
Witam, chcialabym wymieni dziś następujące kosmetyki: żel pod prysznic Magnifique Lancome, 50 ml, nowy balsam do ciała Magnifique Lancome, 50 ml, z malutkim ubytkiem mgiełka do ciała od Victoria Secret- very Sexy, poj. 75 ml, mały ubytek, widoczny na zdjeciu Woda toaletowa Dolce gabbana (red), 50 ml, maly ubytek, widoczny na zdjeciu Poszukuje kremow nawilzajacych, perfum, balsamu do ciala najlepiej z samoopalaczem Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-03-07 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kolorze czerwonym: magnifique, Dolce & gabbana (red) oraz Victoria Secret Ver
Jestem chętna na:
- mgiełka do ciała od Victoria Secret - very Sexy?
![]() |
#4 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W kolorze czerwonym: magnifique, Dolce & gabbana (red) oraz Victoria Secret Ver
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
dziekuje, ze odpisalas w moim watku jednak moze trzymajmy sie Twojego. Twoj przypielam sobie do przegladarki, zeby go nie zagubic w akcji, zatem odpowiadaj w tym. Bedzie CI wygodniej
![]() Diora chetnie oddam tylko otworzony miesiac temu a przypominam, ze podklady maja 12 miesiecy od otwarcia ![]() ![]() Jesli jestes zainteresowana to chetnie CI go oddam. CO do Twojego watku tylko Magnifique wpadl mi w oko, a nie wiem czy chcialabys go za podklad oddac ![]() edit: nie doczytalam Twojego posta dokladnie. Uroilo mi sie, ze pozbywasz sie perfum Magnifique. Za Diora wtakim razie chetnie wzielabym Very Sexy, ale to troszke malo Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-03-06 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
cześć Jamestown- jasne, ze sama mgiełka to za mało, a gdybym jeszcze ci dodała ten żel Magnifique i balsam? mam jeszcze ubrania w watku innym, np nowe jeansy jennifer Lopez, skorzana kurteczka, tez nowa i miniowki, chyba ze 3, w tym dwie nowe, jedna Wranglera, moge wyslac zdjecia, jesli chcesz
upsss teraz to ja nie doczytałam, ze nie chcesz ubrań na wymianę, przepraszam... ![]() hmmm a perfumy Dolce & Gabbana lubisz? Lojalnie uprzedzam, ze zapach jest intensywny, trwały jak diabli, ale trzeba lubić taki typ perfum.. Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-03-06 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do watku z ubraniami: wrzuc prosze link. profilaktycznie zajrze ![]() co do zelu i balsamu podziekuje. Wiem, ze to dziwnie brzmi, ale preferuje raczej balsamy bezzapachowe :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11314417]dziekuje za PW
![]() ![]() ![]() ![]() co do watku z ubraniami: wrzuc prosze link. profilaktycznie zajrze ![]() co do zelu i balsamu podziekuje. Wiem, ze to dziwnie brzmi, ale preferuje raczej balsamy bezzapachowe :P[/quote] http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315362 oto link do strony z ubraniami, co do Diora- tak, proszę zarezerwuj, ja mgiełkę tez zarezerwuje, a odnośnie linerow, linerow jako takich nie mam, ale mam np taka turkusowa kredkę Bourjois, bardzo mięciutką, raz tylko użyta, ale nie moj kolor, nie do moich oczu, moge jutro wyslac ci jej zdjecie, a tak wogole to przejrze swoje kosmetyki, bo nawet nie wiem co tam jeszce mam, czego nie uzywam, dam znac Ci jutro, moze cos sie dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: link z watkiem ubraniowym przejrzalam. kurtka skorzana jest calkiem ladna, jednak ja jestem rozmiarow kieszonkowego skrzata (160 cm, rozmiar 32 lub 34) i rozmiarowo nie bedzie dobra |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej Jamestown wpadnij na mój nowy watek, może tam coś znajdziesz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post11323113 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.