Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-15, 19:47   #1
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3

Zapraszam do dalszej dyskusji

linki do poprzednich watkow:
czesc 1 - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=mamusie+2009
czesc 2 - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309976

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
29 sztuk mamy

Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ----------------------------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) ---------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon/Michał
eleeri (Aśka, 31l, małopolska) ------------------------------------ t.p. 01.07.09 - Mateusz
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ------------------------------------------ t.p. 02.07.09 - Tomek/Michaś
Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś
marica5 (Marika, 23l, Chełmn) --------------------------------- t.p. .07.09 - Martynka
annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid/Sebastian
musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ----------------------------- t.p. 08.07.09 - Bianka
ainka11111 (???, ?? l, ...) ------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika
skierka (Teresa, 27l, podlaskie) --------------------------------- t.p. 12.07.09 - Amelka
Truheart (Ola, 27l, Łódź) --------------------------------------- t.p. 13.07.09 - Adaś
jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ???
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------- t.p. 15.07.09 - ??? lub ???
Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ---------------------------------- t.p. 18.07.09 - Marcel
Ania0104 (Ania, 25l, podkarpacie) ----------------------------- t.p. 19.07.09 - ???
miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ---------------------------------- t.p. 19.07.09 - Nina lub ???
Finka09 (???, ?? l, ...) ------------------------------------------ t.p. 20.07.09 - ???
kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ---------------------------- t.p. 22.07.09 - Wiktoria lub Andrzej
magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ------------------------------ t.p. 22.07.09 - ???
katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) ---------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura
agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) ---------------------------- t.p. 24.07.09 - Fabian/Filip
majka versace (Beata, 31l, Manchester) ------------------------ t.p. 25.07.09 - Adrianek
mariolasl (Mariola, 34l, UK) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Antonio
mirika (Magda, 28l, Warszawa) --------------------------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ???
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ---------------------------------- t.p. 27.07.09 - Natan
Wojtusia (???, ?? l, ...) ------------------------------------------- t.p. 27.07.09 - ???
evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) ------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Emilia
nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) --------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ???

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2009-03-15 o 22:36
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 19:49   #2
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE

FASOLOWE TYCZKI
21sztuk mamy

czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert
frida110 (Aśka, ?? l, ...) -------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ???
Miramej (Jola, 32l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - ??? lub ???
anusia_82
(Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ???

elita343 (Ela, 29l, Wrocław) -------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja lub Filip
Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) -------------------------- t.p. 04.08.09 - Liliana/Maja lub Leo/Max
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ---------------------------------- t.p. 04.08.09 - ??? lub ???
czarnolaska(???, ?? l, ???) ------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ???
ulika (Magda, 27l, Śląsk) ------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ???
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ----------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ???
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) --------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) -------------------------------- t.p. 13.08.09 - Aurelia lub Daniel
lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria lub Alex
Agata R (Agata, 23l, ...) ------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Oliwia lub Piotruś
iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) --------------------------- t.p. 20.08.09 - ???
zioła (???, ?? l, ...) --------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? lub ???
WrednaAfrodyta (???, 20l, ...) ------------------------------ t.p. 25.08.09 - Kalina lub Arkadiusz
marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) -------------------------------- t.p. 25.08.09 - Antonina lub Jakub
Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) -------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ???
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) ------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ???
cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) -------------------------- t.p. 28.08.09 - Nadia lub Dawid

--------------------------------------------
Nasze Aniołki, które wróciły do nieba [*]

gooha3 [*]
mountain [*]
serafia11 [*]
agagmm23 [*]

Malga19 [*] [*]

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-03-15 o 22:42
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 19:59   #3
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

KArolinko wcielas sie troche nie zdazylam wrzucic listy - druga czesc sie nie miesci w jednym poscie - teraz Ty skopiuj liste sierpniowa i wklej ja do swojego posta, ktory jest pod moim

lista jest w poscie nr 4759 poprzedniego watku
Stary 2009-03-15, 20:02   #4
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
KArolinko wcielas sie troche nie zdazylam wrzucic listy - druga czesc sie nie miesci w jednym poscie - teraz Ty skopiuj liste sierpniowa i wklej ja do swojego posta, ktory jest pod moim

lista jest w poscie nr 4759 poprzedniego watku

Wybacz Jak napisalam to wpadło mi do głowy że się pośpieszyłam...przeprasza m i już wklejam listę
Stary 2009-03-15, 20:06   #5
Sweet_21
Zakorzenienie

I ja się dopisuję

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:11   #6
Karolinak82
Zakorzenienie

Mamuśki patrzcie...internetowa szkoła rodzenia

http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/
Stary 2009-03-15, 20:19   #7
eleeri
Zakorzenienie

Witam, widzę, że jest już nowa część
czyli dobrze obstawiałam, że w przyszłym tygodniu już będzie

Wpadłam tylko na chwilkę, bo małż idzie z psem i dostałam pozwolenie na wizaż , miałam zakaz bo robił jakiś kurs i jak były dwie osoby w sieci to go wywalało.

Lecę nadrabiać zaległości jeszcze z poprzedniego wątku, jak nadrobię to sie odezwę

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 20:24   #8
majka versace
Zadomowienie

Melduje się na kolejnej części

Właśnie wróciłam z oglądania synka znajomych. Jest taki maluni ma dopiero 4 dni. Oczywiście musiałam go troche potrzymać i ponosić a nawet mężowi go dałam żeby już się przyzwyczajał.
A najlepsze było jak Mały zaczął płakać (był głodny) to mój Adrianek się ożywił i zaczął kopać a cały dzień był spokojny Pewnie sobie pomyślał że jego koledze się krzywda dzieje

....i efekt jest taki że się już nie moge doczekać aż ja będe miała takiego maluszka w domu.....

Edytowane przez majka versace
Czas edycji: 2009-03-15 o 20:25
majka versace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:25   #9
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Witam w 3 czesci własnie wrocilismy do domku z odpoczynku w Krakowie zachodze i co widze 3 czesc
mam nadzieje ze w czescie 2 samej dobre wiadomosci były , bo nie ukrywam troche do narobienia mam

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:26   #10
majka versace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Mamuśki patrzcie...internetowa szkoła rodzenia

http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/

Już się zapisałam jakiś czas temu ale jeszcze nie oglądałam

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:27   #11
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Pryszczy nie mam, tylko te plamki.Po prostu chciałabym, żeby była to mała Łucja i tak sobie tłumaczę Ale jak będzie mały dzidziol to też się nie obrażę, a co do jego imienia wyszłoby w praniu pewnie.Kiedyś musielibyśmy coś wymyśleć

Aaa przypomniało mi się coś o tych pryszczach, jeszcze jak byłam w Pl, kiedy poszłam do gina w celu potwierdzenia ciąży, czekała na wizytę dziewczyna, której buzia pokryta była dosłownie cała czerwonymi plamami.Powiedziała, że już rady nie daje i nawet nie patrzy w lustro.Szkoda mi się jej zrobiło, bo widac było po niej, że taka smutna..Do tego mówiła, że ciężko znosi ciąże.
Ach, kobiety to muszą się wycierpieć, ale najważniejsze jest i tak aby maleństwo zdrowe było.
no każdy sposób jest dobry, ja nie mam nic przeciwko takim tłumaczeniom.Nie każda mama dziewczynki musi mieć pryszcze jak smok Ja niestety do nich należałam i również ubolewałam z tego powodu.

Cytat:
A co się stało że Twoja koleżanka zapadła w śpiączkę? Były wcześniej jakieś komplikacje?
na chwile obecna oddycha już sama.Zostala odłączona od respiratora.Mała zaczęła ssać ze smoczka i prognozują za 1,5tyg powrót do domku.Kasia jest w stanie śpiączki farmakologicznej utrzymywana.

Cytat:
no to kto zaklada nowy watek?
tylko nie piszcie nic o rozpakowywaniu bo z naszym tempem to nie nastapi w 3 czesci

Cytat:
Wybacz Jak napisalam to wpadło mi do głowy że się pośpieszyłam...przeprasza m i już wklejam listę
ej laski, umowa była że w nowym wątku lista będzie zaktualizowana o mama udzielające się i bywające, a te które tylko się przedstawiły i zniknęły to znikną

Swoja drogą, nie doceniłam nas, myślałam że w poniedziałek zaczniemy nową część
Tytuł mamy słodziutki.
Zrobiłyście mi apetyt na sałatkę jakąs
Karolinak jak robisz te klopsiki o których wspominałaś ???
Zmykam .Weekend mnie nie nastraja do wizazownia
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 20:40   #12
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
wybaczam teraz juz jest oki

to co mam zmienic ta liste?
Stary 2009-03-15, 20:42   #13
skierka1981
BAN stały

Witam i ja

na bieżąco jestem z czytaniem, tylko pisać się za bardzo nie chciało... mąż wrócił po tygodniu nieobecności to same wiecie nawet Amelka bardziej ruchliwa, a dziś w kościele jak byliśmy to nieźle sobie rozrabiała - tylko pytanie czy jej się podobało, czy nie

jutro się odezwę, miłej i spokojnej nocki
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:55   #14
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
Witam i ja

na bieżąco jestem z czytaniem, tylko pisać się za bardzo nie chciało... mąż wrócił po tygodniu nieobecności to same wiecie nawet Amelka bardziej ruchliwa, a dziś w kościele jak byliśmy to nieźle sobie rozrabiała - tylko pytanie czy jej się podobało, czy nie

jutro się odezwę, miłej i spokojnej nocki
ja tez juz mzykam padam na ryjek milej reszty niedzieli

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:56   #15
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka versace Pokaż wiadomość
Już się zapisałam jakiś czas temu ale jeszcze nie oglądałam
Ja podobnie Obejrzałam 1 odcinek i resztę zostawiłam bo stwierdziłam ze temat porodu jeszcze daleko...a dzisiaj wpadłam przez przypadek znowu

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
na chwile obecna oddycha już sama.Zostala odłączona od respiratora.Mała zaczęła ssać ze smoczka i prognozują za 1,5tyg powrót do domku.Kasia jest w stanie śpiączki farmakologicznej utrzymywana.
Dobrze że z Małą coraz lepiej...tylko wielka szkoda że wyjdzie ze szpitala sama...to ogromna tragedia...
A wiesz co się stało z Kasią? Co poszło nie tak?

Cytat:
ej laski, umowa była że w nowym wątku lista będzie zaktualizowana o mama udzielające się i bywające, a te które tylko się przedstawiły i zniknęły to znikną
Cytat:
wybaczam teraz juz jest oki

Dziekuję za wybaczenie

Ja mogę też zmienić, tylko proszę o instrukcję kogo "wykolegować", nie chcę sama podejmować się takiego usuwania

Cytat:
Swoja drogą, nie doceniłam nas, myślałam że w poniedziałek zaczniemy nową część
Tytuł mamy słodziutki.
Zrobiłyście mi apetyt na sałatkę jakąs
Karolinak jak robisz te klopsiki o których wspominałaś ???
Zmykam .Weekend mnie nie nastraja do wizazownia
Niezłe gaduły z nas Weekend spokojniejszy jak zwykle a tu koniec wątku

A klopsiki to chodzi o eskalopki co dzisiaj robiłam?

EDIT: Właśnie moja Mama dzwoniła...skończyła trzeci komplecik dla Małej...tym razem sweterek z kapturem, czapeczkę i buciki....a Tata się śmieje, że w takim tempie jej pracy to albo on sklep założy albo będzie musiał jakąś nową szafę na ciuszki dla wnuczki dokupić Teraz czas na sukienkę

Czas edycji: 2009-03-15 o 21:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 21:14   #16
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja mogę też zmienić, tylko proszę o instrukcję kogo "wykolegować", nie chcę sama podejmować się takiego usuwania

A klopsiki to chodzi o eskalopki co dzisiaj robiłam?
eskalopki
Wykoleguj te które się nie udzielają, przecież bywasz tu i wiesz kto milczy jak grób.
I nie miej poczucia winy.Poprostu ta pierwotna długa lista wszystkich bedzie na pierwszej stronie, a zmodyfikowana ciut dalej, a jak przez przypadek kogoś zapomnisz to poszkodowana się upomni.

Stary 2009-03-15, 21:19   #17
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

eskalopki
Wykoleguj te które się nie udzielają, przecież bywasz tu i wiesz kto milczy jak grób.
I nie miej poczucia winy.Poprostu ta pierwotna długa lista wszystkich bedzie na pierwszej stronie, a zmodyfikowana ciut dalej, a jak przez przypadek kogoś zapomnisz to poszkodowana się upomni.
Eskalopki były szybkim pomysłem, bo siły nie miałam by kombinować...więc kupiłam ten fix knorra...eskalopki w sosie śmietanowo-ziołowym...pobiłam cycki, podsmażyłam...dodalam sos wymieszany ze śmietaną...i gotowe Muszę przyznać że bardzo ziołowy ten sos, ale dobry...trzeba spróbować, jednemu zasmakuje drugiemu nie...Tż się zachwycal...ja mniej
Stary 2009-03-15, 21:29   #18
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Eskalopki były szybkim pomysłem, bo siły nie miałam by kombinować...więc kupiłam ten fix knorra...eskalopki w sosie śmietanowo-ziołowym...pobiłam cycki, podsmażyłam...dodalam sos wymieszany ze śmietaną...i gotowe Muszę przyznać że bardzo ziołowy ten sos, ale dobry...trzeba spróbować, jednemu zasmakuje drugiemu nie...Tż się zachwycal...ja mniej
czasem zdarza mi się korzystać z "pomysł na" itp, jak zmarudzę czas na czyms innym lub nie mam najzwyczajniej nie chce mi sie gotowac. Niektóre są naprawdę godne polecenia Wymyślonych dań mam na cały tydzień chyba Tak jakoś wyszło, choć prawie nigdy nie dumam co by tu wysmyczyć.
Fixik zakupie na czarna godzine

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2009-03-15 o 21:30
Stary 2009-03-15, 21:36   #19
Miramej
Zakorzenienie

I ja się melduję , ale już idę spać .

Dobranoc .

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 21:38   #20
Sweet_21
Zakorzenienie

Też czasem zdarza mi się skorzystać z "pomysł na", lubię pomysł na kotlety mielone, smaczne wychodzą.
Karolinko zazdroszczę 'dziergającej' mamusi.
Ale się najadłam, nie ma siły się ruszyć.
Zaraz wskakuje pod prysznic i poczytam sobie, którąś książkę z serii Jeżycjady

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:55   #21
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

OOO już 3 część dobra lecimy bo śpiący już jesteśmy ja i dzidziuś
Stary 2009-03-15, 22:01   #22
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

No więc zrobiłam małe porządki na liście sierpniówek...kryterium.. .miesiąc niepisania...czyli od ok. połowy lutego...z 36 Mam zrobiło się 23...Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam...jeśli tak to przepraszam, przejrzałam wszystkie dziewczyny (każdy profil), kiedy ostatni raz pisały i tak wyszło...w razie wątpliwości proszę pisać

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
Też czasem zdarza mi się skorzystać z "pomysł na", lubię pomysł na kotlety mielone, smaczne wychodzą.
Karolinko zazdroszczę 'dziergającej' mamusi.
Ale się najadłam, nie ma siły się ruszyć.
Zaraz wskakuje pod prysznic i poczytam sobie, którąś książkę z serii Jeżycjady
A jak nie ma czasu i pomysłu to "pomysł na" jest niezastąpiony Rzadko mi się zdarza aż taki brak czasu...ale dobrze że alternatywa jest

Dziergającej Mamy sama sobie czasem zazdroszczę Talent ma i chęci...jest nieoceniona Szkoda że ja tego zapału nie mam...uczyła nie raz ale jakoś mnie nie ciągnie...mam za to moje haftowanie

EDIT: Ostatnio dziewczyny wspominały o Sailors...ostatni raz pisała 31.12.2008....udzielała się wcześniej duzo...ciekawe co z nią...na liscie nadal jest
I jeszcze gosiek1500 z szanghaju...wyjechała i ucichła nagle...

Czas edycji: 2009-03-15 o 22:09
Stary 2009-03-15, 22:37   #23
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no to ja tez zaraz przebiore liste

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

lista poprawiona - z 41 zrobilo sie 29 - usunelam te dziewczyny, ktore nie odzywaly sie od ponad miesiaca

Karolinko prosze usun te dwie dziewczyny, o ktorych piszesz, nie robimy wyjatkow
wroca do nas to Ania je dopisze
Stary 2009-03-15, 22:41   #24
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja tez zaraz przebiore liste

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

lista poprawiona - z 41 zrobilo sie 29 - usunelam te dziewczyny, ktore nie odzywaly sie od ponad miesiaca

Karolinko prosze usun te dwie dziewczyny, o ktorych piszesz, nie robimy wyjatkow
wroca do nas to Ania je dopisze
Już się robi Pomyślałam że się dużo udzielały to zostawiłam...ale już działam

A My znów same
Zuzka tak mi się rozszalała ze chyba nie zasnę

EDIT: No i z 77 Mam zostało...50...ładnie poobcinałyśmy

Czas edycji: 2009-03-15 o 22:43
Stary 2009-03-15, 22:47   #25
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no niestety ale jak sie nie odzywaja niektore to ostatni raz w grudniu

wyrownalam tez troche liste zeby mniej wiecej bylo w tym samym rzedzie
Stary 2009-03-15, 22:53   #26
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety ale jak sie nie odzywaja niektore to ostatni raz w grudniu

wyrownalam tez troche liste zeby mniej wiecej bylo w tym samym rzedzie

No tak...trzeba było coś zrobić z listą...w sierpniówkach były Mamy które pokazują się na co dzień na wizażu ale na naszym wątku były np. w styczniu...nie ma sensu robić sztucznego tłoku...

Kurcze zakochałam się ale to dopiero po ciąży...http://allegro.pl/item582791981_golf...006xxl_jz.html
i jakie super kolorki na innych aukcjach...

Czas edycji: 2009-03-15 o 22:54
Stary 2009-03-15, 22:55   #27
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wlasnie wyczytalam, ze leviroo nie nadaje sie na spacery zima - ze wzgledu na te podwojne piankowe kola, snieg wchodzi w przerwe miedzy tymi kolkami, zapycha ja i sie blokuja

a Ty co po allegro buszujesz no golfik super

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2009-03-15 o 22:56

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 23:00   #28
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie wyczytalam, ze leviroo nie nadaje sie na spacery zima - ze wzgledu na te podwojne piankowe kola, snieg wchodzi w przerwe miedzy tymi kolkami, zapycha ja i sie blokuja

a Ty co po allegro buszujesz no golfik super
No co Ty szkoda...ja zaczekam troszkę...25 marca otwierają największy sklep w Poznaniu z wózkami i innymi pierdołkami dla dzieci...przejdę się, pooglądam, pojeżdżę i zobaczymy...Ciekawe czy znajdziemy wózek który w 100% będzie nam odpowiadał...

A Allegro prowadzi do uzależnienia...ciągle coś tam się znajdzie czego potrzeba...

Jak Twoje uzębienie?

EDIT: A ta sukieneczka na lato jaka słodziarska...chyba nawet na ciążę byłaby ok, bo odcinana pod biustem...i ta cena...http://allegro.pl/item575273204_bosk...urt_xl_42.html

Czas edycji: 2009-03-15 o 23:07
Stary 2009-03-15, 23:06   #29
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja chyba poki co zostane przy tritonie - ale jeszcze przede mna zwiedzanie hurtowni wiec kto wie

a zeby hmm no na szczescie nie bola - czuje troche ta rane po osemce ale jest ok
tylko najgorsze jest jedzenie - nawet nie za bardzo moglam zjesc ta salatke

bo z jednej strony wyrwana osemka a z drugiej strony piatka z otwartym kanalem i jak tu jesc
masakra
Stary 2009-03-15, 23:10   #30
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba poki co zostane przy tritonie - ale jeszcze przede mna zwiedzanie hurtowni wiec kto wie

a zeby hmm no na szczescie nie bola - czuje troche ta rane po osemce ale jest ok
tylko najgorsze jest jedzenie - nawet nie za bardzo moglam zjesc ta salatke

bo z jednej strony wyrwana osemka a z drugiej strony piatka z otwartym kanalem i jak tu jesc
masakra
Dobrze że już Cię tak nie męczy ból... rana jest to ciężko jeść...ale z każdym dniem będzie lepiej...na szczęście

Ja chce tą sukienkę i lato
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości