|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
fajne rzeczy od Basi:))nieaktualne Witam Was moje kochane mam do wymianki trochę rzeczy,ale muszę od razu zaznaczyć,że będę bardzo wybredna, ponieważ są to kosmetyki ,których w sumie uzywam,ale coraz rzadziej i szkoda żeby stały i się psuły 1.GIORGIO ARMANI MATTE SILK FOUNDATION kolor 8 do ciemniejszej karnacji, jest to pełnowymiarowy tester,wygląda tak samo jak sprzedawnay oryginalny produkt w sklepach,tylko nie ma "zaktczki -aha ubytek trudno określić,ale pozostało ok.3/4, -leci do thelila2.YSL.TEINT MAT PURETE- nr 3-kolor do normalnej lub lekko opalonej karnacji-odcień beżu-pozostało ok.40%,na zdjęciu wygląda na mnie niż w rzeczywistośći 3.GUERLAIN TERRACOTTA jasny odcień nr.10-ubytek max.ok.5%-doskonały do przyciemnienia całej twarzyleci do thelila 4.SEPHORA PROFESIONAL -pędzelek do cieni nr 13-uzyty z 5 razy,więc jak nowy-leci do thelila 5.CLINIQUE COLOUR SURGE EYE SHADOW-limitowana 6 cieni -ubytek ok.5% 6.Dr IRENA ERIS INCENTIVE- nowość tej firmy-napisnający krem przeciwzmarszczkowy na noc ubytek ok 10% 6.Clarena Dermasebum Line, matt cream 50ml-ubytek ok 5%-3 razy uzyty to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21734 szukam głownie pielęgnacji do twarzy, chętnie kremy na noc,kremów do cery wrażliwej jakiegoś serum do twarzy różów z wyższej półki,meteorytów pielęgnacji profesjonalnej do włosów Adict diora nie szukam innej kolorówki po za wymienionymi , bizuterii, ciuchów,ani kosmetyków niszowych Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-03-30 o 11:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne rzeczy od Basi:))
Hi Basieńko,
Można już pisac??... oczywiście przytuptałam do Ciebie i podoba mi się podkład Armani oraz Terracottka ![]() Może znajdziesz coś u mnie |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
niestey nic
)---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
najchętniej oddałabym swoje rezczy za pielęgnację,ale nie wiem czy mi ktoś coś fajnego zaproponuje![]() podobaja mi się u Ciebie np. puderki Lancome ![]() , a ich łatwo nie oddaszaha-a masz może jeszcze tę bazę lancome o której mówiłyśmy wczoraj? Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-03-20 o 10:31 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A który puder lancome Cię zainteresował? Ten prasowany?? Bardzo chcę go oddać gdyz zamiast zamowic numerek 04 to ja zamowilam 004 ![]() Z pielęgnacji z poza wątku mam jeszcze nowiutki kremik wciąż w folii Lancome Impactive- prezent od TZ, który chyba chce mnie odmładzać haha tylko szkoda ze on jest do suchej skory
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjściowa pojemność 50ml... użyłam ich raptem kilka razy (4-5) a butelka od nowości nie była wypełniona po brzegi więc oceniam że zostaje wciąż min. 45ml. Osobiście zakupiłam w perfumerii- w zestawie z balsamem (nieużywany), końcem stycznia więc świeżuteńkie
EDIT: Akurat bawiłam się aparatem pstryk
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-20 o 11:13 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Layla79 a co Ci się u mnie podoba?
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- trochę nie moj kolor,ale jeszcze moge się upewnić w niedzielę jak będę w sephorze pozdrawiam, a tak w ogóle co jeszcze masz na zbyciu,zawsze coś ciekawego wystawisz? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
To czekam na wieści
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na zbyciu tym razem niestety nic poza rozem, moze znajde cos przy wiosennych porzadkach pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, co właściwie wszystko mi się u Ciebie podoba oprócz podkładu ysl (nr 8?
) i pędzelka (mam tony pędzelków), tylko kurczę trochę trudno to zgrać cenowo. połowa mojego kremu kosztuje 60 zł, nie będę wybredna, ale chciałabym coś przydatnego. jeżeli wpadniesz na jakiś pomysł, daj znać, bo chciałabym puścić w świat ten krem dopóki jest świeży, bo mam już drugi. zawsze chętnie demakijaż oka, błyszczyk, żel pod prysznic, szampon. jak wymyślisz, daj znać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za Clarena Dermasebum Line?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hooopsa
Puder armani i terracotta z pędzelkiem lecą do mnie w zamian za Hypnose (fotka wyżej)+ balsam + cienie l'oreal .. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Sama nie wiem czego szukam za baze
cos co mi wpadnie w oko
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

-aha ubytek trudno określić,ale pozostało ok.3/4, -leci do thelila

najchętniej oddałabym swoje rezczy za pielęgnację,ale nie wiem czy mi ktoś coś fajnego zaproponuje

pozdrawiam