Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-27, 09:19   #1
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Question

Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

Witam dziewczyny, znalazłam przed chwilką stronę z jakimś rzekomo wspaniałym środkiem odchudzającym.
Nazywa się Fast Slim New Generation
Piszą ze tyle kobiet go stosowało więc może na wizażu znajda się jakieś panie które powiedzą mi czy to działa? Nie jestem osobą naiwną, spodziewam się ze to jest kicz i fotomontaż ale może jednak jakaś Pani miała z tym środkiem styczność? Czekam na odpowiedz
Proszę to jest ta stronka: http://www.schudnijszybko.com/netg2/f01/

Edytowane przez Mystiquee
Czas edycji: 2009-03-27 o 09:25
Mystiquee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 21:03   #2
Nanas
Raczkowanie

Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

Ja stosowałam przez jakiś czas różne suplementy diety, a ostatecznie pozostałam przy bio cla z zieloną herbatą, ale takiego cuda na patyku nie widziałam. Jak to on odchudza- zmniejsza łaknienie, czy co. Cudownie odchudza? Chyba nie zaryzykowałabym czegoś takiego.
Nanas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-30, 14:45   #3
mnimnik
Przyczajenie

Smile Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

z tego co wyczytałam wnioskuję, że jest to preparat podnoszący temperaturę- a co za tym idzie spalanie tłuszczy- taka sauna we własnej skórze
trochę to mi przypomina- z tego w jaki sposób to reklamują, jakby to był jakiś środek dla koni podany ludziom ale tak poważnie- zastanawiam sie dlaczego ostrzegają, ze jeśli schudniemy za dużo musimy zrobić przerwę- czy to chwyt marketingowy? czy może faktycznie- żeby później nie było, że nie ostrzegali.
ustawa o sprzedawcy i konsumencie- to po prostu ustawa.
nie ma dwuznacznych tekstów, więc jeżeli napisane jest, ze oddadzą- to powinni oddać i można to sądzić (tylko czy opłacalne jest wnoszenie sprawy o 80zł...?)
tak więc- można gdybać...
ja Wam powiem coś bardzo przydatnego: bio cla+zielona herbata i 20 brzuszków po wstaniu z łóżka, 20 przed spaniem- z czasem łatwo zrobimy i po 50 jak już się przystosujemy, nożyczki nogami po 100 w serii (łatwo zrobić), naprzemian serie pion poziom, trochę skrętoskłonów, a jak ktoś ma czas to orbitek lub bieganie... mnie te dwa ostatnie mało były potrzebne.
teraz sama po ciąży się zabieram- ważę 81kg (waga sprzed ciąży 60- ale nieadwkwatna do wyglądu bo nosiłam rozmiar 34/36) więc 20 kilo muszę zrzucić
najgorzej zacząć
mnimnik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-30, 19:49   #4
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

A najbardziej ciekawi mnie to, że jeśli rzeczywiście nie podziała na mnie ten lek a co za tym idzie zjem całe opakowanie to co ja im mam wysłać żeby mi zwrócili pieniądze? Puste opakowanie?
Właśnie to "niby" ostrzeżenie przed szybkim chudnięciem jakoś mnie zainteresowało... Ale nie jestem pewna działania tego specyfiku. Wnioskuję to z tego, ze za dużo opisują ten specyfik, zachwalają, podają przykłady, wklejają zdjęcia... Czyli chcą mnie omamić tymi hasłami reklamowymi i WYNIKAMI odchudzania...
Wole moje Therm Line II
Stary 2009-03-30, 20:33   #5
mnimnik
Przyczajenie

no tak to już jest z reklamą- nigdy nic nie wiadomo i choć pracuję w reklamie to wiem, ze stwierdzić do końca się nie da.
ponadto- strona nie prezentuje się dobrze, jest tak prosta, że wygląda na przygotowana w dosłownie 20 minut. kto wie czy za tydzień jak uzbierają kasę nie znikną? wiesz- żyjemy w czasach gdzie oszustwo to codzienna sprawa... ja tam wole kupić coś w sklepie, gdzie mogę wejść, podotykać, powąchać i pogadać ze sprzedawcą, a jak coś będzie nie tak iść i nakrzyczeć domagając się swoich praw jako konsumenta dlatego- zostań przy swoim- nie ma cudownych środków, ponadto- nawet jeżeli na jednego podziała- na drugiego wcale nie musi. i o tym także powinno się pamiętać.
Stary 2009-03-31, 15:21   #6
Nanas
Raczkowanie

Najłatwiej jest oszukać ludzi,którzy czegoś tak bardzo pragną,że nie myślą racjonalnie. A niestetykobiety czasem tak zaczynają się przejmować, że wierzą każdemu napotkanemu szarlatanowi (przenośnia taka Stąd widziałamjuż branie narkotyków – sic! Dziewczyny chodziły nabuzowane, nic nie jadły, nie mogły spać i się dziwiły, że coś jest nie tak. Dlatego uważam, że branie specyfiku nie znanego nikomu, onieznanej dla siebie recepturze jest niebezpieczne. Ja zaczynając branie bio, jednak troszeczkę się temu przyjrzałam.
Nanas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 17:34   #7
kerra
Raczkowanie

Przysięgam, że widziałam historię pani Marii użytą w reklamie Therm Line 2. Teraz musze już uciekać, ale wrócę wieczorem i poszukam tego o czym mówię i wkleję link.
Osobiście nie wierze w takie 'cuda' ...

W wątku 'Therm LineII !!!! Schudnij raz na zawsze' na 71 stronie Nikula88 (#2122) podała link do wywiadu z panią Marią. Chciałam teraz wyjść na tą stronę, ale nie działa...
To śmierdzi na odległość, jak jedna i ta sama historia jest użyta do reklamowania dwóch różynch środków. To mówi samo za siebie ....

Edytowane przez kerra
Czas edycji: 2009-04-02 o 00:14 Powód: dodanie informacji
kerra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-02, 09:25   #8
jadzkaaa
Przyczajenie

Question Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

moze uznacie mnie za naiwna ale natrafilam na te stronke i... kupilam. wczoraj przyszlo... wiec od dzis stosuje. zobaczymy jak bedzie. od tych 90zl nie zbiednieje, a moze beda jakies efekty. po ciazy waze 114kg koszmar!!!! wygladam jkak maly (badz tez duzy) prosiak (wiec nie dziwcie sie ze lapie sie wszystkiego). dam znac czy jest to cos warte. zyczcie mi powodzenia...
jadzkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-02, 09:41   #9
mnimnik
Przyczajenie

Wink Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

tylko nie przesadzaj z nadużywaniem- bo niepokoi mnie to, ze tak zaznaczają przestrzeganie ostrożności- może to być chwyt marketingowy, albo faktycznie to jakieś końskie środki
nie zapominaj o ćwiczeniu- wiem, że trudno jest zacząć, ale jak się rozchulasz to poleci samo łykanie tabletek jeszcze nikomu nie pomogło.
Stary 2009-04-03, 14:10   #10
jadzkaaa
Przyczajenie

wiem wiem. zapisalam sie na silownie i mam zamiar chodzic 2 razy w tygodniu... ponadto sa spacery zawsze to jakis ruch. dam znac jak zaczne tracic na wadze. no i bede ostrozna
Stary 2009-04-03, 19:44   #11
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Słuchajcie dziewczyny, napisała do mnie jakaś kobietka na GG, ze stosuje już tydzień ten specyfik i schudła 3 kg... Niestety nie wiem jaką ma wagę i wzrost, ale powiedziała, ze efekty są... Kurcze przydałoby się takie 10kg w dół
Może jednak działają te tabletki?

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Czyli tak jak było napisane... 12kg w ciągu 4 tygodni... Tylko czy nie będzie efektu jojo? Piszą tak: Ale to nie wszystko... dzięki nowej i rewolucyjnej formie pozyskiwania Kwasu Linolowego preparat FastSlim New Generation pozwala uniknąć efektu jojo - gwarantujemy to!

Hmmm... chciałabym tego wypróbować, choć cena trochę mnie odstrasza.. Jejku, jejku, jejku...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 20:20   #12
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Hmm... nigdy o tym nie słyszałam ale przejdź się do apteki i zapytaj o to jeśli w aptece babka nie będzie wiedziała nic na ten temat to spróbuj w 2 jeśli dalej nic to ja bym sobie podarowała taki specyfik, na a jeśli będzie w aptece to musi być testowane i będzie bezpieczne Polecam Ci za to BIO-C>L>A z zieloną herbatą Biorę od ponad miesiaca i na razie schudłam 3,5 kg na ulotce jest napisane że tez zawiera kwas linolowy

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-03, 22:35   #13
gosetka22
Przyczajenie

Od jutra zaczynam brac ten niby codowny srodek...Troche sie boje,ale zobaczymy.Dam znac jak mi idzie
gosetka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-04, 08:20   #14
jadzkaaa
Przyczajenie

dziewczyny!
biore 3 dzien i mam 2 kg w dol!!!! i wogole nie chce mi sie jesc!!! a na slodycze to wogole nie mam ochoty!!! zobaczymy jak mi pojdzie dalej bo u mnie nadwaga jest bardzo duza, ale w sumie to niska nie jestem bo mam 172 cm. wiec jak bede miala 80 kg to bede juz skakac pod niebiosa!!!! zobaczymy co bedzie dalej. bede wam streszczac co sie dzieje na bierzaca...
Stary 2009-04-04, 09:06   #15
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Napisane przez jadzkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny!
biore 3 dzien i mam 2 kg w dol!!!! i wogole nie chce mi sie jesc!!! a na slodycze to wogole nie mam ochoty!!! zobaczymy jak mi pojdzie dalej bo u mnie nadwaga jest bardzo duza, ale w sumie to niska nie jestem bo mam 172 cm. wiec jak bede miala 80 kg to bede juz skakac pod niebiosa!!!! zobaczymy co bedzie dalej. bede wam streszczac co sie dzieje na bierzaca...
A ile dziennie ćwiczysz ? i co ?

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-04, 09:28   #16
jadzkaaa
Przyczajenie

mam male dziecko, ktore wazy 8kg i to moje cwiczenie. no i duzo chodze na spacery. zapisalam sie na silownie ale jeszcze nie zdazylam pojsc. na prawde nie mam czasu cwiczyc!!! zobaczymy co bedzie dalej... jak pojde na silownie.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

aha! i ja probowalam brac BIO-C>L>A z zieloną herbatą ale nic nie schudlam a apetyt mialam duzy... wiec chyba czasem cos na kogos dziala a czesme chyba nie. moze to zalezy od przemiany materii???
Stary 2009-04-04, 20:40   #17
gosetka22
Przyczajenie

Jesli mozesz to powiedz mi jak bierzesz te tabletki?Jedna,dwie czy trzy?I czy w jakims odstepie czasowym bo ja wzielam jedna dzisiaj rano i nastepna po 7 godzinach i szczerze mowiac nie czulam NIC...
Stary 2009-04-06, 13:27   #18
jadzkaaa
Przyczajenie

ja biore jedna do kazdego posilku (tzn. podczas sniadania, obiadu i kolacji)... na mnei to chyba dziala. jutro sie waze i zobaczymy!!!!
Stary 2009-04-06, 15:27   #19
mnimnik
Przyczajenie

Post Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

ja to jednak jestem nieufna takim cudownym czarom...
ponadto nawet mam gdzieś w głowie takie coś, że firmy podstawiają na różne fora wyszukując tematycznie swoich ludzi którzy opisują jak to cudownie nie schudli...
tak, wiem, może to taka schiza wszędzie widzieć podstęp, ale nigdzie w całym necie nie było o tym preparacie słowa, aż tu nagle bach... i wszyscy próbują, chudną i opisują to...
mnie też kusi, ale to, ze spadnie mi waga, to nie rewelacja- ważne, zeby z wyglądy kilogramy schodziły!
Stary 2009-04-06, 21:16   #20
joanna3110
Przyczajenie

Ja zaczełam dopiero to "COś" stosować próbowałam różnych cudów diety itp. ale bez efektu no może i schudłam ale za chwilę przytyłam razy dwa. Na obecną chwilę zjadłam trzy tabletki między posiłkami ale nie odczułam jeszcze braku apetytu zobaczymy czy poskutkuje. Jak nie jeszcze spróbuję Zelixe tyle że to jest tylko na recepte. Za tydzień opisze jakie są tego efekty. A może było warto zaryzykować
joanna3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 08:12   #21
mnimnik
Przyczajenie

Post Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

wiecie co jest najdziwniejsze: to, ze co chwila zmieniają datę- kup już dziś a dostaniesz to po promocyjnej cenie!- tylko co chwile jest ta promocyjna cena...
mój mąż dużo trenował... i pokazałam mu ten cudowny lek...
powiedział, że ma coś, co on kiedyś stosował- sprawdzone, tylko trzeba się poruszać- czyli jak przy każdym leku odchudzającym: http://www.thermal.pl/
nie wiem teraz czy mam się na coś zdecydować, czy liczyć, że mąż pomoże mi sie wypocić haha
tak czy siak... jestem skłonna wziąć coś, co przyspieszy spalanie- ale nie w takim tempie, bo takie szybki chudnięcie powiększa rozstępy, ma wpływ na psychikę i samopoczucie- nie udawajmy, że nie zdajemy sobie sprawy z czegoś, co jest oczywiste, ale faktycznie euforia radości z wreszcie osiąganego upragnionego celu może nam przysłonić trzeźwe myślenie.
Stary 2009-04-09, 08:49   #22
jadzkaaa
Przyczajenie

moja waga stanela w miejscu! nei wiem co sie dzieje, ale jestem tez chora i biore antybiotyki. troche sie wkurzylam bo jednak wydalam te 89 zlote... koszmar. nie jest dobrze...
Stary 2009-04-09, 09:16   #23
mia_mery
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jadzkaaa Pokaż wiadomość
moja waga stanela w miejscu! nei wiem co sie dzieje, ale jestem tez chora i biore antybiotyki. troche sie wkurzylam bo jednak wydalam te 89 zlote... koszmar. nie jest dobrze...

a ile schudłaś ?? jak jesz antybiotyki to zrób sobie przerwe i nie bierz tego . zastanawiam sie nad zamówieniem tego
Stary 2009-04-09, 20:20   #24
hda
Przyczajenie

Witam was, przyznam się Wam ze już tydzień stosuje to "coś" i szczerze mówiąc apetyt mam mały schudłam 4 kg i faktycznie tak jak koleżanka po waga stanęła w miejscu , ale nie martwię się bo to normalne. W wielu przypadkach super diet i substancji wspomagających występuje taki problem, oczywiście nie u każdej Kobietki. Więc życzę wszystkim powodzenia i będę na bieżąco monitorować i wspominać jak u mnie przebiega ta kuracja.
hda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 22:17   #25
gosetka22
Przyczajenie

Ja stosuje juz pare dni i apetyt nie zmniejszyl mi sie nawet troszke i waga tez nie drgnela... nie mam pojecia juz co robic!
Stary 2009-04-09, 22:52   #26
joanna3110
Przyczajenie

To znowu ja stosuję to trzeci dzień narazie waga się nie zmieniła może mam mniejszy apetyt na słodyczę, najgorsze jest to że te tabletki mi się niemiło odbijają. Zapytam czy stosujecie jakieś diety do tego czy normalnie się odżywiacie jak do tej pory
Stary 2009-04-10, 06:21   #27
karolinkkka
Przyczajenie

ja stosuje tydzien i nicc a duzo sie ruszam i nie jem za duzoo nie wiem czy to coś zadziala stracilam nadziieje
karolinkkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 10:33   #28
mnimnik
Przyczajenie

Smile Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?

kochane- ale co Wy- załamujecie się, tracicie nadzieję, bo tabletka nie działa??!!! to nie koniec świata! uszy do góry... zróbcie sobie fryzurkę, makijaż i uśmiechnijcie się! kobieta jest piękna jak się czuje piękna! a waga zacznie spadać... dajcie tylko szanse wspomagaczowi i poruszajcie się trochę- mi waga stoi na 80kg od 11 miesięcy po porodzie- jest mi z tym źle, nie mam czasu ćwiczyć, bo firma, bo dom, dziecko... a na dłuższą metę basen o 6 rano jest wykańczający... też strasznie chcę schudnąć, bo nosiłam rozmiar 34/36- a teraz 40!!! ale jak coś nie działa w sekundzie to nie znaczy, że muszę się załamać!
uszy do góry!!!
Stary 2009-04-10, 19:40   #29
joanna3110
Przyczajenie

Stanełam na wagę jest drobne pocieszenie kilogram mniej może to nie żadna rewelacją ale podnosi na duchu. A co do wagi ja ważę teraz 78 przy wzroście 162 oczywiście po dwójce dzieci a mam 26 lat i nim zostałam mamą ważyłam 50 kg. Dla mnie jest o wiele za wiele.
,

3,

3,

,,

,0
Stary 2009-04-11, 10:09   #30
mnimnik
Przyczajenie

ja za 13 dni też zaliczę 26 wiosnę. bobasa mam rocznego. przed nim też byłam szprycha a teraz... wszystko to za dużo trudno sobie poradzić, gdy było się atrakcyjną- samą dla siebie, bo to ważne, dobrze się wyglądało, czuło więc i było się zadowolonym, a teraz waga 79kg wskazuje przy wzroście 168... rozmiarze 34- wróć!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości