![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Rocznik '91 - część X :*
No to mamy kolejną część dziewczyny!
![]() Zapraszam do pisania ![]() Część I Część II Część III Część IV Część V Cześć VI Część VII Część VIII Część IX
if that is tragic… then give me tragedy. ![]() Edytowane przez Monii07 Czas edycji: 2009-04-01 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '91 - część X :*
bry dzień. ;D
kurdę, nowa część. ^^ ; )) jak fajnie. xD a ja jutro mam na 9 ;D i jak dobrze pójdzie to tylko cztery leeekcje. <3 booosko! ; ) i pogoda jest przeza.j.ebista ; ) właśnie z psem wróciłam ze spaceru. chyba się za paznokcie wezmę. : P
#5 |
Zakorzenienie
|
melduje się w X cz.
![]() Dzisiaj na lekcji matmy, Pani wyszła na chwilę, to wykorzystując sytuację, wszyscy wyszliśmy i poszliśmy do góry. Nauczycielka zgłupiała jak wróciła- pusta klasa. Poszła do góry,a my "Prima aprilis!" ![]() Czekam aż mi się zapiekanka zrobi i zacznę się uczyć z matmy. Funkcja homograficzna, dzisiaj zrozumiałam o co chodzi. Ale mi się dzisiaj rano nie chciało wstać. Strasznie...!! Też muszę zrobić coś z paznokciami, połamały mi się, ale nie przejmuję się tym. Muszę coś na nich maznąć. Aha i stwierdziłam, że będę się kąpała w rękawiczkach, bo jak się kąpię to już tego samego dnia już lakier się z miększa i odpada. -.-'
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-04-01 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a my mamy rekolekcje w prima aprilis, no cóż, może to i lepiej ;p
effciaa16, ja chyba bym nie dała rady myć włosów w rękawiczkach xD ale życzę powodzenia ;d mnie historia też woła... tyle że od 2 dni, a ja ciągle robię wszystko, żeby tylko na nią nie spojrzeć ;p
#11 |
Rozeznanie
|
dlatego ludzie często mnie widzą w pół-zdrapanych paznokciach -.-
ale od tego tygodnia mam postanowienie - nigdy więcej! ;d albo ładnie pomalowane, albo wcale ;p
#12 |
Zadomowienie
|
a ja sobie wlasnie zrobilam krwistą czerwień. ;D
jutro sobie do szkoły pójdę w płaszczyku moim oczoje.bnym, zielonym. ^^
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja w nowej części
![]() ![]() Ale dzisiaj świetna pogoda ![]() ![]() ![]() Jaaaaaaa.. chodze dzisiaj tylko i już nikt nie moze ze mną wytrzymać, bo caly czas mówie ze w koncu wiosna przyszła ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja się nauczyłam z matmy
![]() ![]() Oglądałam na E ile $ zarabiają gwiazdy, Oprah Winfrey 273 mln. $ ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta...
Mieliśmy zamiast lekcji warsztaty fitness, tzn 10 dziewczyn z każdej klasy... 3 h podskakiwania i całej reszty. Pod koniec był układ z krokami do salsy. Fajny, może się kiedyś zapiszę na takie zajęcia... A teraz czytam sobie gazetkę bo anglika zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Dziewczyny, zapomniałyśmy o czymś... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() ![]() Nowy wątek, łiii ; ) ![]() A ja dziś byłam w telewizjiii ![]() Pe, es - może by tak zrobić podsumowanie poprzedniego wątku, tzn. kto ile postów napisał?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() pijemy! ;D ja juz jestem pełnoletnia, więc mogę. xDD
#20 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie właśnie przebiłam dziurkę w uchu, tak z nudów
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() A to link podsumowujący IX część klik Byłam na frytkach dziś xDD Jutro sobie do Niemiec jadę więc was opuszczam ![]() ![]() A teraz siedzę i... tęsknie ![]()
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak byłam na początku mojego odchudzania, gdzieś w lutym to było 61. -.- loool. nawet nie wiedziałam, że tyle napisałam. bo, no, wg mnie napisałam dużo, jak na tak krótki czas przebywania tutaj. ; P po co do Niemiec? a ja siedzę i czekam, az mi trochę włosy wyschną, żebym je mogła wyprostować. ; ) a jutro tylko cztery goooodzinki, i moze piwko po lekcjach. ;D ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- ja mam normalnie. xD
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mnie siostra wkręciła na wp i można wiadomosc napisać i że niby sie zareczyłam i to widziałam
![]() Ja też sama przebijałam ![]() ![]() Edit: Tata jedzie ciocie zawieźć to ja z nim ;P
![]() Który daje obecność. Który odbiera telefony. Który dotrzymuje słowa. Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza. ![]() Edytowane przez Slodka_Marzycielka Czas edycji: 2009-04-01 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Wkładasz pas wyszczuplający i hop siup
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ale dzień, cały dzień mnie głowa bolała..
zjadłam 2 tabletki, połozyłam się o 17 teraz wstałam i już nie boli ![]() tylko co ja w nocy będę robić? |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej dziewczyny.!
![]() ![]() nowa część ![]() ![]() jak tam u was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.