![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
serial tvp2 'Tancerze'
Wczoraj mogliśmy zobaczyć pierwszy odcinek nowego serialu tanecznego na tvp2.
Oglądał ktoś? Jak wrażenia? Podoba się wam obsada? ps: wydawało mi się, że jest już taki wątek, ale nie znalazłam. jak coś to proszę o połączenie.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: serial tvp2 'Tancerze'
Obejrzalam wczoraj z ciekawosci pierwszy odcinek i... nie podobalo mi sie. Nudne sceny, przedluzajace sie, gra aktorska tych tancerzy rowniez mi sie nie podobala, zwlaszcza tego kamila z ycd i Cichopek (ona rzeczywiscie chyba pasuje tylko do mjm). Moze serial sie rozkreci, ale jak na razie to slaby - potwierdza sie regula, ze jak ktos jest tanerzem i jest dobry to powinien sie tylko tym zajac, a nie bawic sie jeszcze w aktorstwo, bo jakos malo przedkonywujaco to wychodzi. Takie jest moje ogolne wrazenie.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sama się sobie dziwiłam, ale mi się ogólnie spodobał
![]() Nie wiem, może to dlatego, ze jestem z Wrocławia i widze coś czego ktoś inny nie zauważy ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, wiem czepiam się ![]() ![]() ![]() Mam tylko nadzieje, ze każdy odcinek nie będize się sprowadzał do czegoś przy Uniwerku -korek, buty, pobicie ![]() No i Cichopek - mam wrażenie, ze tam nie pasuje - z tego co pamiętam miała być pulchną zakompleksioną dziewczyną a zdrobili z niej jakąś kretynke - ale może tak miało być ![]() No nic poczekam na drugi odcinek i zobaczymy, czy mi się może zdanie nie zmieni. Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-04-05 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jakieś to krótkie :P
Gra aktorska też mi się nie podobała, jak i ich taniec. Cichopek była wczoraj? Nawet nie wiem kiedy :P Ta młoda co robiła casting jakoś mnie wkurza ;/. Ale oglądać pewnie będę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie podobało mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Była, była, w takiej jasnej peruce
![]() Mi się ogólnie średnio podobało, nie powaliło mnie na kolana, ale oglądać będę (chyba) ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
No ja na razie teoretycznie bojkotuję
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-04-05 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Oglądałam,ale sie spoznilam.
Mam pytanie a ktora to byla cichopek?bo przyznam szczerze ze nie wiem. Co do aktorow podobala mi sie walach i glinka.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
obejrzałam i strasznie mi się nie spodobał,wkurzała mnie ta glinka czy jakoś tak ale może obejrze nastepny odcinek być może się rozkręci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oglądałam, i stweirdzam, że cichopkowa w ogóle tam nie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam, sama nie wiem co o nim myśleć. Ale kolejny odcinek obejrzę.
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Oglądałam bo lubię Dorocińskiego, ale odcinek słabiutki. Jeśli to by miało zachęcić do oglądania, to raczej niewypał (jak zwykle w TVP)
![]() Obejrzę jeszcze następny odcinek, jeśli też będzie taki to szkoda czasu. A Cichopek - masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja również oglądałam, faktycznie nie powalił mnie na kolana i nie jest to super rewelacyjna produkcja jak to zapowiadali wcześniej
![]() ![]()
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Oglądałam ostatnio kawałek randki w ciemno co to ją Cichopkówna ;-) prowadzi, z tym kolesiem, co na księdza miał iść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
nuda, nuda, nuda ... cichopkowej pasuje ta rola głupiutkiej blondynki, i nawet tej śmiesznej perułki nie musi wkładać żeby być przekonująca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Czekałam, czekałam, obejrzałam i...? Co to w ogóle było?! Pewnie będę oglądać, może się rozkręci, ale nie urzekł mnie 1.odcinek. Kiepska gra aktorów, zachwyty nad szkołą niczym w amerykańskich produkcjach - Step Up itp., wszystko sztuczne... no i przede wszystkim kiepskie zdjęcia. Rozumiem, że mało tam profesjonalnych tancerzy, ale jak już się pojawiają sceny taneczne, to specjalnie dają ujęcia z 50 stron na raz, zwolnienia... cóż, trzeba jakoś przykryć brak umiejętności, ale niestety zaburza to odbiór.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mnie tam się podobało...od razu oczywiście chciało się tańczyć..nie mogłam usiedzieć na kanapie..no ale rodzice z boku ;p a ta Sylwia jest śliczna
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam drugi odcinek z wielką nadzieją. I klops. Nie spodobało mnie się, nudne, więcej paplaniny niż tańca z prawdziwego zdarzenia. Rola aktorów nie przekonała mnie, serial wydawał się sztuczny i nijaki.
![]()
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
ej,sama sie sobier zdziwilam,ale podobal mi sie
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
ee ja tam nieuwaqzam zeby ta Sylwia byla sliczna.Taka see ;P
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja widziałam 1 odcinek. Badziewny. Taki naciągany. Strasznie działał mi na nerwy ten koleś-cwaniaczek z kwadratową twarzą. Potwornie sztucznie gra. Cichopek potwierdziła, to że jest kiepska aktorką. No cóż, według mnie TV2 nie wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Killing me softly
|
Na razie jest nijako. Dużo tańca, mało treści. Choć rozumiem, że z założenia to serial dla pokolenia wychowanego na MTV
![]() Jeden plus- jak wcześniej nie trawiłam Katarzyny Glinki, tak tu mi się bardzo podoba. Jest ostra i wredna, kogoś mi przypomina ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie dzisiaj było nudno
![]() Się tak zastanawiam skąd Oni tak na pierwszych zajęciach odrazu układy całe znają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Słodka Kasia wypadła by zapewne mdło i nienaturalnie w roli wrednej Romy. Jako świrnieta nauczycielka też póki co nie jest przekonywująca. No cóż, jej życiowa rolą pozostanie zapewne juz do końca rola Kingi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Oj też mi to przeszło przez głowę
![]() ![]() Cichopek co by nie powiedzieć straciła szansę tą ciążą na przełamanie swojego słodkiego cukierkowego wizerunku, bo postać Romy bardzo ostra i wyrazista. Osobiście jednak Cichopek nie lubię więc niech sobie gra tą "niepociumaną" blondynę :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe co przyjdzie po tańcu
![]() Co do serialu: nie podoba mi się. A wczorajsza scena z tańcem Walach odrzuciła mnie od TV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
pierwszy odcinek ogladalam , powiem szczerze ze nawet nawet mi sie spodobal ,
2 odcinka nie widzialam , z ciekawosci chyba zobacze powtorke w poniedzialek ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no cóż co osoba to inna ocena, mi tam się ta scenka podobała nawet bardzo... ![]() ![]() a pomijając Magdę, to serial oceniam tak sobie... ale czekam na jakieś rozwinięcie w sprawie Alicja-Krzysztof, moze jakis romanskik hehe... ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.