![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wiosna - malutki wątek - perfumy i różności
NIEAKTUALNE~!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Witam serdecznie Jako, że to moje początki na Wizażu to zamykam stary wątek i rozpoczynam nowy, gdzie będzie panował większy porządek (mam nadzieję) ![]() To może najpierw moja mała wish lista ![]() Perfumy - głównie Chanel Coco Mademoiselle oraz Verte Violette, i pewnie wiele innych ![]() Avon - TYLKO sól do kąpieli z minerałami z Morza Martwego Planet Spa Perfumy inne - mogą być resztki, próbeczki, małe pojemności - lubię próbować ![]() Ewentualnie jakiś fajny tusz do rzęs KILKA Z PONIŻSZYCH ZAPACHÓW I INNYCH RZECZY MOGĘ ODDAĆ W ZAMIAN ZA PRÓBKI ZAPACHOWE - RÓZNE - NADAL CZEKAM NA ODKRYCIE MEGO IDEAŁU ZAPACHOWEGO ![]() ![]() A oto co posiadam obecnie do wymiany : ZAPACHY: Caron - Violette Precieuse - fiołkowy zapach około 40/50 ml Za coś super ![]() NU edt - jakieś 15-17 ml/30 - mogę marudzić ![]() Cacharel Amor Amor - jakieś 15ml/50ml - Cacharel Amor Amor Tentation - ponad połowa z 30 ml edp (około20ml) GUCCI Eau de Parfume - 10-15 ml z 30 - będę wybredna ![]() JET FEMME - 50ml - ubytek 2 psiki Thierry Mugler ANGEL - uwaga - podróbka ! ![]() miniaturka Van Cleef&Arpels First. Pojemność 5 ml Miniaturka wody toaletowej Cacharel Anais Anais. Pojemność 7 ml. -trochę obdarty korek i nie jestem pewna jej świeżości, na pewno oryginalna Avon Tomorrow Today Always IN LOVE - edp około 27 ml/30 - widać na foto Avon NEW YORK z serii Urban Flower edt 30 ml- zużycie na foto STR8 POWER PRO - deo spray 50 ml -nieuzywany BALSAMY: MINERAL cARE SPA - Waniliowy zestaw piling+balsam - nowe balsam dwa razy maźnięty, piling tylko otwarty i powąchany ---> http://www.snobka.pl/artykul/4804/ze...neral_care_spa Nivea HAPPY TIME - 30 ml - nieużywany Armani DIAMONDS - 50 ml - użyty raz ZAPACHY_PRÓBKI: Mogę zrobić niewielkie próbki z podanych powyżej pełnowymiarowych butli ![]() do tego chętnie zrobię próbki: - Arden : Beauty, Green Tea - Amor Amor Tentation Cacharel A oprócz tego mam: a-atmizer r-robiona f- firmowa fk - firmowa z kartonikiem DKNY - Women - 1,5 ml -f. ADIDAS - Natural Vitality - 1 ml f.a YSL Opium - ok 0,7 ml -fk Musc Ravageur - ok 0,7 ml - fk CK Eternity - chyba 1.2 ml fk INNE_PRÓBKI: La Roche-Posay ANTHELIOS XL - 20 ml - krem do twarzy dla skóry wrażliwej na słońce chroni przed uszkodzeniami komórek ( w saszetkach po 2 ml - 10 sztuk) La Roche-Posay ROSALIAC - 6ml - krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom -(w saszetkach po 2 ml - 3 sztuki) La Roche-Posay TOLERIANE -20 ml - kojący krem ochronny (w saszetkach po 2 ml - sztuk 10) La Roche-Posay TOLERIANE - 40ml mleczko do zmywania skóry i demakijażu (w saszetkach 4 ml - 10 sztuk) -Rimmel - podkład mineralny Lasting Finish - próbka 1,5 ml - Collistar - krem/pomada do ciała ![]() INNE - DROBIAZGI: Różany żel do kąpieli -50ml - nieużywany Środziemnomorski olejek do włosów - 50 ml - użyty raz - Avon Planet Spa Avon - szczotka do prostowania włosów - używana ze dwa razy tylko ale lekko porysowana WYMIENIONE: Naomi Campbell Cat deluxe at night - 15 ml - ubytek kilka psików_Itaka Perfumetka Sephora - Vanilia Creme Brulee - 10 ml -Priyaa DKNY Be Delicious - TYLKO ZA WISH!!! połowa ze 100 ml- NIE MA ![]() Perfumetka 10 ml SEPHORA zapach kwiatu Monoi - Scented spray parfume Monoi tiare - ubytek 2 psiki - nie podpasował mi zapach - nie będę wybredna, chętnie oddam za jakiś przydatny prefumowy ![]() DKNY RED DELICIOUS edp (czerwone jabłuszko) - około 35-40/ 50 ml (mogę marudzić) - ITAKA CK - ETERNITY - 1/4 z 50 ml foto na życzenie ![]() Miniaturka Kenzo Amour 5ml - w opakowaniu z drewnanej lalki ![]() Odlewka z wątku wspólnozakupowego AMETHYST LALIQUE - 5 ml - 1szt. Marigold i 1 szt. Soso + 1 szt Słonik Kenneth Cole - BLACK - edp około 40-45/100ml Cacharel AMOR AMOR TENTATION - edp resztka z 30 ml - just green Karl Lagerfeld - SUN MOON STARS - edt z wymianki - ponad połowa z 30 ml - Jezebeth Miniaturka Angel Thierry Mugler 5 ml - kupiona na all Violette24 Avon INCADESSENCE edycja specjalna edp 30 ml - zużycie na foto - cashmere Kenneth Cole - BLACK - edp około 60/100ml ----> TYLKO za WISH L'Oreal TRUE MATCH - podkład w płynie ujednolicający i wygładzający cerę - odcień jasny (Rose Vanila C2) - 30 ml - używany - myślę że została ponad połowa ale cięzko to stwierdzić - L'oreal Promienny dotyk słońca Ultralekki krem nawilżający 12h - próbka 3 dniowa czyli 1,5ml x 3 - Spray nabłyszczający do włosów 25 ml - Avon - użyty raz - Sephora Bronzed! fluide solaire naturel FSP 15 - próbka 1 ml (sztuk 2) - Vichy - NormaDerm Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry - próbka 1,5 ml Kolastyna OGRÓD SPA (truskawka i poziomka) mus do ciała - 250 ml - zużycie około 5-10 ml - ładnie pachnie ![]() Nivea WYGŁADZAJĄCE MLECZKO - 250 ml - nieużywany Ragutka Lolita Lempicka - próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta dwa razy Paco Rabanne - Black XS - oryginalan 1,2ml Beyza Moschino - Glamour próbka oryginalna -15,ml nieużywana BURBERRY - the Beat - próbka oryginalna było 2ml zostało ok1,5 ml Burrbery LONDON - 2 ml -oryginalne Lutens Serge - A La Nuit -próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta raz Aquolina - Pink Sugar - próbka oryginalna 1,8 ml -nieużywana Lacoste -DREAM OF PINK -2ml- oryginalne - nie ma Sally Hansen - Smile Brightening Lip Treatment Błyszczyk rozświetlający uśmiech 5,2g - czerwony - użyty 3 razy Astor MIKADO - lakier do paznokci biały 6ml - użyty raz Cziki ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-10-05 o 18:01 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna - malutki wątek - perfumy i różności
coś za próbeczki
Aquolina - Pink Sugar - próbka oryginalna 1,8 ml -nieużywana Burrbery LONDON - 2 ml -oryginalne Lacoste -DREAM OF PINK -2ml- oryginalne Moschino - Glamour próbka oryginalna -15,ml nieużywana Lolita Lempicka - próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta dwa razy DKNY - Women - nowa oryginalna 1,5 ml nieuzywana BURBERRY - the Beat - próbka oryginalna było 2ml zostało ok1,5 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
Środziemnomorski olejek do włosów - 50 ml - użyty raz - Avon Planet Spa i niektóre zapachowe próbki, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge zrobic tylko próbke a foto okularów post 1szy
interesuje mnie amor amor fioletowe
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się bardzo Kenneth Cole Black (czy mogłabys zrobić odlewkę?) oraz 2 próbki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
hej interesuje mnie u Ciebie pare produktow, jednak nie mam nic z Twojej wish listy, jednakze moze cos Cie u mnie zainteresuje
![]() Ciuszki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313784 Kosmetyki:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310587 Ksiazki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310594
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Nicole - odpisane u Ciebie
SweetButterfly - niestety na razie nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
A jaka pojemność Cię interesuje i co ewentualnie jesteś w stanie oddać w zamian? ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
cos za
Środziemnomorski olejek do włosów - 50 ml - użyty raz - Avon Planet Spa Spray nabłyszczający do włosów 25 ml - Avon - użyty raz Nivea Pearl &Beauty Kremowy olejek pod prysznic z wyciagiem z pereł i zapachem kwiatów figowca - próbki 8 ml (sztuk4) Nivea diamond gloss - probka szampon + probka odżywka - obie po 10 ml Różany żel do kąpieli -50ml - nieużywany Burrbery LONDON - 2 ml -oryginalne DKNY - Women - nowa oryginalna 1,5 ml nieuzywana moze znajdziesz cos chociaz za kilka z nich |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pojemność zależałaby od tego co wybrałabyś u mnie. Mogę zaproponować jedynie to co mam w 3 wątkach (poza wątkiem mam tylko i wyłącznie perfumy Avonu Little Black Dress, które dostałam, ale nie przypadły mi do gustu; pozostałe zbędne rzeczy już wymieniłam).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cobyś powiedziała na Euphorię ? i ewentualnie Angela? No i tak pozawątkowo to ja zawsze chętna jestem na jedwab ![]() ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-04-16 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Soli z Avonu niestety nie mam. Angela przed chwilą przehandlowałam
![]() Mogę oddać 8 ml (taki mam atomizerek) Euphorii i połowę ( z 15 ml) buteleczki jedwabiu Farouk Chi za odlewkę 12 ml Kenneth Cole Black. Chyba, że coś dobierzesz to zrobimy większą wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odleweczkę zrobię jutro, bo muszę jakis atomizerek znaleźć - cos tam gdzieś mam ale musze sie przekopać ewentualnie zakupię ![]() zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Różany żel do kąpieli -50ml - nieużywany Środziemnomorski olejek do włosów - 50 ml - użyty raz - Avon Planet Spa Spray nabłyszczający do włosów 25 ml - Avon - użyty raz Nivea HAPPY TIME - 30 ml - nieużywany Nivea WYGŁADZAJĄCE MLECZKO - 250 ml - nieużywany Kolastyna OGRÓD SPA (truskawka i poziomka) mus do ciała
![]() |
#21 |
BAN stały
|
cos u mnie:
Karl Lagerfeld - SUN MOON STARS - edt z wymianki - ponad połowa z 30 ml Cacharel AMOR AMOR TENTATION - edp resztka dosłownie kilka ml z pierwotnych 30ml - rezerwacja Avon IN LOVE - edp około 27 ml/30 - widać na foto Avon NEW YORK z serii Urban Flower edt 30 ml- zużycie na foto Avon INCADESSENCE edycja specjalna edp 30 ml - zużycie na foto STR8 POWER PRO - deo spray 50 ml -nieuzywany Nivea HAPPY TIME - 30 ml - nieużywany Armani DIAMONDS - 50 ml - użyty raz Kolastyna OGRÓD SPA (truskawka i poziomka) mus do ciała - 250 ml - zużycie około 5-10 ml - ładnie pachnie ![]() Lutens Serge - A La Nuit -próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta raz Aquolina - Pink Sugar - próbka oryginalna 1,8 ml -nieużywana Burrbery LONDON - 2 ml -oryginalne Lacoste -DREAM OF PINK -2ml- oryginalne Moschino - Glamour próbka oryginalna -15,ml nieużywana Lolita Lempicka - próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta dwa razy DKNY - Women - nowa oryginalna 1,5 ml nieuzywana BURBERRY - the Beat - próbka oryginalna było 2ml zostało ok1,5 ml ADIDAS - Natural Vitality - próbka oryginalna 1.2 ml (mam 3 sztuki) Różany żel do kąpieli -50ml - nieużywany Środziemnomorski olejek do włosów - 50 ml - użyty raz - Avon Planet Spa Spray nabłyszczający do włosów 25 ml - Avon - użyty raz Nivea Pearl &Beauty Kremowy olejek pod prysznic z wyciagiem z pereł i zapachem kwiatów figowca - próbki 8 ml (sztuk4) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za meczko wygladzajace nivea
ogrod spa truskawkowy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1239820766 drugie podklad loreal i nablyszczacz do wlosow avon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Tez niestety nie wypatrzyłam nic co mi sie przyda ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
a może byłabyś chętna na sonie rykiel women (ok.37/40ml) + chevingnon 1/3 z 50ml + kenzo jungle 1/3 z 50ml +próbki za Kenneth Cole - BLACK - edp około 60/100ml?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A możesz mi jakoś przyblizyć ten chevingnon ? Jakei nutki - bo kompletnie nei znam
![]() I czy te zapaszki to edp czy edt ? ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-04-21 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.