![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
..::Dieta Plaż Południowych - część VIII ::..
Zapraszam do kolejnej odsłony najpopularniejszego wątku na Wspólnym Odżywianiu
![]() Życzę Wam owocnego zrzucania kilogramów i miłego wylegiwania się na plaży ![]() link do części VII http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302194 Przydatne dla plażowiczek: zestawienie produktów SB w tabelach Cytat:
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-06 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VIII ::..
O rany, tamten skończyłam, a tutaj będę pierwsza!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hello
Drugi dzień zaliczam do udanych ![]() ![]() Jakies przeziebienie mnie zlapalo, ale dam mu rade ![]() Telik - boska sukienka - widze, ze mamy podobny gust, bo ja chce taka sama, a przynajmniej baaaardzo podobna ![]() Wiolka - kochana, dobrze ze jestes ![]() ![]() Nedda - ja tez sledze Twoje sukcesy ![]() ![]() ![]() ![]() A Marzenka to tylko nam watek zamknela i nic juz nie napisała... be Marzenka ![]() ![]() Aha, a czy Cykada, Carmelova, Ninaad, k_asiaczek, lolly girl, kaszkiecik tu jeszcze zagladaja? Aha, ukochane zawiajski: salata lodowa (lub inna ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zrzuconych kg. Ja za pierwszym razem w ciagu 4 miesiecy zgubilam 11-12kg... ![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Ooo nowy wątek
![]() wczesniej naspisalam co jadlam A na kolacje jest 2paluszki rybne, filet z mintaja w masie jajecznej troszke salatki do smaku;D
#5 |
Wtajemniczenie
|
Migotko, znalazlam przepis na watku nr VII
ja w blenderze zmiksowalam serek wiejski lekki z lyzka jogurtu bez cukru, garstka platkow kokosowych i kilkoma kropelkami aromatu waniliowego podgrzalam mleko i zalalam nim 4 lyzeczki zelatyny spozywczej pozniej wszystko razem wymieszalam i odstawilam do lodowki, az stezalo na gore posypalam jeszcze kakao ![]() wyszlo przepyszne aaaaa zapomnialam do tej zelatyny i mleka dodalam slodzik - wedlug smaku
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() za to widzę, że wyglądam lepiej, więc to zawsze mała motywacja. a i po świętach nie ciągnie mnie do złych węgli ![]() co krok to wielkie powroty, grono ekspertek nam się poszerza ![]() Awansowałam na drugi elevel w wątkach ![]() mój drugi i raczej nie ostatni.
SB (było i nie ma) 28.02'09 Dukan (jest) 7.04'10 - 13 kg Edytowane przez kakafoniaa Czas edycji: 2009-04-17 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiem Wam, że odkąd jestem na II fazie, to mam tyle energii, że czasami mnie roznosi i nie wiem, jak ją mam wykorzystac! A dzisiaj to już w ogóle, skakałam 20 min. na skakance, miałam siły na dużo, dużo więcej, ale niestety moja łydka by chyba tego nie wytrzymała i odmówiłaby posłuszeństwa, więc zabrałam się za porządnie sprzątanie kuchni. I właśnie doprowadziłam ją do porządku
![]() A teraz to chyba ogarnę pokój ![]() Gdybym ja miała taki zapał do nauki ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
No i ja sie melduje w nowym watku - to
trzeci z moim udzialem ![]() ![]() Carolinka a te paluszki, to bez panierki ![]() To z racji nowego watku sie wyspowiadam, bo dawno tego nie robilam ![]() sn: owsianka na mleku z morelami, siemieniem, 2 orzechami wloskimi + 100 g twarogu + 50 g twarogu z dzemem II sn: plaster szynki home made, plaster sera pomidor i ogorek o: makaron z mieskiem mielonym cukinia, pomidorami, cebulka, fasola i soja + surowka z pekinki, kielek, ogorka p: jablko z plastrem twarogu k: jajecznica z dwoch jaj z cukinia, pomidorem, cebulka, szynka + 3 rzodkiewki i papryka Z nowym watkiem zycze milego i efektywnego plazowania wszystkim Bikiniarom i jednemu Bikiniarowi ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() Zaraz sie zbiore i upieke bulki na jutro na sniadanie, bo tak mi sie jajko sadzone w bulce marzy ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
witam, ja sobie siedze juz ponad tydzien na drugiej fazie. nie wiem jak waga bo nie zagladalam. jadlospis z dzis:
sniadanie: kromka chleba jajko serek zolty light ogorek swiezy odrobina majonezu ligh i herbata rooibos II śniadanie placki owsiane kawa bezkofeinowa z mlekiem 0,5% przekaska ostatni placuszek z wiesniakiem obiad ryba w pierzynce warzywnej z serem i szynka kolacja jogurt naturalny z ziarnami i winogronem troche malo warzyw dzis ale jakos tak sie zlozylo |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, ze slabo ale jakos tak totalnie weny nie mam juz drugi dzien chyba jakies przesilenie i robie tak tylko zeby zrobic .....nie wiem czy to jakis kryzys czy co mam nadzieje ze mi przejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Effa79 ehh no niestety w paniercee
![]() A to duzy grzech? najwyzej moze przedluze 1faze o 1dzien? jak myslisz?
#15 |
Wtajemniczenie
|
Alusia, a moze wpadniesz do mnie ? U mnie nudzic sie nie bedziesz
![]() ![]() Ja caly czas narzekam na brak sily. Poza tym uwaznie sie dzisiaj sobie przyjrzalam i chyba jednak nie widze efektow ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Aa mam pyytanie co najlepiej jesc na sniadanie cos z jajek czy moze byc jakas sałatka?
I na kolacje to mozna sałatke czy lepiej np wiesniak? czy to bez roznicy?
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do później ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Domi, słoneczko Ty moje, pewnie, że się odezwę
![]() Miło Cię "widzieć" ![]() ![]() A co do "starych plażowiczek" to ze swoich źródeł wiem, że Carmelova ma swój osobny wątek na wspólnym odżywianiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A coz to za watek Carmi utworzyla? ![]() A Ty gdzie teraz "urzędujesz"?:rolleye s: Carolinka, na kolacje lepiej wiesniak - 1h przed snem, a cos z warzywkami - 3h przed snem...Panierka niestety to kiepski pomysl, ale nie ma sie co zamartwiac, tylko na nastepny raz pamietac aby ja usunac lub wcale nie uzywac ![]() ![]() dla motywacji - za mnie juz 10 min twisterka, 10 min skakanki, a teraz lecem na orbi. i potem cwiczonka jakies na brzuchol i pupe i udziska ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Domi ja chwilowo nigdzie nie urzęduje, czasami tylko wpadam na mój autorski wątek.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wątek Carmelovej: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301171 Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-17 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Marzenko, gratuluje z calego serca, ze tak ladnie utrzymujesz wage i czujesz sie swietnie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki za linka ![]() A teraz zmykam na kapiel, peeling, masaz itp ![]()
#22 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór dziewczyny
![]() To już mój III wątek ![]() ![]() Kochane nawet nie wiecie jak się cieszę, że na Was trafiłam ![]() Walka z pasztetem trwa, dzisiaj zaliczylam zlot ![]() ![]() Teliku suknia piekna, traz pozostaje nam czekać na sądny dzień i ślubną sesję zdjęciową ![]() Wiosna zawitała do nas i pierwsze zmiany ![]() ![]()
#23 |
Rozeznanie
|
A ja dziewczynki właśnie zeskoczyłam po 45 min. z rowerka, żeby kolację zjeść. Nie dziwcie się, że tak późno - chodzę spać po północy, także 3 godzinki będą na pewno
![]() A teraz może się wyspowiadam szybciutko z dzisiaj: Śniadanie: Domowe muesli (płatki owsiane, otręby, 5 suszonych moreli) z mlekiem i kawałek chudego twarogu I przekąska: jabłko II przekąska: 15 orzechów ziemnych (właśnie, ile ich można zjeść, bo mi się wydaje, że przesadziłam, bo to było 15 łupinek, a w większości po 2 orzeszki...) Obiad: 2 jajka sadzone z górą (dosłownie!) pieczarek smażonych (uuuuwielbiam je!) i z kalafiorem III przekąska: kawałek chudego twarogu ze szczypiorkiem Kolacja: pół wędzonej makreli + połowa serka wiejskiego z rzodkiewkami, ogórkiem świeżym i mnóstwem szczypiorku Dzisiaj w końcu zakupiłam zapasy rzodkiewki i szczypiorku! Bo w ostatnich dniach nigdzie ich znaleźć nie mogłam... Ale chodziłam, chodziłam i teraz szczypiorek staram się dodawać wszędzie gdzie mogę, bo z nim smakuje mi wszystko o niebo lepiej ![]() Dobra, lecę znowu pojeździć na rowerku kolejne 45 min. i przy okazji dooglądac film ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-17 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Proszę, proszę, VIII odsłona
![]() Jutro się ważę i przyznam szczerze, że mam cykora. Święta... |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jippiieeeee kolejna czesc!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Marzenka w koncu do nas zajrzala. ![]() Domi Cykada niestety juz tu nie zagladala bardzo dlugo. ![]()
#27 |
Wtajemniczenie
|
dołączam się, jeśli można
![]() ![]() jak na razie przeszukuję sieć i wizażowy wątek w poszukiwaniu przepisów ![]()
#28 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co ja mogę zrobić, żeby się pozbyc tej energii, którą mam w sobie dzisiaj?:P Po raz pierwszy o 11 w nocy czuję się jak w południe:P
Pojeździłam na tym rowerku kolejne 45 min., później zrobiłam 150 brzuszków i nawet się nie zmęczyłam:P A chciałam się porządnie wymęczyć, żeby szybko zasnąć:P Idę jeszcze coś poćwiczyć, może coś to da ![]() rare bird, witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ehh a a jestem leniwa i ostatnio wogole nic nie cwicze no tylko czasami jezdze na rowerku... poprostu nic mi sie nie chce ![]()
#30 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj wręcz przeciwnie! Ale wyjątkowo tak jakoś. W każdym bądź razie, jak dla mnie, to tyle energii mogę mieć zawsze!
![]() Dobranoc dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.