![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Lutens Datura Noir, Insolence , Magical Moon, Clinique Superfit, Flora Bella
nieaktualne
Witam! Wymienię : Lutens Datura Noir edp z atomizerem - 48-49/50 ml .Zapach piękny, ale kapryśny- szybko ze mnie znika niestety....Wymienię najchętniej na inne perfumy o podobnej wartości. Hanae Mori Magical Moon edp - 30 ml z pudełkiem -wymieniona Insolence edt - ok. 13/30 ml + pudełko - nie ma,leci do niewiarka Flora BellaLalique - odlewka ok.9 ml - na fotce z lewej strony - nie ma Clinique Superfit Makeup -16 bare - dostałam od koleżanki z Anglii, nie umiem dokładnie określić ubytku,ale myśle ze zostało coś ok. 2/3 z 30 ml - rezerwacja chwilowa Szukam perfum( BC DK, FH NR edp, Miracle, Addict2, AA Pamplelune !!!!! ,i innych ) Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-06-02 o 15:00 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutens Datura Noir, Insolence , Magical Moon, Clinique Superfit, Flora Bella
Hej! Podoba mi się u Ciebie najbardziej Baby Doll.
Mogę dodać koncówke Manii ok. 2/15 ml ( wkład z 3x15 ml), 2,5 ml odlanej Coco edt (atomizer) lub odlewkę Flora Bella ze zdjęcia Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-04-19 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutens Datura Noir, Insolence , Magical Moon, Clinique Superfit, Flora Bella
Cytat:
![]() Manie baaaardzo chetnie bym przygarneła, ale wersje w klasycznej butelczce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
gosiu czy za insolence nie chciałabyś podkładu estee lauder double wear light 02 naturalny średni beż jest go ponad połowa, jakieś 3/4 opakowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cześć! Może , może ....ale musze sobie sprawdzic ten odcień.Pozdrawiam!!!:jupi :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Choroba ,nie mam już nic z Twojej listy.
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- [quote=say-hello;11952319]nie jestem zainteresowana, przykro mi ![]() Trudno. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-04-19 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie nad LANCOME AQUA FUSION TEINTE LIGHT MEDIUM (o-glo) - użyty 2-3 razy - LIGHT MARTIAN (matte) - ubytek ok. 10% - MEDIUM SUMMER (matte) - ubytek ok. 10% - PERFECT (semi matte)- użyty 2-3 razy - NETURAL (matte) - ubytek ok. 10% - SOFT BRONZER (bronzer) - użyty 2-3 razy To są pudry mineralne, testerki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
Ok. W takim razie daj znać, jak się zdecydujesz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Hej! Pewnie coś wybiorę,tylko potrzebuję trochę czasu.
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- [quote=vilandra;11959895] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Przyznam,że nigdy nie używałam pudrow mineralnych. A ile mają te testerki,są malutkie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Jeden taki testerek jest trochę większy niż próbka z Douglasa. Starcza na ok. 3 tyg. używania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej! Ja ze starego wątku i z propozycją wymiany Magical Moon na Anais Anais (z wymianki z Wizażanką, ok połowy z 30ml, jest kartonik) i Aniołka liliowego (z rozkręcanej gwiazki 25ml zostało jakieś 16-18ml). Link do fotki prześlę prywatną wiadomością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z przyjemnościa mówie "TAK" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko, a nie znam ;
Molinard-Nirmala (ok.10 ml/100ml) - oddałabyś? - Tom Ford, Black Orchid - odlewka 10 ml bez testowych psików. Nie bardzo niestety umiem określić pojemnosci mojej odlewki ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-04-22 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Molinarda chętnie wymienię, tylko z nim jest taki problem, że odkryłam iż buteleczka przy korku przecieka - boję się go posłac w takim stanie - wolałabym przepiskać zawartośc do atomka i ewentualnie bflakon wysłac razem z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Gosiu, teraz ja się odzywam z propozycją: a może chciałabyś Donnę Villoresi za Daturę Noir?
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Donna to dość oryginalny zapach cierpko-kwiatowo-owocowy, z owocem głogu, hibiskusem, różą, pieprzem i innymi przyprawami. Elegancki, ale nie w typie "klasyka". Trochę przypomina Micallef Automne...
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyczytała,że ma tez w składzie anyż ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.