![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***WAQWERKOWY WĄTEK***częste dokładki, markowe ciuszki!!!***ZAPRASZAM !!
nieaktualny nowy wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=349276 ZAPRASZAM: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Zasady mojego wątku: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 1. Nie robię odmianek, przed wymianką pytaj o wszystko: wymiary, stan- ja wszystko dokładnie opiszę. 2. Nie wysyłam pierwsza- wysyłamy paczkę równocześnie, chyba że jesteś początkująca na Targowisku-wtedy wysyłasz pierwsza. Jeśli nie akceptujesz powyższych zasad, nie wymieniaj się ze mną... Niektóre rzeczy są również wystawione na innym portalu. Możliwe że znikną, jeśli nie dojdzie do szybkiej wymianki. OBECNIE POSZUKUJĘ: TELEFONU KOMÓRKOWEGO APARATU CYFROWEGO TUSZU DO RZĘS GRZYBKÓW W ROZMIARZE S/M ZEGARKA Z DUŻĄ TARCZĄ CIUSZKI CAŁA 1 STR. Witam ![]() Stan idealny. Opis płaszczyka: rozmiar S modny duży kołnierz delikatnie obniżona talia z paskiem na sprzączce dosyć sztywny, porządny materiał można go zapinać na dwa sposoby, co obrazują zdjęcia Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-07-09 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***WAQWERKOWY WĄTEK***częste dokładki, markowe ciuszki!!!***ZAPRASZAM !!
Spódniczka mini TAMMY rozmiar S/M stan bardzo dobry Tunika-bluzka firmy GEORGE, rozmiar S/M, stan bardzo dobry (była zwężana) Jeansy RIVER ISLAND z dżetami, rozmiar duże 38/40 bdb/idealny dokładam aladynki/pumpy VILA nowe z metką rozmiar L, satynowe, boskie!! pasuje też na większe m atmosphere tunika.sukienka baby doll rozmiar z metki 36 pasuje tez na 38 6.07.2009 sukienka MK ażurowa rozmiar 42/44 stan bdb CZARNE lakierowane szpilki NEXT, raz ubrane 7UK rozmiar 41 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-07-06 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Bhs-SPODNIE
STAN ~bardzo dobry (spodnie zostały kupione i raz założone) Kolor: szare/ grey w delikatne prążki Śliczne lniane spodnie w delikatne paski, z ozdobna tasiemką. Idealne na nadchodzące lat!!! WYMIARY rozmiar: 40/42 długość całkowita: 104cm szerokość-pas: 41cm x2 szerokość-biodra: 53cm x2 długość nogawki wewnętrznej: 78cm 2. SPODNIE INTERNACIONALE STAN ~bardzo dobry Kolor: brąz/szary w pepitkę Śliczne eleganckie spodnie na kant w pepitkę. Idealne na nadchodzące lat!!! WYMIARY rozmiar: 38/40 długość całkowita: 100cm szerokość-pas: 41cm x2 szerokość-biodra: 48cm x2 długość nogawki wewnętrznej: 77cm 3. Jeansowe bermudy NEW LOOK, stan bardzo dobry, rozmiar M/L 4. dokładam samsunga c300 stan bdb z ładowarką-nie ma 5. River Island sleek slim rozmiar 38/małe 40 stan db+ (spodnie lekko przetarte w kroku, ale tego nie widać Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-13 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
przepraszam że sie wcinam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. TOP Etam
STAN ~idealny Kolor: czarna w kolorowe kwiaty Tuba/ gorset w kolorowe kwiaty na ramkach. Modny krój, dopasowany, z boku zapinana na zamek. Idealna na nadchodzące lato. Materiał: 97% bawełna, 3% elastan WYMIARY rozmiar z metki: 36 długość całkowita: 47cm szerokość pod pachami: 41cm x2 2. Prostownica VIDAL SASSOON model VS 168 (tylko jedna nakładka do prostowania) (prostownica ma angielskie wejście do prądu, działa z przejściówką) 3. Koralowa tunika-top atmosphere, idealny stan, z metki 42, pasuje też na 40 4. Buty na obcasie, firma Flexisole Evans, nowe (ubrane zaledwie jeden raz, rozmiar uk 8 (nasze 41) 5. Czarne skórzane buty na obcasie, FIORE, rozmiar 38, pięknie wyglądają na nodze nowe/stan idealny (tylko raz założone) 6. Koszula DIVIDED by H&M rozmiar 34/36, różowa w kotki, stan bdb 7. Tunika w kwiatki BIK BOK rozmiar duże M/L, stan idealny 8. Różowy cienki sweterek Mango, rozmiar L, stan bdb 9. Spódniczka jeansowa vintage mini Denim Co, rozmiar 36/38, stan idealny Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Czarna tuba rozmiar uniwersalny, stan idealny, WEST ONE
2. Koszulka z nadrukiem REPUBLIC, stan bdb, rozmiar M/L 3. Kamizelka jeansowa rozmiar uni, pasuje na S/M/L, stan idealny 4. Spódnica e-vie w paski nowa z metką, rozmiar 40/42 5. Spodnie na kant z podwyższonym stanem F&F, eleganckie. rozmiar 40/42, stan idealny 6. Spodnie RIVER ISLAND, lekko podwyższony stan rozszerzane, HIT, rozmiar 38/40, stan bdb 7. Spódniczka w kurzą stopkę, rozmiar 38 8. Nowa, turkusowa, rozmiar 38/40 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz może coś u mnie ; > ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1240686636 ?
Edytowane przez xxxKitkaxxx Czas edycji: 2009-04-25 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Spodnie pumpy, rozmiar 36/38, stan bdb
2. Bluzeczka bez pleców z koronką, rozmiar 38/40 stan bdb 3. Czarna spódniczka rozmiar uni, na gumce, stan bdb, z metki 38 4. Rybaczki w biało-różową kratkę, rozmiar 38, stan bdb 5. Koszulka w paski, chyba RIVER ISLAND, stan bdb, rozmiar 40/42 6. Spódniczka w róże, rozmiar 38/40/42, stan bdb 7. Sukienka vintage, rozmiar 38/40, cudna! 8. Różowa sukienka rozmiar 36/38, stan bdb Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
chciałabym te rurki: Denim Co https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1240686636 . może znajdziesz coś u mnie za nie? ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek atmosphere-long , z metki 40-42, rozmiar uni, stan bdb
2. Koszula w panterkę/liście (?) stan bdb, rozmiar 38/40 3. Tunika papaya, rozmiar 42/44/46, stan bdb, cienka 4. Bluza sportowa, rozmiar m, nowa bez metek, ze śliskiego materiału 5. Top zmniejszany z większego rozmiaru, s/m, stan bdb, new look 6. Sukienka next, stan bdb/idealny, rozmiar 38/40, pasuje też na 36 7. Sukienka/tunika/narzutka boska! rękawki bufki, szara , rozmiar duży, może być noszona jako oversize do getrów!- nie ma 8. Top atmosphere malinowy, rozmiar 36, stan bdb Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-13 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
coś u mnie za te spodnie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1240686636
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. Espadryle, rozmiar 39/40, stan bdb
2. japonki, rozmiar 38, stan bdb/idealny 3-4. Bermudy, lniane w paski, szerokie, rozmiar 38, stan bdb 5. Sukienka stan bdb, rozmiar 38/40 6. Spódniczka plisowana, rozmiar 36/38 7. Torebka AVON z kwiatem, stan bdb/idealny 8. Kurtka jeansowa LEVI'S stan bdb, m/l 9-10. Spodnie GAP, duże 38/40, na kant, stan bdb Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A chciałabyś te dwie pary butów za spodnie + coś byśmy pomyślały za bluzeczkę?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Spódnica new look, atłasowa, stan idealny, rozmiar 46
2. Torebeczka jak LV, stan bdb 3. Bolerko, rozmiar uni, fioletowe 4. Tuba żółta, stan bdb, s/m 5. Koszulka granatowa, stan bdb s/m 6. Atmosphere, nowa bez metek, rozmiar 40/42, pasuje też na 38, można regulować za pomocą troczków 7. Sukienka, stan bdb, s/m 8. Buty, rozmiar 38, skórzane czółenka 9. Szara tuniczka, stan bdb. rozmiar s/m 10. Turkusowa z kokardą, rozmiar s/m oasis, stan bdb Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330399 Edytowane przez anusia1990 Czas edycji: 2009-04-25 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. Golf ZARA, rozmiar L, krótki, stan bdb
2. Sweterek długi z pomponami, stan bdb, rozmiar L 3. Sweterek MANGO, krótki, stan bdb/idealny, rozmiar s/m 4. Spódnica w panterkę z metką, rozmiar uni 5. Złoty pasek, stan bdb 6-7. Zegarek NOWY 8. Biała plisowana spódnica, s/m 9. Bluza, stan bdb, rozmiar 40/42 Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
38 raz tylko noszone na 100-dniowce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1240686636 strasznie mi zależy odp u mnie nawet jak nic ni znajdziesz postaram sie poszukać czegoś poza wątkiem ;]]
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. Fioletowe rekawki, rozmiar uni
2. Tuba, rozmiar s/m 3. Tunika JAPAN STYLE, rozmiar uni, z metki 40, QUIZ 4. Czerwona koszula z żabotem xs/s 5-6. Rurki z podwyższonym stanem, rozmiar s/m, stan bdb (spodnie były zszywane w kroku, ale tego nie widać) mam z wymianki, nie ubralam ani razu 7-8. Sukienka czarna, elegancka, długa, rozmiar 40/42 9. Sweterek czarny, rozpinany, stan db+, miał małą dziurkę na rękawie, zeszyta, nie widać tego Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2009-05-11 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
7.Denim Co rurki -oj zakochalam sie w nich
![]() juz mierze 24 z groszem troszke sie rozeszly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
kurcze no a co bys chciała za nie >?
bo nie wiem czego szukać a strasznie mi sie podobają ; ]]
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
a nie znajdziesz czego innego bo long jest w negocjacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jak na moje 38 to po studniowce sie troszke rozeszly. Ciezko jest zmierzyc. jak bys jeszcze dodala 4.Orsay to bym na rzesach Ci je wyslala bo wlasnie takich szukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
catch me if I fall.
|
cos u mnie za :
7.Denim Co STAN ~bardzo dobry Kolor: jasny szary/ grey ?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie spodnie hause of denim i buty z kokarda, tylko sa one na koturnie czy obcasie, a co podoba Ci sie u mnie>
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- jednak bez spodni, podobaja mi sie buty i bluzka gorset w kwiatki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.