![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♫ Zapraszam do wymiany! Markowe ubrania w r. od XS - M. .: Orchid :. ♪Wątek NIEAKTUALNY Salve! Witam w moim nowym wątku. W związku, iż w poprzednim większość rzeczy została wymieniona, postanowiłam zrobić drobne porządki i zacząć od nowa. Link do starego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=325672 Kilka słów organizacyjnych:
Moja szczegółowa Wishlista znajduje się pod tym adresem: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=11856897 Poszukiwany przeze mnie rozmiar: bluzek: S/M, spodni większe M, czasami jakieś małe L. Rozmiar bielizny: 75 B/C, dół M Rozmiar obuwia: 39 Rozmiarówka w moim wątku: od 34/XS - 38/M. Stan rzeczy: proszę patrzeć przy opisach. Większość stan idealny. Na wszystkie PW odpowiadam, udzielam dodatkowych informacji, także jestem otwarta na propozycje i pytania ![]() Wymiary na życzenie. Pozdrawiam ![]() A. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-03-29 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♫ Zapraszam do wymiany! Markowe ubrania w r. od XS - M. .: Orchid :.
1. Top - tuba.
Kolor: pastelowy fiolet Materiał: z przodu satyna z kokardką, z tyłu rozciągliwa bawełna w mocniejszym odcieniu, dzięki temu jest to rozmiar uniwersalny - S/M Wymiary: Podane na zdjęciu. Stan: Idealny wymieniona WYMIENIONA 2. Brązowa koszulka z krótkim rękawem w stylu vintage/destroyed - fabrycznie jakby 'powycinane' brzegi. Kolor: Brąz Materiał: Bawełna Stan: bdb Wymiary: dł. 49 cm, szer. w biuście 38 cm x2 Rozmiar: M 3. Czarna koszulka z krótkim rękawem firmy House. Kolor: czarny Materiał: Bawełna Stan: bdb Wymiary: szer. w biuście 36 cm x2, dł. 53 cm Rozmiar: XS Sprzedana na innym portalu. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. Mega rurki marki New Look w stylu vintage. Zapinane na metalowy logowany guzik i krótki zamek. Z przodu i z tyłu po 2 kieszonki. Nogawki wąskie, blisko ciała
Materiał: bawełna 99% + elastan 1% - najwyższej jakości, porządny i miły w dotyku jeans. Kolor: Stalowy Stan: idealny Rozmiar: 10/nasze 38 Wymiary: Pas 2* 40-43 cm Biodra 2* 48-52 cm Udo 2* 26-28 cm Dół 2* 15 cm Stan przód/tył - 18 cm/ 28 cm Długość 95 cm Nogawka od kroku 79 cm
WYMIENIONE Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
5. Niebieska tuba marki Top Shop
Kolor: niebieski Materiał: 80%nylon, 20%elastan Stan: bdb Rozmiar: 10/ nasze 38 Wymiary: dł. 27, szer. 31 wymieniona 6. Zielony top na ramiączkach. Kolor: zielony Materiał: ? Stan: bdb Rozmiar: ? na moje oko S Wymiary: dł. bez ramiączek 32, szer. 30 7. Top w truskaweczki marki Tally Weijl. Kolor: czarny + kolorowe truskawki + biała koronka Materiał: bawełna Stan: bdb- Rozmiar: XS Wymiary: dł. 35cm, bez ramiączek, szer. 34 cm sprzedany na innym portalu Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
8. Czarny top z wiązaniami z tyłu marki Only z wycięciem na lędźwiach, szare sznureczki.
Kolor: Czarny Materiał: ? Stan: bdb Rozmiar: S Wymiary: dł. 33, szer. 31 (mierzone bez ramiączek) 9. Czarny top z wiązaniem na szyi z wycięciem na lędźwiach i karku - z tyłu tylko szeroki pas. Kolor: Czarny Materiał: ? Stan: bdb Rozmiar: S Wymiary: dł. 31, szer. 30(mierzone bez ramiączek) Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
10. Torebka marki Atmosphere - Primark. Zapinana na zamek błyskawiczny .Wewnątrz podszewka ,oraz kieszonka również zapinana na zamek . Bardzo ciekawia wiązana rączka. Wykonana z bardzo mięciutkiej skóry ekologicznej.
Kolor: ciemny fiolet Materiał: skóra ekologiczna Stan: db, zaznaczyłam na zdjęciu największe pęknięcie jakie się pojawiło, na dole, na zgięciu, dodatkowo gdzieniegdzie na rączce można wypatrzeć drobniusieńkie pęknięcia wynikające z tego, iż jest to po prostu skóra ekologiczna. Na rączce praktycznie nie rzucają się w oczy. Wymiary: szerokość - 37 cm wysokość bez rączek - 23 cm wysokość z rączkami - 40 cm. szerokość paska - 3,5 cm. ze względu na nieregularne kształty torebek wszystkie pomiary dokonane są w połowie boku ,bez rozciągania. WYMIENIONE Dwa pierwsze zdjęcia są to zdjęcia nowej torebki, z aukcji na której ją zakupiłam.Niestety to nie mój styl, krótko ją nosiłam i kupiłam sobie inną. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
11. Czarna spódnica z logo z tyłu, marki House.
Kolor: Czarny Materiał: imitacja jeansu, pomieszanego z bawełną. Stan: bdb Rozmiar: XS Wymiary: dł. krótszego boku 59 dł. dłuższego boku 68 szer. w pasie 36 cm x 2 (+z boku wszyty zamek) szer. w biodrach - ok. 46 cm x2 12. Biała plisowana spódniczka. Kolor: Biały Materiał: bawełna Stan: bdb Rozmiar: S/M Wymiary: dł. 33 szer. w pasie: 36x2 Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
13.Czarna bluzka z aplikacją orchidei. Na ramiączkach, wiązana dodatkowo na szyi.
Kolor: Czarny z różową aplikacją. Materiał: ? rozciąga się, grubsza faktura bawełniano nylonowa. Stan: bdb- Rozmiar: XS Wymiary: dł. 32 szer.27 w biuście x2 (rozciąga się lekko). WYMIENIONA 14. Czarna bokserka z piękną aplikacją róży, markiRaspberry Kolor: Czarny z różową aplikacją. Materiał: bawełna Stan: bdb Rozmiar: 34/36 Wymiary: dł. 47 cm, szer 36x2 15. Żółta bluzka z rękawem 3/4 z aplikacja, marki Cropp Town. Kolor: żółty z czarną aplikacją Materiał: bawełna Stan: bdb Rozmiar: M Wymiary: dł. 50 cmszer. w biuście 39 cm x2 16. Top na ramiączkach, marki Fishbone, zakupiony w sklepie New Yorker. Kolor: szary Materiał: polyester Stan: bdb Rozmiar: XS/S Wymiary: dł. bez ramiączek 32cm szer. 32 cm x2 w biuście. Top lekko ale nie dużo się rozciąga. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
17. Pasek na biodra. regulowany.
Kolor: Czarny Materiał: skóra ekologiczna Stan: bdb Wymiary: dł. 113 szer. 9 cm 18. Na wpół eleganckie rybaczki, świetne do cienkich rajstop. Kolor: Grafitowy Materiał: 95% bawełna, 5% elastan Stan: bdb Rozmiar: M? proszę sprawdzić wymiary Wymiary: dł. całk.61
dł. od kroku 40 pas 38x2 biodra 45 x2 szer. nogawki na dole 20 x2 stan 21 rozciągają się. 19. Białe eleganckie szorty. Kolor: Biały Materiał: bawełna Stan: bdb Rozmiar: S/M Wymiary: dł. całk. 25 cm , szer. w pasie: 38 cm x2 WYMIENIONE 20. Pomarańczowe misiowate szorty marki Fishbone z New Yorker. Kolor: Pomarańcz z bielą Materiał: misiowata bawełna Stan: db+ (maleńka prawie niewidoczna brązowa 'plamka'? Rozmiar: XS Wymiary: dł. całk. 21 cm szer. w pasie: 30x2 rozciągają się. wymienione Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
21. Biały sweterek w serek ze ściągaczem na talię.
Kolor: Biel Materiał: rozciąga się, wiskoza z bawełną? Stan: bdb Rozmiar: uniwersalny, S/M Wymiary: Szer. w biuście 40cm, dł. rękawa 59cm, długość sweterka 47cm Zdjęcie zapożyczone z innego portalu. 22. Czerwona torebka Betty Barclay. Kolor: Czerwony Materiał: śliski materiał. Stan: bdb Wymiary: wys. 18 szer. 26 cm rączka regulowana, dł. całk. w dwóch warstwach 61x2 23. Czarna torebka marki GAP Kolor: Czarny Materiał: satyna Stan: bdb Wymiary: wys. 18 szer. 30 cm rączka regulowana, dł. całk. 69 Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
24. Korale
Kolor: Turkusowy Materiał: - Stan: db Wymiary: obwód 142cm WYMIENIONE 25.Korale Kolor: Liliowy fiolet Stan: bdb Wymiary: ob. 82 cm 26. Biała spinka hawajski kwiat Kolor: biel Stan: bdb Wymiary: wys. 9 27. Pomarańczowa spineczka hawajski kwiat Kolor: Pomarańcz Stan: bdb Wymiary: wys. 3 28. kolczyki 1. dł. 7,5cm 29.kolczyki 2. dł. 11 cm 30. kolczyki 3. dł.10 cm 31. kolczyki 4. dł. 9 cm 32. Avon Anew Clinical - 'Laser' - przeciw pękającym naczynkom - została około 1/5, więc tylko na kilka razy wystarczy, na wypróbowanie. 33. Cienie do powiek Luminate - pudrowy róż i niebieski. 34. Mocno różowa pomadka - wypróbowana, również nie mój kolor, dlatego wymieniam. 35. Lakiery do paznokci - 99. i 125. Simple Beauty (perłowy i jasny fiolet) oraz Manhattan 69. mocny róż. Znikomy ubytek, raz użyte, świeże. 36. Roletka Pur Blanca - Avon. Jedynie raz wypróbowana. Nie mój zapach. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
37. czarna torba, szkolna (?) z wyjątkowym fenixem. Główna przegroda, kieszonka na zewnątrz (aplikacja) oraz na zamek w środku.
Kolor: Czerń + odcienie czerwieni Stan: db+, przetarcia do wyczyszczenia, długo leżała u mnie w szafie. Raczej nie zauważyłam mechanicznych uszkodzeń. Wymiary: wys. 35 cm, szer. 27 cm Materiał: Skóra ekologiczna Torba niedostępna w Polsce, sprowadzona z Tajlandii. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
38. Eleganckie spodnie ATMOSPHERE r. z metki 40 (ale to takie 38/40)
Są w idealnym stanie. Żadnych uszkodzeń czy plam. Spodnie mają prosty klasyczny krój, zapinane są z przodu na kryte 2 duże haftki i suwak, mają skośne kieszonki po bokach wykończone twardszym materiałem (obszycie) i z tyłu imitacje kieszonek wpuszczanych. Na zdjęciach wyszły prześwietlone, w rzeczywistości są czarne matowe. Wymiary: - dł. od pasa: 103 cm - dł. od kroku: 82 cm - szerokość w pasie: 44 cm - szer. w biodrach: 53 cm - szer. nogawki w udzie: 31 cm - szer. nogawki na dole: 26 cm 39.Jeansowe rurki ze zdobieniem angielskiej firmy BAY Są w idealnym stanie. Żadnych uszkodzeń czy plam. Materiał 99% bawełna, 1% elastan. Spodnie wykonane są bardzo starannie, zapinane na zamek i guzik. Materiał elastyczny. Zdobienia są na kieszeni jednej z przodu i na dwóch kieszeniach z tyłu. Zdobienia są wyszywane srebrną nitką i małymi cyrkoniami. Nogawki proste. Bardzo eleganckie spodnie. Rozmiar z metki to 10 Wymiary Długość całkowita 100 cm Długość nogawki od kroku 77 cm Szerokość w pasie 38-41 cm *2 Biodra 48-54 cm *2 Szerokość nogawki w udzie 25-27*2 cm Szerokość nogawki na dole 24 cm Stan z przodu 19 cm 40. Niedostępny jeszcze w Polsce krem do ust L'oreal Paris Dermo - Expertise Neu!
L'Oréal Collagen Lippen & Konturen Doppel-Pflege
Produkt oryginalny, zapakowany, z Niemiec. Cena promocyjna w Niemczech wynosiła 16,99 € Co w naszych Polskich złotych dałoby około 75 zł także nie oddam za drobnostkę ![]() sprzedany na innym portalu Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
41. Strój kąpielowy z różową aplikacją.
Kolor: Biel Stan: Noszony przez kilka dni podczas pobytu w Grecji, tak więc stan idealny z wyjątkiem jednego mankamentu, gdzieniegdzie pomiędzy warstwami stroju (bo są dwie) dostały się ziarenka piasku. Oczywiście to kompletnie nie ujmuje jego uroku i jest prawie niewidoczne, dopiero po przyjrzeniu się można je dostrzec. Myślę, że po jednym czy dwóch dodatkowych praniach można się tego pozbyć zupełnie. Rozmiar: S/M (dół), góra uniwersalna, na oko B. Niestety ucięta metka więc nie podam ze 100% dokładnością. 42. Bluzka z turkusową aplikacją z napisem, posiadająca boczne wiązanie u dołu. Kolor: Czerń Stan: bdb Rozmiar: M Wymiary: szer. pod pachami 42 cm x2, dł. 52 cm WYMIENIONA 43. Bluzka z aplikacją w stylu japońskim. Kolor: Granatowy (b.ciemny) Stan: bdb Rozmiar: S Wymiary: szer. pod pachami 35 cm x2, dł. 45 cm 44. Bluzka w stylu japońskim z tylnym wiązaniem. Kolor: Czerń (głęboki piękny odcień) Stan: bdb z maleńkim mankamentem - obok zszycia z tyłu jest niewielka praktycznie niewidoczna dziurka, widoczna na zdjęciu przybliżonym. Rozmiar: S Wymiary: szer. pod pachami 35 cm x2, dł. 47 cm Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
45. Turkusowy top wiązany na szyi, zdobiony drobnymi koralikami. Rozmiar: M Wymiary: dł. od pachy 35 cm, szer. pod pachami 38 cm Topik jest z wymiany, ale niestety na mnie za duży. Na plecach zauważyłam drobniutkie żółte kropeczki, kilka, ale nie widać ich praktycznie, tym bardziej podczas noszenia. Firma: Fishbone Bluzka jest na wymianę bez korali! Korale dostępne do wymiany osobno. WYMIENIONA 46. Zielony t-shirt z krótkim rękawem i dekoltem w serek. Rozmiar: M Stan: Idealny, założony jeden jedyny raz na mecz, tylko dlatego go kupiłam ![]() Wymiary: dł. 52 cm, szer. 38 cm Bluzka jest na wymianę BEZ korali! 47. Brązowy top z kremową koronką. Rozmiar: XS/S Stan: bdb, ubrany raz przeze mnie, pochodzi z wymiany. Wymiary: pod pachami 25 cm x2 ale bardzo się rozciąga - jeśli jest konieczność -na szerokość, bardzo elastyczna bawełna. dł. od pachy w dół 31 cm Bluzka jest na wymianę BEZ wisiorka! 48. Biało pomarańczowy top marki FISHBONE. Rozmiar: S Stan: bdb Wymiary: dł. od pachy w dół: 40 cm, szer. pod pachami 33 cm Spodenki są dostępne osobno do wymiany. 49. Bateria do komórki. Nowa. 50. Próbki (po 0,6 ml) AVON, oryginalne! CHRISTIAN LACROIX ABSYNTHE 51. Pasek wiązany, dł. 140 cm, a bez wiązania 70 cm. ..:: Zapraszam ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-05-25 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♫ Zapraszam do wymiany! Markowe ubrania w r. od XS - M. .: Orchid :. ♪
Cos u mnie ; > ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
1. Top - tuba. Kolor: pastelowy fiolet Materiał: z przodu satyna z kokardką, z tyłu rozciągliwa bawełna w mocniejszym odcieniu, dzięki temu jest to rozmiar uniwersalny - S/M Wymiary: Podane na zdjęciu. Stan: Idealny ??
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1240783943 posze obejrz wszystkie dokladki ew. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1240787869
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś za:
Biały sweterek w serek ze ściągaczem na talię białe szorty oraz torebkę
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
coś za:1. Top - tuba.
Kolor: pastelowy fiolet Materiał: z przodu satyna z kokardką, z tyłu rozciągliwa bawełna w mocniejszym odcieniu, dzięki temu jest to rozmiar uniwersalny - S/M Wymiary: Podane na zdjęciu. Stan: Idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
to TWOJA TUBA za MOJĄ TURKUSOWĄ LUB CZERWONĄ BLUZKĘ TOP SHOP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
to jaką wymianę proponujesz?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? oddam bardzo duzoooooooooo
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1240784177 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1240789311 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1240789311 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1240789311 nr 4
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
cos u mnei za
Mega rurki marki New Loo torebke ciemny fiolet ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.