![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja pierwsza wymianka, różne rozmiarki
NA KAŻDEJ STRONIE DOKŁADKA, SPRAWDŹCIE
![]() Hej dziewczyny mam na wymianę sporo ciuszków, część była założona dosłownie ze dwa razy ( są i rzeczy nowe) Przy każdym ciuszku będę podawała dokładne wymiary oraz jego stan. Z niektórymi ciuszkami rozstaję się z ogromnym bólem ale po ciąży straciłam figurkę i już raczej jej nie odzyskam. Poszukuję różnych rzeczy: biżuterii, bluzeczek, spódniczek, sukienek, bluzek. Jeśli coś wpadnie mi na prawdę w oko to dam za to dużo ![]() Ciuszki zawsze wysyłam wyprane, nie wyprasowane. Jeśli nie jesteście czegoś pewne to pytajcie, chętnie odpowiem Na początek damy śliczną sukienkę na lato. Nadaje się ona idealnie na osobę noszącą 36, małe 38 Wymiary podaję bez naciągania Długość całkowita 67cm Biust około 40 cm x2 Talia 33 cmx2 Z tyłu zapinana na zamek Jej stan jest praktycznie idealny Była założona 2 razy, mam do niej pasek niestety był kiepskiej jakości i porozklejał się LECI DO encore1fois Edytowane przez Sylwunia 1987 Czas edycji: 2009-05-04 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja pierwsza wymianka, różne rozmiarki
Następnie czerwona bluzeczka stan idealny
Wymiary: długość całkowita 50 talia, biust około 36 cm x 2 Bluzeczka jest na zameczek także osoby z większym biustem w nią wejdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Śliczna niebieska bluzeczka z rozcięciem z przodu
Zdjęcie nie oddaje tego jaka jest piękna Wymiary: Długość całkowita 60 cm biust 45 x 2 długość rękawka około 62 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bluzeczka nowa bez metki
wymiary: długość całkowita 49 cm biust około 42 x 2 ze względu na rozcięcie wejdą w nią osoby z większym biustem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
pasek z drewnianymi wstawkami
długość całkowita : 170 cm szerokość 2,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Czarna bluzeczka z kołnierzykiem stan bdb
dł całkowita około 60 cm dł rękawa 61 cm biust 45 cm x 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Płaszczyk, ma rozwalony zamek ale posiada również zatrzaski więc można go zapiąć, gdyby nie ten zameczek to jego stan byłby bardzo dobry:
Dł całkowita około 92 cm dł rękawka około 61 cm biust 46 cm x2 biodra około 47 cm x 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Koszula czarna, zdjęcie nie oddaje jej uroku (przepraszam że jest mocno wygnieciona, ale mam małego szkraba który nie pozwala mi za wiele w domku zrobić) stan bdb
dł całkowita 70 cm ( z dołu rozcięcia) dł rękawka 55 cm z czego 9 cm to mankiecik który można zawinąć biust 43 cm x 2 ale jest na guziczki więc i osoba z większym biustem będzie bardzo dobrze w niej wyglądać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Bluzeczka na ramiączkach idealna na lato stan określam na db, dużo ją nosiłam
biust 40 cm x 2 ale materiał jest rozciągliwy i wchodzi z nią osoba z większym biustem dł całkowita z ramiączkami 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
spodnie ze ściągaczami na dole stan idealny.
dł całkowita około 106 cm pas 41 cmx2 biodra 49 cm x2 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Srebrne buciki r 38,5 nowe (założone tylko w domciu)
czarne szpilki założone ze 2 razy rozmiar 39 wys obcasa 8 cm 2 torebeczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Śliczna sukieneczka stan idealny założona tylko raz
dł całkowita 92 cm w najkrótszym momencie (cięta ze skosa) biust bez żadnego naciągania 40 cmx2 oczywiście można ją naciągnąć do ok 50 cm x2 bioderka ok 45cm x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Witaj
![]() Mi się podoba ta koszula czarna (wygnieciona ;> ) a co do pierścioneczków, to nie wiem, czy nie za duże.. Chciałabyś się ze mną za coś wymienic? Proszę odpisz w moim wątku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.